TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Zara

İLKHABER-Gazetesi - Zara haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Zara haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Zara aşkını böyle ilan etti: Zara'nın Yeni Sevgilisi İlker Görgülü Kimdir? Haber

Zara aşkını böyle ilan etti: Zara'nın Yeni Sevgilisi İlker Görgülü Kimdir?

Sahnede şarkıcı Zaraya aşkını ilan eden İlker Görgülü Kimdir merak konuus oldu. Ayrıntılar haberimizde... İlker Görgülü Kimdir? 48 yaşındaki iş adamı İlker Görgülü, aynı zamanda başarılı bir söz yazarıdır. Zara ile olan ilişkisinin yanı sıra iş dünyasındaki başarılarıyla tanınan bir iş adamıdır. Alüminyum sektöründe önemli yatırımlara imza atmıştır. İlker Görgülü aşkını ilan etti İlker Görgülü, Zara ile sahnede romantik bir düet yaparak aşklarını tüm dünyaya ilan etti. İkilinin sahnedeki el ele pozları sosyal medyada büyük beğeni topladı. Görgülü, Instagram hesabında Zara için, "Bir gün asil bir kadını tarif etmem için bir soru alsaydım eğer. Kesinlikle onun adı Zara olurdu." şeklinde romantik bir paylaşımda bulundu. Zara'nın Önceki Evlilikleri Zara'nın İlker Görgülü ile olan ilişkisinden önceki evlilikleri de magazin gündeminde. İlk evliliğini müzik yapımcısı İskerder Ulus ile yapan Zara, ikinci evliliğini gazeteci Akif Beki ile gerçekleştirdi. Çift, 2016 yılında boşandı ve bu evlilikten bir kızları oldu. Zara'nın Kalbini Kazanan İlker Görgülü Uzun bir süre özel hayatında kimse olmayan Zara, kalbini iş adamı ve söz yazarı İlker Görgülü'ye açtı. Çift, romantik düetleriyle ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin dünyasında adlarından söz ettirmeye devam ediyor.

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın nikâhını Başkan Seçer kıydı Haber

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın nikâhını Başkan Seçer kıydı

(İLKHABER) -  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sevilen sanatçı Melek Mosso ile Serkan Sağdıç’ın nikâh törenlerine katılarak, çiftin nikâhını kıydı. Başkan Seçer, Melek ve Serkan çifti ile ailelerine mutluluklar diledi. Kırçiçeği Garden’de yapılan törende Başkan Seçer nikâhı kıydıktan sonra, Aile Cüzdanını çifte teslim etmek üzere şahitlerden Melek Mosso'nun menajeri Müge Sözen Küçük'e teslim etti. Törende Melek Mosso ile Serkan Sağdıç çiftinin nikâh şahitleri  Haluk Levent, Müge Sözen Küçük, Abdullah Kaptan, Mehmet Tepgeç, Mustafa Alan, Celal Mihmar ve Caner Cansev oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sanatçı Zara’nın da katıldığı törende yaptığı konuşmada, “Güzel bir kente güzel bir gelin geliyor. Melek gerçekten melek gibi yüzü olan, çok da sempati ile baktığımız, sevdiğimiz, dinlediğimiz değerli bir sanatçımız ve damat beyi zaten söylemeye gerek yok. Yani yakışıklı. Mersin'in havasından mıdır, suyundan mıdır? Bizde böyle. İnşallah güzel bir beraberlik evlilikle devam edecek. Atatürk'ün Cumhuriyeti’nde, Medeni Kanun’un verdiği yetkiyle nikâh akdini yapacağız. Ne mutlu ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir liderimiz çıkmış, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş ve bu Türkiye'de bizler şu anda her ne kadar sıkıntılarımız olsa da özgür birey olarak yaşıyoruz. Onun mutluluğuyla yaşıyoruz. Deniz güzel, hava güzel, her şey güzel, dostlar güzel, ailemiz burada” dedi. Başkan Seçer, fotoğraf çekiminin ardından çifte mutluluklar dileyip, aileleri de kutlayarak nikâhtan ayrıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.