TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Robert Downey Jr. Marvel'a Dr. Doom olarak geri dönüyor!

San Diego Comic Con 2024'te, Marvel Sinematik Evreni'ne dair birçok heyecan verici bilgi duyuruldu. Endgame'de Iron Man olarak veda eden Robert Downey Jr.'ın, Dr. Doom karakteriyle geri döneceği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 10:10
Kaynak: Haber Merkezi

Geçtiğimiz günlerde San Diego Comic-Con 2024'te yapılan heyecan verici açıklamalarla Marvel Sinematik Evreni hayranları şaşkınlığa uğradı. Yeni Avengers filmleriyle ilgili duyuruların yapıldığı etkinlikte, beklenmedik bir sürpriz yaşandı. Endgame filminde hayatını kaybeden Iron Man karakterini canlandıran Robert Downey Jr.'ın Marvel'a farklı bir karakterle geri döneceği açıklandı!

DR. DOOM ROLÜYLE EKRANDA

Uzun süredir devam eden spekülasyonlar sonunda doğrulandı. Robert Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni'ne Dr. Doom karakteriyle geri dönecek. Bu haber, hem heyecanla karşılanırken hem de bazı hayranlar arasında tartışmalara neden oldu.

HAYRANLARIN KARIŞIKLIKLARI

Endgame'de Iron Man karakterine yapılan veda, hayranlar tarafından oldukça beğenilmişti. Bu nedenle birçok kişi, Iron Man'in geri getirilmesine sıcak bakmıyordu. Ancak Marvel Studios, Robert Downey Jr.'ı farklı bir karakterle geri getirerek bu durumu çözmüş oldu. Yine de bazı hayranlar, bu kararın doğru olup olmadığı konusunda kararsız.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.