TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Tarsus İdman Yurdu

İLKHABER-Gazetesi - Tarsus İdman Yurdu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Tarsus İdman Yurdu haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Tarsus İdman Yurdu, sezona Anamur Bld. maçıyla başlıyor Haber

Tarsus İdman Yurdu, sezona Anamur Bld. maçıyla başlıyor

Bölgesel Amatör Ligi’nde sezon başlıyor. Uzun bir aranın ardından start verecek ligde 6. Grup’ta yer alan Tarsus İdman Yurdu, sezona kendi evinde oynayacağı Anamur Belediyespor maçıyla başlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini bekleyen sarı lacivertliler, kendi evindeki ilk mücadeleden galibiyet alıp sezona moralli girmek istiyor. İlkhaber Gazetesi'nden Melek ÖTER'in haberine göre;  Bölgesel Amatör Lig'i (BAL), bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 10 gruptan oluşan ve toplam 153 takımın mücadele edeceği ligde 6. Grupta yer alacak olan Tarsus İdman Yurdu, sezona Anamur Belediyespor maçıyla başlayacak. Sil baştan bir kadro oluşturan ve yeni yönetim ile yola çıkan Tarsus ekibi, yen sezonda zirvede hesabı yapıyor. Teknik direktör Reşat Zengin ile iddialı olan Tarsus İdman Yurdu, hafta içi yoğun çalışarak güç depoladı. ALTYAPI ELEMELERİ YAPILDI Tarsus İdman Yurdu’nda yeni sezon için altyapı elemeleri yapıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Bugün Burhanettin Kocamaz Tesisleri’mizde gerçekleştirilen altyapı seçmelerimiz Altyapı Sorumlumuz Özer ELGÜN ve Altyapı Antrenörümüz Recep GİRİŞİT gözetiminde gerçekleştirildi. Katılım gösteren gençlerimize ve kıymetli velilerine yoğun ilgilerinden ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. İfadelerine yer verildi. Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da toplamda 153 takımın yer alacak ve ligde 10 Grup bulunuyor. Belirtilen kriterleri yerine getiren ve illere verilen kontenjan kapsamında 2023-2024 Sezonunda BAL’da yer alarak TFF 3. Lig’e çıkamayan veya yerel amatör lige düşmeyen 76 takım, yerel liglerde dereceye girerek veya baraj maçında galip gelerek BAL’a yükselen 60 takım, 2023 -2024 sezonunda TFF 3.Lig’den düşen 9 takım ve deprem nedeni ile hakları dondurulan 8 takım olmak üzere toplam 153 takımdan oluşuyor. Ayrıca 2024-2025 sezonu 14 takımlı 2 grup, 15 takımlı 4 grup, 16 takımlı 3 grup ve 17 takımlı 1 grup olmak üzere toplam10 grup olacak. Aynı illerin takımları da aynı grupta yer alacak.

Mardin 1969 Spor Tarsus İdman Yurdu’nu 3-1 yendi Haber

Mardin 1969 Spor Tarsus İdman Yurdu’nu 3-1 yendi

ADNAN AVUKA  MARDİN(İLKHABER)-Mardin 1969 Spor ligin 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.  TFF 3. Lig 1. Grup'ta 7. hafta karşılaşmasında Mardin 1969 Spor, Tarsus İdman Yurdu'nu konuk etti. Hakem Serkan Gürbüz'ün yönettiği müsabaka 21 Kasım Şehir Stadı'nda oynandı.  Maça oldukça istekli başlayan kırmızı lacivertli ekip, 32. dakikada Ali Kemal Özkan'ın uzaktan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarısı ev sahibi ekip Mardin 1969 Spor’un 1-0 üstünlüğüyle bitti. İkinci yarının hemen başında Mardin 1969 kalecisi Ogün Samet Nuhoğlu topu elinden kaçırınca Tarsus İdman Yurdu futbolcusu Metehan Kavalcı 47. dakikada beraberliği buldu.  Mardin 1969 Spor golden hemen sonra ataklarını sıklaştırdı ve 53. dakika rakip ceza sahasına kadar inen Ali Kemal Özkan rakibi tarafından yere düşürüldü. Maçın hakemi Serkan Gürbüz düdüğünü çalarak penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serkan Köse meşin yuvarlağı kalecinin solundan filelere gönderildi . Mardin 1969 Spor 2-1 öne geçti.  70 dakika müsabakanın ikinci yarısında oyuna giren Serdar Yiğit takımını 3-1 öne geçirdi. Mardin 1969 Spor ligin 7 haftasında 3-1'lik skorla 3 puanı aldı.  Mardin temsilcisi ligde 11 puanla 4. sırada bulunuyor. Maçtan önce Filistin’de şehit olan vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Mardinspor Başkanı Rıdvan Aşar Tarsus İdman yurdu başkanına bir buket çiçek sundu. Aşar misafir takım olarak Mardin idman Yurdu’nu bağırlarına bastıklarını söyledi.  Özellikle idarecilerin yaptıkları taşkınlıkları hayretle izlediklerini belirten Aşar,  futbol centilmenlik kardeşlik demektir” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.