TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karsu’nun düğününde tatlı talihsizlikler yaşandı

Hollandalı sevgilisi Mike Schrama ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Karsu, düğününde bir dizi talihsiz olay yaşadı. Düğün aracının bozulması ve gelinliğinin azizliğine uğramasıyla gündeme gelen Karsu, yaşadığı bu anları gülümseyerek karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 16:54
Kaynak: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Karsu, uzun süredir aşk yaşadığı Mike Schrama ile hayatını birleştirdi. Düğün günü sosyal medya hesabından paylaştığı renkli karelerle takipçilerini de bu mutlu ana ortak etti. Ancak, düğün yolunda çiftin aracı bozuldu. Karsu ve Schrama, bu talihsiz anı gülerek karşılayıp, araç tamir edilince yolculuklarına devam ettiler.

karsu düğün

Gelinlikten Düşme Anı

Çiçeklerle dolu bir bahçede gerçekleşen düğün, Karsu’nun sevenleriyle eğlenceli anlar yaşadığı bir atmosfere sahne oldu. Ancak, gelinliğinin azizliğine uğrayan Karsu, yere düştü. Bu durumu da gülerek karşılayan ünlü isim, eğlenceye kaldığı yerden devam etti.

karsu düğünü

Karsu, düğününde yaşadığı bu talihsiz anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, esprili bir dille bu anları ölümsüzleştirdi. Gülümsemesi ve pozitif tavırlarıyla dikkat çeken Karsu, takipçilerinden büyük beğeni topladı.

karsu düğününde düştü

karsu düğünü

karsu düğün

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.