TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün yeni sevgilisi Aleyna Yalçın kimdir?

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün yeni sevgilisi Aleyna Yalçın, dans kariyeriyle dikkat çekiyor. Bale, Çağdaş bale, Modern dans, Jazz gibi farklı türlerde ustalık kazanan Yalçın, dansın büyüleyici izlerini sürdürüyor. İşte Aleyna Yalçın'ın biyografisi...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2024 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün yeni sevgilisi Aleyna Yalçın kimdir?

Kızılcık Şerbeti’nin ‘Fatih’i Doğukan Güngör’ün sevgilisi ortaya çıktı. Aleyna Yalçın’la ilk kez ‘Aramızda Kalmasın’ tarafından Etiler’de görüntülendi.

aleyna yalçın dans

Doğukan Güngör uzun süredir sır gibi sakladığı sevgilisi ile yakalandı panik halleri olay oldu. Kızılcık Şerbeti’nin sevilmeyen karakteri Fatih’e hayat veren başarılı oyuncu Doğukan Güngör’ün bir süredir ilişkisi olduğu fakat bu ilişkiyi gizli yaşadığı biliniyordu. Aramızda Kalsın ekibi Doğukan Güngör’ü sevgilisi ile yakaladı. Dansçı sevgilisi Aleyna Yalçın ile yakalanan Doğukan Güngör “Bunu yayınlamayın” diyerek magazincilerden ricada bulundu. Bu gelişmenin ardından dansları ile bilinen binlerce kişi tarafından takip edilen Doğukan Güngör’ün sevgilisi Aleyna Yalçın kim, kaç yaşında merak konusu oldu. Bu olaydan sonra Aleyna Yalçın’ın instagram hesabını kapatması da dikkatlerden kaçmadı. Peki kimdir Aleyna Yalçın, yaşı kaç?

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün yeni sevgilisi Aleyna Yalçın kimdir?

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün yeni sevgilisi olarak gündeme gelen Aleyna Yalçın'ın hayatı ve kariyeri merak konusu. 30 Ekim 1988'de İstanbul'da doğan Aleyna Yalçın, 4 yaşında baleye adım atmış ve dans kariyerine erken yaşlarda başlamış. Rus Bale methodu Vaganova tekniği üzerine eğitim alan Yalçın, aynı zamanda İngiliz Bale methodu olan Royal Academy Of Dance sınavlarında da başarılı olmuş. Burslu olarak girdiği Bentürk Dans Akademisi'nde Latin Dansları Eğitimi alan ve Joffrey Ballet School'da çeşitli dans türlerinde dersler alan Yalçın, birçok dans türünde ustalaşmış. Bale, Çağdaş bale, Modern dans, Jazz, Funk, Hiphop, Street jazz ve Sosyal latin gibi farklı dans türlerine hakim olan Aleyna Yalçın'ın dans kariyeri oldukça etkileyici.

aleyna yalçın

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.