TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Dermancıoğlu'ndan Cannes Film Festivali'ne katılan Türk oyunculara eleştiri: Biraz Utandım

Cannes Film Festivali'nde Türk oyuncuların yarı çıplak görünümleri eleştirildi. Esra Dermancıoğlu, yetkinlik ve iletişim vurgusu yaparak festivale katılan oyuncuları eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
Esra Dermancıoğlu'ndan Cannes Film Festivali'ne katılan Türk oyunculara eleştiri: Biraz Utandım

2024 Cannes Film Festivali, 14-25 Mayıs tarihleri arasında büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bu yıl Greta Gerwig'in jüri başkanlığı yaptığı festivalde, Türkiye'den birçok ünlü isim de kırmızı halıda boy gösterdi. Ancak oyuncu Esra Dermancıoğlu, meslektaşlarının görünümlerine dair eleştirilerini dile getirdi.

"Yarı Çıplaklık Yerine Yetkinlik"

Esra Dermancıoğlu, festivale katılan Türk oyuncuların kırmızı halıdaki görünümlerini eleştirerek, "Önüme Cannes Film Festivali ile ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok enteresan, biz bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz. Hayır, biz 'Türkiye'de develerle gezmiyoruzu' kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki müthiş performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim" dedi.

pınar deniz

"Utandım ve Hayal Kırıklığına Uğradım"

Dermancıoğlu, festivale katılan oyuncuların daha çok görünüşleriyle öne çıkmalarını eleştirerek, "Çırılçıplak yürüyeceklerine, mikrofon uzatıldığında iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben biraz utandım. Oraya giden bir Türk oyuncunun uzun uzun konuşmasını dinlemek isterdim. O lisanı konuşmasını isterdim. Aslında Cannes'da benim olmam lazımdı. En azından karşılıklı iki çift laf edebilirdik. Çünkü dillerini, kafa yapılarını biliyorum. Türkiye'de her şeyin çözümü ameliyat mıydı?" ifadelerini kullandı.

canneshande erçel

Kırmızı Halıda Türk Yıldızlar

Bu yıl Cannes Film Festivali'ne katılan Türk ünlüler arasında Birce Akalay, Meryem Uzerli, Pınar Deniz, Mert Fırat, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi isimler bulunuyor. Şıklıklarıyla göz dolduran oyuncular, festivalde büyük ilgi gördü.

cannes pınar deniz

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.