TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bihter Kolyesinden Sonra Şimdi de Azem Gözlüğü Patladı!

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri" dizisi, modaya yön veren yeni bir akım başlattı. Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakterinin straplez elbisesi talep patlaması yaratmışken, şimdi de Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin gözlükleri moda dünyasında ilgi odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
Bihter Kolyesinden Sonra Şimdi de Azem Gözlüğü Patladı!

İnci Taneleri dizisi, başrolünde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı ve gündemden düşmeyen bir yapım haline geldi. Dizi, yayınlandığı günden itibaren Dilber karakterinin elbisesi ve dansıyla büyük ilgi çekerken, şimdi de Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin gözlükleri moda dünyasında yeni bir akım oluşturdu.

Daha önce Dilber karakterinin giydiği straplez elbise büyük talep görmüş ve hızla tükenmişti. Şimdi ise Azem karakterinin kullandığı gözlüklerin satışa çıkmasıyla benzer bir ilgiyle karşılaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan bir gözlükçünün vitrininden çekilen görüntüler, Azem'in gözlüklerinin satışa sunulmasıyla ilgili heyecanı artırdı.

dilber elbisesi

Henüz gözlüklerin fiyatı netlik kazanmasa da, Dilber elbisesinin talep patlamasıyla yüksek bir fiyata satılması göz önünde bulundurulduğunda, Azem'in gözlüklerinin de benzer bir ilgiyle karşılaşması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.