TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet San ile Fatoş Güney arasındaki anlaşmazlık son buldu: Film projesi başlıyor

Yılmaz Güney'in hayatını beyazperdeye aktaracak film projesinde yapımcı Ahmet San ile Fatoş Güney arasındaki anlaşmazlık sona erdi... Çekimler yakında başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
Ahmet San ile Fatoş Güney arasındaki anlaşmazlık son buldu: Film projesi başlıyor

Yapımcı Ahmet San, Yılmaz Güney'in hayatını beyazperdeye taşıyacakları film projesinde anlaşmazlık yaşadığı Fatoş Güney ile uzlaştı. Fatoş Güney'in önceki sözleşmeyi feshetmesiyle ortaya çıkan süreç, taraflar arasında sona erdi. Ahmet San, çekimlere yakında başlayacaklarını açıkladı.

Film, Fatoş Güney'in "Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun" adlı kitabından uyarlanacak. Ahmet San, Midwood şirketi olarak projeyi üstlenmişti. Ancak daha önce Fatoş Güney'in sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi ve ardından dava açmasıyla süreç karmaşıklaşmıştı. Şimdi ise taraflar arasındaki anlaşmazlık çözüldü ve projeye yeşil ışık yakıldı.

Ahmet San, Fatoş Güney ile bir araya gelerek poz verdi ve projenin devam edeceğini duyurdu. San, "Fatoş'la aramızda maddi veya ticari bir anlaşmazlık hiçbir zaman olmadı. Hukukçular, sözleşmede pürüzler olduğunu ileri sürdü. Ancak o pürüzler giderildi. Çekimlere ilkbahar-yaz gibi başlayacağız. Filmin yıl sonu vizyona girmesini planlıyoruz." dedi.

Yönetmen Yüksel Aksu'nun koltuğunda oturacağı filmde, Yılmaz Güney'i kimin canlandıracağı merak konusu oldu. Ancak Ahmet San, Caner Cindoruk ve Cihangir Ceyhan gibi isimlerle ilgili çıkan haberleri yalanladı. Başrol için henüz bir karar verilmediğini belirtti.

Ahmet San, projede Yılmaz Güney'in tüm yakınlarıyla görüştüklerini ve Fatoş Güney haricinde Yılmaz Güney'in oğlu Yılmaz Güney ve kızı Elif Güney ile de mutabakat sağlandığını belirtti. Ayrıca, mirasçı olmayan aile fertlerinin de gönüllerini alarak projeye devam ettiklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.