TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinsiyet değiştirip kadın olan Mika Raun sır gibi sakladığı sevgilisinin yüzünü paylaştı

Ünlü TikTok fenomeni Mika Raun, aylardır sır gibi sakladığı sevgilisi Batu'yu nihayet takipçileriyle tanıştırdı. Mika, Instagram hesabında sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını paylaşarak büyük bir sürprize imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 22:23
Kaynak: Haber Merkezi

Cinsiyet değiştirme ameliyatı ve sonrasında geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen ünlü TikTok fenomeni Mika Raun, aylardır merak edilen sevgilisini nihayet takipçileriyle paylaştı. Yaklaşık 1 yıldır sevgilisi Batu ile ilişki yaşayan Mika, sosyal medyada sıkça aşklarını paylaşırken, bugüne kadar sevgilisinin yüzünü gizli tutmayı tercih ediyordu.

mika raun sevgilisi

Ancak 1 yılın sonunda, Mika Raun'dan beklenmedik bir hamle geldi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sevgilisi Batu'nun yüzünü gösterdi ve "Allah'ım seni başımdan eksik etmesin. Seni çok seviyorum kocam." notunu ekledi. Bu sürpriz paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

mika raun

Mika Raun'un takipçileri, çiftin bu samimi ve mutlu anlarına büyük ilgi gösterdi. Mika'nın sevgilisinin yüzünü paylaşması, sosyal medya kullanıcıları arasında heyecan ve merak uyandırdı. Mika ve Batu'nun aşk dolu fotoğrafları, sosyal medyada hızla yayıldı ve birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.