TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Kızılcık Şerbeti' yeni sezon ne zaman? Günü değişti mi? İşte yayın tarihi

Yayınlandığı ilk sezonlarıyla büyük ilgi gören ve izleyiciler tarafından merakla beklenen “Kızılcık Şerbeti” dizisinin üçüncü sezonundan ilk kareler sosyal medyada paylaşıldı. Sevenlerinin merakla beklediği Kızılcık şerbeti dizisi ne zaman, hangi gün, saat kaçta ekranlara gelecek? İşte yanıtı..

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
'Kızılcık Şerbeti' yeni sezon ne zaman? Günü değişti mi? İşte yayın tarihi

Yayınlandığı ilk sezonlarıyla büyük ilgi gören ve izleyiciler tarafından merakla beklenen “Kızılcık Şerbeti” dizisinin üçüncü sezonundan ilk kareler sosyal medyada paylaşıldı. Gold Film tarafından yapımı üstlenen ve Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonuna dair görüntüler, dizi tutkunlarının heyecanını artırdı.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonda Neler Olacak?

Kızılcık Şerbeti’nin üçüncü sezonunda, dizinin geçtiğimiz sezon finalinde yaşanan gelişmelerin ardından, Ömer ve Görkem’in geçmişte yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasıyla Ünallar ailesinin konağında yaşanan olaylar ekrana gelecek. Dizinin yeni sezonunda, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı kadroya Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik gibi başarılı oyuncular da dahil olacak.

sıla türkoğlu

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin yeni sezonunun yayın tarihi hakkında bazı değişiklikler yaşandı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin üçüncü sezonunun 13 Eylül 2024 tarihinde başlaması planlanıyordu. Ancak, tarih değişikliğiyle ilgili değerlendirmeler yapılmış ve dizinin yeni sezonunun 20 Eylül 2024 tarihinde başlayacağı gündeme gelmişti. Son gelişmelere göre, dizi 13 Eylül'de ekranlara dönecek.

kızılcık şerbeti yeni sezon ne zaman

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte, izleyiciler Kızılcık Şerbeti'nde daha önce yaşanan olayların nasıl sonuçlanacağını ve yeni gelişmeleri merakla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.