TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giray Altınok'tan prens dizisi ile ilgili çarpıcı açıklama

Giray Altınok, yazdığı ve başrolünü üstlendiği Prens dizisinin üçüncü sezonu için merakla beklenirken, dizinin yayın serüvenini ve kişisel hayatını anlattı. Peki, Giray Altınok kimdir, nereli, evli mi? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
Giray Altınok'tan prens dizisi ile ilgili çarpıcı açıklama

Başarılı oyuncu ve senarist Giray Altınok, yazdığı ve başrolünü üstlendiği Prens dizisi ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Dijital platform BluTV'de iki sezonu yayınlanan ve üçüncü sezonu beklenen Prens dizisinin yayın serüvenini anlatan Altınok, projeyi 3 yıl boyunca hiçbir yere satamadıklarını, umudu kestikleri anda dizinin bir dijital platformun CEO'su tarafından beğenildiğini söyledi. Samimi açıklamaların ardından Giray Altınok ve Prens dizisi hakkında araştırmalar da hız kazandı.

prens dizisi

Giray Altınok Kimdir?

1984 yılında İzmir'de doğan Giray Altınok, Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk eğitimini Akademi 35 Buçuk’ta aldı. Sinema kariyerine 2011 yılında "Kaybedenler Kulübü" adlı filmle başladı. Daha sonra "Vücut", "G.D.O. KaraKedi" ve "Tut Sözünü" gibi filmlerde rol aldı. 1975 yılı Türk sinemasının klasik film serisi "Hababam Sınıfı"nın devam filmini yazdı ve oynadı. Show TV’de yayınlanan komedi programı "Güldür Güldür Show"da oyunculuk yaptı. 2023 yılında BluTV'de yayınlanan Prens adlı dizide başrol oynadı.

Giray Altınok Evli Mi?

Giray Altınok, meslektaşı Cansu Diktaş ile evlidir. Çift, 2018 yılında İstanbul İstinye'de düzenledikleri bir kır düğünü ile dünya evine girmiştir.

Prens Dizisinin Konusu Nedir, Hangi Platformda?

BluTV ekranlarında seyirciyle buluşan Prens dizisi, Bongomia Hükümdarlığı'nın ciddiye alınmayan veliahtı olan ve ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği ortanca kardeş 'Prens' (Giray Altınok)'in krallığın dengelerini değiştirmesini konu alıyor. Giray Altınok'un yazdığı ve başrolünü oynadığı dizi, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

giray altınok

Altınok'un Tiyatro ve Sinema Kariyeri

Giray Altınok, sinema kariyerinin yanı sıra tiyatro sahnesinde de aktif bir isimdir. 2013 yılında Cansu Diktaş ile birlikte "Şaft Tiyatro"yu kurdu. "100", "Siz Tek Ben Hepiniz", "İnsandan Kaçan" ve "Yoruyorsunuz Bizi... Aferin Size!" gibi tiyatro oyunlarında yer aldı. Ayrıca "Buyur Bi'De Burdan Bak" isimli komedi programında da rol aldı. Altınok, "Aykut Enişte" isimli sinema filminde Cem Gelinoğlu, Ege Kökenli, Melis Babadağ, Ali Erkazan ve Ferdi Sancar ile birlikte rol aldı.

giray altınok

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.