TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükada'da hafta sonu yoğunluğu yaşandı

İstanbul Büyükada'da hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Güzel havaları fırsat bilen yerli ve yabancı turistler bisiklet turları, doğa yürüyüşleri gibi aktiviteleri yaparak hafta sonunu değerlendirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 22:00
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
Büyükada'da hafta sonu yoğunluğu yaşandı

İstanbul'un gözde turistik mekanlarından biri olan Büyükada'da hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Şehrin stresinden kaçmak isteyen yerli ve yabancı turistler, adanın doğal güzelliklerinin tadını çıkarmak için adeta akın etti.

büyükada gezi

Özellikle Cumartesi ve Pazar günleri vapur seferlerinde büyük artış yaşanıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren iskelelerde uzun kuyruklar oluşuyor ve yoğunluk öğle saatlerinde zirveye ulaşıyor. Ada içindeki bisiklet kiralama noktaları ve elektrikli araçlar mevcut.

büyükada

Adaya gelen ziyaretçilerin en çok tercih ettiği aktiviteler arasında bisiklet turları, doğa yürüyüşleri ve plaj keyfi bulunuyor. Büyükada'nın tarihi mekanları ve restoranları da ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. 

byükada gezilecek yerler

Bursa'dan günübirlik seyehat için arkadaşlarıyla Büyükada'ya gelen Jale Kocabaş hafta sonu tatilini burada değerlendirdiklerini söyleyerek arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdiklerini dile getirdi.

Kocabaş, "Aya Yorgi Kilisesi'nin tepesinden İstanbul manzarasını seyretmek muhteşemdi. Özellikle hafta sonları adanın biraz daha kalabalık olduğunu fark ettim, ancak bu benim keyfimi kaçırmadı. Büyükada, her mevsimde farklı bir atmosfer sunuyor ve her ziyarette yeni şeyler keşfetmek mümkün." diye konuştu.

büyükada

büyükada

büyükada

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.