TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KADİR EZİLDİ'NİN DEDESİ İSMET KAPLAN ÖLDÜ MÜ?

Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan öldü mü, neden öldü? Geçtiğimiz yıl anneannesini de kaybetmişti! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
KADİR EZİLDİ'NİN DEDESİ İSMET KAPLAN ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz yıl anneannesini kaybeden Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan'dan acı haber geldi... Fox Tv ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından dedesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Geçmiş yaşantısında özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi daha sonra yaptığı programla büyük bir çıkış yakalayan Kadir Ezildi şimdilerde Fox Tv'de gündüz kuşağında En Hamarat Benim isimli programı sunuyor. Ezildi, geçtiğimiz yıl anneannesi Gülhanım Kaplan'ı da kaybetmişti. Ünlü sunucu bir yıl içerisinde ikinci acı kaybını yaşadı. Peki, Kadir Ezildi'nin dedesi öldü mü? İsmet Kaplan neden öldü?


KADİR EZİLDİ'NİN DEDESİ İSMET KAPLAN ÖLDÜ MÜ?

En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dedesi İsmet Kaplan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Ezildi yaptığı paylaşımda, “Dedemiz İsmet Kaplan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Maltepe Mimar Sinan Camiinden kaldırılacaktır.” ifadelerine yer verdi. Ezildi’nin dedesinin ölüm neden ise paylaşılmadı.


ANNEANNESİ GÜLHANIM KAPLAN DA VEFAAT ETMİŞTİ

Kadir Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan da geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan'ın geçirdiği kalp krizi sonrası 2023 yılı ocak ayında yaşamını yitirdi. Genç sunucunun anneannesine bir ev hediye ettiği, ancak Gülhan Kaplan’n yeni evinde sadece bir ay oturduğu öğrenildi.

kadir ezildi

kadir ezildii

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.