TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı'nın düğününde Mourinho'nun çocukla diyaloğu sosyal medyada gündem oldu

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe katılan Jose Mourinho, çıkışta kendisinden para isteyen bir çocukla girdiği diyalogla dikkat çekti. Mourinho'nun çocuğa verdiği esprili cevap sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 10:07
Kaynak: Haber Merkezi

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın düğününde ünlü konuklar bir araya geldi. Düğün sonrası, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun bir çocukla yaptığı diyalog sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

MOURİNHO'NUN DÜĞÜN ÇIKIŞINDA ÇOCUKLA DİYALOĞU

Düğün çıkışında arabasına doğru yürüyen Mourinho’nun yanına bir çocuk yaklaştı. Çocuğun para istemesi üzerine Mourinho, eğilerek çocuğu dinledi ve “Param yok” yanıtını verdi. Bu anlar, düğün alanındaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve sosyal medyada paylaşılınca büyük ilgi gördü.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Jose Mourinho'nun kendine has üslubuyla verdiği demeçler ve bu tür anlar her zaman ilgi çekmişti. Bu kez, çocukla girdiği bu kısa ama etkili diyalog, sosyal medyada gündem oldu. Mourinho'nun bu anı, hem düğün hem de sosyal medya üzerindeki etkileşimin bir parçası olarak dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.