TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç aşklarını ilan etti

Ünlü isimler Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç, aşklarını sosyal medyadan yaptıkları romantik bir paylaşımla duyurdu. Koç, daha önce Demet Özdemir ile evliliği sona ermişti.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç aşklarını ilan etti

Şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Hazal Subaşı, aralarındaki aşkı sosyal medya üzerinden ilan etti. Oğuzhan Koç, arkadaşları Berfu Yenenler ve Berkay Şahin'in paylaşımlarını alıntılayarak Hazal Subaşı ile sevgili olduklarını açıkladı. Ünlü çiftin romantik paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

OĞUZHAN KOÇ YENİ AŞKI HAZAL SUBAŞI İLE AŞKINI İLAN ETTİ

Oğuzhan Koç, 2022 yılında evlendiği oyuncu Demet Özdemir'den bir yıl sonra boşanmıştı. Boşanmanın ardından uzun süre özel hayatıyla gündeme gelmeyen Koç, bu kez yeni bir ilişkiyle gündemde. Koç, oyuncu Hazal Subaşı ile aşk yaşadığını sosyal medyada paylaştığı romantik fotoğrafla duyurdu. Çift, birbirlerine sarıldıkları ve öpüştükleri kareye "Seni çok seviyorum" notunu ekleyerek bir kalp emojisi koydu.

hazal subaşı oğuzhan koç

Hazal Subaşı, daha önce oyuncu arkadaşı Aras Bulut İynemli’nin kuzeni Atakan Başavcı ile aşk yaşamıştı. Oğuzhan Koç ile başlayan yeni ilişkisi sosyal medyada büyük ilgi gördü ve takipçileri tarafından olumlu yorumlarla karşılandı.

hazal subaşı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.