TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İllegal Hayatlar: Meclis" Filminin İlk Teaser'ı yayınlandı

Mahsun Karaca'nın başrolünde yer aldığı ve Cenk Çelik'in yönettiği 'İllegal Hayatlar: Meclis' filminin ilk teaser'ı yayınlandı. Film, 1 Kasım 2024'te sinemaseverlerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 12:17
Kaynak: Haber Merkezi

Mahsun Karaca'nın başrolünde yer aldığı ve Cenk Çelik'in yönettiği "İllegal Hayatlar: Meclis" filminin ilk teaser'ı yayınlandı. Film, 1 Kasım 2024'te sinemaseverlerle buluşacak.

Teaser Yayınlandı

Teaser, filmin merakla beklenen detaylarını ve atmosferini gözler önüne serdi. Mahsun Karaca'nın, sosyal medya fenomeni "Röportaj Adam" karakteriyle tanındığı ilk filmdeki başarısının ardından, bu devam filmiyle izleyicilere tekrar merhaba demesi bekleniyor. Filmde ayrıca Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman gibi isimler de rol alıyor.

Film Hakkında

"İllegal Hayatlar: Meclis", ilk filmin getirdiği başarıyı devam ettirerek, izleyicilere yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yönetmen Cenk Çelik’in vizyonuyla çekilen film, karakterlerin ve hikayenin derinliğini artırarak sinemaseverleri tekrar ekran başına toplamayı amaçlıyor.

Filmin ilk teaser'ı, izleyicilerin heyecanını artırmakla kalmayıp, merak edilen detayları da gün yüzüne çıkardı. 1 Kasım'da vizyona girecek olan "İllegal Hayatlar: Meclis"in, ilk filmin yakaladığı başarıyı sürdüreceği düşünülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.