TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçel Sanat Kulübü '3. Mizah Günleri'ne hazırlanıyor

İçel Sanat Kulübü, 7-8 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve uluslararası karikatüristlerin sergisinin de yer alacağı "Çevre" konulu '3. Mizah Günleri’ne hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 08:09
Kaynak: Gamze Pehlivan
İçel Sanat Kulübü '3. Mizah Günleri'ne hazırlanıyor

İçel Sanat Kulübü, 7-8 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "Çevre" konulu 3. Mizah Günleri’ne hazırlanıyor.

İçel Sanat Kulübü’nün 3. Mizah Günleri, zengin içeriklere sahip program ile başlayacak. 7 Haziran'da başlayacak "Çevre" konulu etkinlikler kapsamında Uluslararası Karikatür Sergisi, söyleşiler, müzik dinletileri, imza günleri, karikatür atölyeleri ve stand up gösterisi gerçekleştirilecek.

Uluslararası Karikatür Sergisi'nde aralarında Türkiye başta olmak üzere Kolombiya, KKTC, Almanya, Fransa, Brezilya, Romanya, Avusturya, İspanya ve Ukrayna'dan karikatüristlerin eserleri, konukların beğenisine sunulacak.

Etkinliğin ikinci gününe ise karikatür atölyesi ve söyleşi gibi programlar gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Erim Erden’in oturum başkanlığını yapacağı "Çizgi Roman ve Karikatür" konulu söyleşide Sefa Sofuoğlu, Mustafa Öncül, Hicabi Demirci, Behzat Taş, Faruk Karaçay, Serdar Sayar ve Halis Dokgöz sunum yapacak.

İçel Sanat Kulübü yöneticileri, Doğu Can'ın stand up gösterisi ile sona erecek olan etkinliğe, sanatseverleri davet etti.

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.