TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ata Demirer'den yeni tekne paylaşımı: Hoş geldin kızım

Ünlü komedyen Ata Demirer, Bozcaada'da sakin bir yaşam sürerken yeni aldığı teknesini sosyal medyada paylaşarak büyük ilgi topladı. Demirer'in paylaşımına ünlü isimlerden tebrik mesajları yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
Ata Demirer'den yeni tekne paylaşımı: Hoş geldin kızım

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde huzurlu bir yaşam süren ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni satın aldığı teknesini takipçileriyle paylaştı. "Sevdalı" adını verdiği lüks tekneyle çekilmiş pozlarını Instagram'da "Hoş geldin kızım" notuyla paylaşan Demirer, büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz haftalarda Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programına katılan Ata Demirer, kilo verme süreciyle ilgili detayları açıkladı. Ameliyat olmadığını ve sıkı bir diyet programı uygulayıp spor yaparak 30 kilo verdiğini belirten Demirer, “Glisemik indeksim bozuktu, insülin direncim vardı. Düzgün beslendim, spor yaptım. Bir anda kilo vermedim, 2.5 yıl sürdü” dedi.

Ata Demirer'den yeni tekne paylaşımı Hoş geldin kızım 2

ÜNLÜ İSİMLERDEN TEBRİKLER

Ata Demirer'in tekne paylaşımı, hayranları ve ünlü isimler arasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Fedon, Eda Erdem, Melek Baykal, Fatih Altaylı, ve Nilgün Belgün gibi isimler, Demirer'e "Hayırlı olsun" dileklerini ilettiler.

Değişimi ve yeni teknesiyle adından sıkça söz ettiren 52 yaşındaki komedyen, sosyal medyada aldığı olumlu tepkilerle gündemde kalmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.