TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birce Akalay, ‘Mezarlık’ dizisinin setinde Sezen Aksu’nun Firuze şarkısını söyledi

Mezarlık dizisi setinde objektiflere yakalanan Birce Akalay, Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkısı Firuze'yi seslendirdi. Güzel oyuncunun performansı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 13:41
Kaynak: Haber Merkezi

Netflix'in sevilen dizisi Mezarlık'ın ikinci sezon çekimleri tüm hızıyla devam ederken, dizinin başrol oyuncusu Birce Akalay'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Set arasında arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiren Akalay, Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkısı Firuze'yi seslendirdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Güzel oyuncu, eşsiz sesi ve performansıyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Paylaşılan videoda Akalay'ın şarkıya olan hakimiyeti ve samimiyeti dikkat çekti. Hem oyunculuk yeteneğiyle hem de müzikal yeteneğiyle beğeni toplayan Akalay, hayranlarını bir kez daha büyüledi.

BİRCE AKALAY'IN ÇOK YÖNLÜ KARİYERİ

40 yaşında olmasına rağmen gençliğini koruyan Birce Akalay, hem oyunculuk kariyeriyle hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Başarılı oyuncu, Mezarlık dizisindeki performansıyla olduğu kadar özel hayatıyla da merak ediliyor.

MEZARLIK DİZİSİNİN İKİNCİ SEZONU

Mezarlık dizisinin ikinci sezon çekimlerinin devam etmesi, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Dizideki başarılı performansıyla dikkat çeken Birce Akalay'ın, yeni sezonda da izleyicileri şaşırtacağı düşünülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.