TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi: Düğün arabası şaşırttı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam Esma Sultan Yalısı’nda evlendi. Ünlü çiftin düğününe futbol dünyasından birçok tanınmış isim katıldı. Çift Boğaz’ın eşsiz manzarasında düzenlenen düğünlerine yat ile giriş yaparak davetlileri şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi: Düğün arabası şaşırttı!

Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı, bu akşam Ayça Çağla Altunkaya ile nikâh masasına oturdu. Nikâh töreni, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasına sahip Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Daha önce üç evlilik yapmış ve bu evliliklerden dört kız çocuğu sahibi olan Ilıcalı, yeni hayatını Ayça Çağla Altunkaya ile birleştirdi. İşte düğüne dair detaylar...

Sosyal Medyada Büyük İlgi: İlk Kareler Paylaşıldı

Düğüne dair ilk kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özellikle Ayça Çağla Altunkaya’nın nikâh hazırlıkları sırasında çekilen görüntüleri, takipçilerinin dikkatini çekti. Çiftin, özel bir törenle evlenmeyi planladığı ve davetlilerden düğün anını sosyal medyada paylaşmamalarını rica ettikleri öğrenildi. Siyah tema ile hazırlanan davetiyelerde de bu özel rica yer alıyor.

acun ılıcalı düğün

Ünlü İsimler Düğünde Buluştu

Düğüne futbol dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Acun Ilıcalı'nın düğün davetlileri arasında Ali Koç, Jose Mourinho, Okan Buruk, Fatih Terim, Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi isimler yer alıyor. Ayça Çağla Altunkaya, 1999 yılında Yalova’da doğmuş ve Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun olmuştu. Spor kariyeri de bulunan Altunkaya, üniversite yıllarında amatör basketbol takımında yer almıştı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Nikah Alanına Yat ile Geldi: Çiftin Düğün Arabası Şaşırttı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, bu akşam Boğaz’ın eşsiz manzarasına sahip Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğünleriyle bir kez daha dikkatleri üzerlerine çekti. Ancak çiftin nikah alanına gelişi, davetlileri ve takipçilerini şaşkına çevirdi. Geleneksel düğün arabalarının aksine, Ilıcalı ve Altunkaya nikah alanına lüks bir yat ile geldiler.

acun ılıcalı düğün

ACUN ILICALI KAÇ KEZ EVLENDİ?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu akşam dördüncü kez nikâh masasına oturarak Çağla Altunkaya ile evlendi. Daha önce üç kez evlenip boşanan Ilıcalı’nın önceki evlilikleri ve özel hayatı merak konusu oldu. İşte Acun Ilıcalı’nın evlilikleri:

İlk Evlilik: Seda Başbuğ ile Evlilik (1988-1993)

Acun Ilıcalı, ilk evliliğini 1988 yılında Seda Başbuğ ile yaptı. Beş yıl süren bu evlilikten Banu adında bir kızı dünyaya geldi. Çift, 1993 yılında boşandı.

İkinci Evlilik: Zeynep Ilıcalı ile Evlilik (2003-2016)

On yıllık bir bekârlık döneminin ardından Ilıcalı, 2003 yılında Zeynep Ilıcalı ile ikinci evliliğini yaptı. Bu evlilik 13 yıl sürdü ve çiftin Leyla ve Yasemin adında iki kızı oldu. Çift, 2016 yılında boşandı.

Üçüncü Evlilik: Şeyma Subaşı ile Evlilik (2017-2018)

Acun Ilıcalı, 2017 yılında üçüncü evliliğini Şeyma Subaşı ile yaptı. Bu evlilikten Melisa adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Ancak evlilik sadece bir yıl sürdü ve çift, 2018 yılında yollarını ayırdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.