TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı, Survivor'a Konuk Olan Ronaldinho İçin Ne Kadar Ödeme Yaptı?

Survivor All Star 2024'ün 40. bölümünde sürpriz bir isim olan Ronaldinho'nun katılımıyla program renklendi. Acun Ilıcalı'nın Brezilyalı efsane futbolcuyu Dominik'e getirmesi, ülkesinde tartışma konusu oldu. İşte detaylar!

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
Acun Ilıcalı, Survivor'a Konuk Olan Ronaldinho İçin Ne Kadar Ödeme Yaptı?

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor 2024 All Star, 21 Şubat 2024 Çarşamba akşamı 40. bölümüyle heyecan yarattı. Ünlü futbolcu Ronaldinho'nun konuk olduğu bu özel bölüm, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Daha önce 2 kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d'Or ödülünü kazanan Ronaldinho, Survivor All Star 2024'te rüzgar gibi esti. Programda yer almanın mutluluğunu dile getiren Ronaldinho, "Burada olmaktan çok mutluyum. Her zaman gelebilirim." dedi.

Gecede gösteri amaçlı düzenlenen ayak voleybolu maçında ise Ronaldinho'nun performansı izleyicileri mest etti. Takım arkadaşı Acun Ilıcalı ile birlikte mücadele eden Ronaldinho, heyecan dolu maçı 15-12 skorla kazandı.

ronaldinho

Acun Ilıcalı, Survivor'a Konuk Olan Ronaldinho İçin Ne Kadar Ödeme Yaptı?

Brezilya'nın efsane futbolcusu Ronaldinho'nun programa katılmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak, Ronaldinho'nun Survivor'a katılmasıyla ilgili Acun Ilıcalı'nın ne kadar para ödediği merak konusu oldu.

Yerel basının yaptığı yorumlara göre, 1 milyon dolarlık ödüllü rekabet ortamında Ronaldinho'nun futbol yeteneğinin yanı sıra diğer alanlarda da nasıl öne çıkacağını kanıtlayarak dikkatleri üzerine çektiği belirtildi. Ronaldinho'nun Survivor'daki varlığı, futbolun sadece saha içinde değil, aynı zamanda kültür ve eğlence dünyasında da tanınırlık kazanma yeteneğini bir kez daha kanıtladığı vurgulandı.

Brezilya'da yapılan spekülasyonlara göre, Ronaldinho'nun programa katılmak için Acun Ilıcalı tarafından ödenen miktar 100 ila 150 bin dolar arasında değişiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.