TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kore draması "Marry My Husband" Konusu Nedir?

Prime Video'da Yayınlanan 'Marry My Husban ' dün son bölümüyle ekranlara geldi. Kore draması "Marry My Husband", ölümcül bir hastalık teşhisi alan genç bir kadının yaşam mücadelesini, zaman yolculuğu ve intikam temalarıyla dolu bir hikayeye dönüştürüyor. Prime Video'da yayınlanan bu dizinin konusu ve oyuncuları haberimizin detaylarında...

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
Kore draması "Marry My Husband" Konusu Nedir?

Prime Video'da yayınlanan K-drama "Marry My Husband", intikam ve zaman yolculuğu temalarını başarıyla bir araya getirerek her iki türde de dikkat çekiyor.

Kore dizilerinde zaman yolculuğu ve intikam teması sıkça karşılaşılan bir kombinasyon olsa da, 2023'ün en iyi K-dramalarından biri olan Netflix yapımı "The Glory" gibi öne çıkan örnekler bulunmaktadır. "Marry My Husband" ise bu tür klişelere farklı bir bakış açısı getirerek mizah ve aşk unsurlarını da içinde barındırıyor.

k-drama

"Marry My Husband" Konusu Nedir?

Dizinin ana karakteri Kang Ji-Won (Park Min-young), ölümcül bir kanser teşhisi alır ve altı ay içinde yaşayacağını öğrenir. Eşi Park Min-hwan ile birlikte olmasına rağmen, en yakın arkadaşı Jung Soo-min dışında kimse yanında değildir. Ancak Ji-won, kısa bir süre sonra Soo-min ve Min-hwan arasındaki ilişkiyi öğrenir ve hikaye, Ji-won'un zaman yolculuğuyla geriye doğru 10 yıl öncesine gitmesiyle birlikte başlar. 2013'e geri dönen Ji-won, hayatını yeniden şekillendirme ve toksik ilişkilerden uzaklaşma şansı bulur.

Dizinin zaman yolculuğu, Ji-won'un zihninin geriye gitmesiyle sınırlıdır ve gelecekteki bilgilerini kullanarak hayatını değiştirmeye çalışır. Ancak, kaderin tamamen değiştirilemeyeceğini fark eden Ji-won, arkadaşını ve kocasını bir araya getirerek kendi kaderini şekillendirmeye çalışır.

kore dizisi

Webtoon'dan uyarlanan "Marry My Husband", 1 Ocak 2024'te yayınlanmaya başladı ve 16 bölüm olarak izleyicinin karşısına çıktı.

marry my husband

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.