TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnfluencer'ın annesi Danla Bilic Attan Düştü! O anları paylaştı

Sosyal medyanın en popüler fenomenlerinden biri olan Danla Bilic, son paylaşımıyla takipçilerini endişelendirdi. Milyonlarca takipçisi bulunan Bilic, ata bindiği sırada düştüğü anları Instagram hesabından yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 15:32
Kaynak: Haber Merkezi

Sosyal medyanın en sevilen isimlerinden Danla Bilic, son yaşadığı olayla sevenlerini korkuttu. Atlara olan düşkünlüğüyle bilinen Bilic, ata bindiği sırada beklenmedik bir şekilde düştü. Bu anları Instagram hesabından paylaşan fenomen, takipçilerinin kalbini ağzına getirdi.

Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Danla Bilic, son dönemde Milli futbolcu Doğan Alemdar ile yaşadığı ilişkiyle konuşuluyordu. Bu olayın ardından yaşanan at kazası, Bilic'in hayranlarını daha da endişelendirdi.

KAZADAN KIL PAYI KURTULDU

Sakin bir şekilde ata binen Bilic'in aniden düşmesi, çevresindekileri şoke etti. Yaşanan bu olayda herhangi bir ciddi sağlık sorunu bulunmasa da, Bilic'in kazadan kıl payı kurtulduğu öğrenildi.

VİDEO KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Danla Bilic'in paylaştığı video, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Milyonlarca kişi, fenomenin durumuyla ilgili yorumlar yaparken, sevenleri ona geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.