TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Show Tv

İLKHABER-Gazetesi - Show Tv haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Show Tv haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Sandık Kokusu yeni sezonda diziye yeni katılan oyuncular kimler? Haber

Sandık Kokusu yeni sezonda diziye yeni katılan oyuncular kimler?

Show TV'nin sevilen dizisi “Sandık Kokusu”, yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle dikkat çeken dizinin ikinci sezonunda, kadroya katılan yeni isimler merak konusu oldu. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili ve Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı dizide, bu sezon yeni karakterler ve oyuncular dikkat çekiyor. Show TV’nin popüler dizisi “Sandık Kokusu”, 18 Eylül 2024 Çarşamba akşamı yeni sezonuyla ekranlara döndü. Dizi, ilk sezonunda geniş bir izleyici kitlesi edinmişti. Bu sezon, kadroya dahil olan yeni oyuncular ile hikayede taze bir nefes getirilmesi bekleniyor. Sandık Kokusu yeni sezonda diziye yeni katılan oyuncular kimler? Yeni sezonda kadroya katılan isimler arasında, Özge Özpirinçci'nin partneri Metin Akdülger’in diziden ayrılmasının ardından yerine gelen Engin Öztürk öne çıkıyor. Engin Öztürk, dizinin yeni karakteri Bora Bozbeyli rolünü üstlenecek. Bora, Bozbeyli Holding'in patronu olarak, sert mizaçlı ve hayatında büyük değişiklikler yaşamış bir karakter olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Diziye yeni katılan diğer oyuncular ise Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner Gülnaz karakterini canlandıracakken, Nesrin Cavadzade Ayça karakterine hayat verecek. Gülnaz, Hasan’ın kız kardeşi olarak dizide önemli bir rol üstlenirken, Ayça ise Karsu'nun kuzeni ve Türkan’ın büyük kızı olarak diziye dahil olacak. 'Sandık Kokusu' yeni sezonun ilk bölümünde neler oldu? Yeni sezonun ilk bölümünde, Filiz ve kızlarının düğün için Urfa’ya gitmesi ve düğün hazırlıklarının detayları izleyiciye sunuldu. Ayrıca, Bora’nın düğün kutlamasında Karsu’yu görünce yaşadığı şaşkınlık ve Filiz’in Hasan’ın çalışma odasını karıştırırken Gülnaz’ın şüpheleri gibi olaylar dizinin heyecanını arttırdı. Karsu'nun tekrar velayet davası açması ve Reha’nın bu duruma tepkisi de dizinin önemli gelişmeleri arasında yer alıyordu. Ayça’nın iflas eden kocasının ardından yaşadığı zorluklar ve Türkan’ın bu duruma tepkisi, yeni sezonun ilgi çekici diğer unsurlarıydı.

Bülent Ersoy ve Banu Alkan alışveriş krizinde! "Dünya Güzellerim Tatilde"ye tartışma damgasını vurdu! Haber

Bülent Ersoy ve Banu Alkan alışveriş krizinde! "Dünya Güzellerim Tatilde"ye tartışma damgasını vurdu!

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in yer aldığı "Dünya Güzellerim Tatilde" programı, ilk bölümüyle ekranlara geldi ve adeta bir skandala sahne oldu. BÜLENT ERSOY OTEL MÜDÜRÜ OLDU, BANU ALKAN'A TEMİZLİK GÖREVİ VERDİ 2017 yılında Nepal, Vietnam ve Hindistan gibi ülkeleri gezip izleyicilerle buluşan Bülent Ersoy, bu sefer de Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte ekranlara döndü. Seray Sever'in de katıldığı program, Ersoy'un liderliğindeki ekip tarafından yönetilen iflas eden bir otelin yeniden canlandırılmasını konu alıyor. Bu haftanın otel müdürü olarak seçilen Bülent Ersoy, diğer ünlü isimlere görevler verdi. Banu Alkan'a ise otelin temizliği için alışveriş yapma görevi verildi. BANU ALKAN DOĞAL TAŞLARA PARA HARCADI, BÜLENT ERSOY'DAN SERT TEPKİ GELDİ Ancak Banu Alkan, alışveriş sırasında beklenmedik bir hamle yaptı ve temizlik malzemeleri yerine doğal taşlara para harcadı. Bu durum Bülent Ersoy'u öfkelendirdi ve Alkan'a sert bir şekilde tepki gösterdi. Ersoy, Alkan'ın bu davranışını "saygısızlık" ve "sorumsuzluk" olarak nitelendirdi ve "Otele temizlik malzemesi alacaksın, doğal taş mı alacaksın?" diye bağırdı. BANU ALKAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU Bülent Ersoy'un sert sözleri ve tepkisi karşısında Banu Alkan şaşırdı ve duygusal bir tepki gösterdi. Alkan gözyaşlarına boğularak Ersoy'dan özür diledi. YAŞANANLAR PROGRAMDA NASIL BİR SONUÇ DOĞURACAK? Yaşanan bu tatsız olay, programın ilerleyen bölümlerinde nasıl bir sonuç doğuracak merak konusu oldu. Bülent Ersoy ve Banu Alkan arasındaki gerginlik devam edecek mi, yoksa aralarındaki bu buzlar eriyecek mi? Bu olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok izleyici, Bülent Ersoy'un tepkisini haklı bulurken, bazı izleyiciler ise Banu Alkan'a hak verdi. "Dünya Güzellerim Tatilde" programı, gerilim ve eğlencenin bir arada olduğu bir format sunuyor. Programın ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı ise merak konusu.

Demet Evgar, Dünya Kadınlar Günü'nde eşitlik kampanyası için Show Ana Haber'de Haber

Demet Evgar, Dünya Kadınlar Günü'nde eşitlik kampanyası için Show Ana Haber'de

Show TV ekranlarında Bahar dizisiyle izleyici karşısına çıkan Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Show Ana Haber spikerliğini üstlendi. Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi olarak görev yapan Evgar, önemli bir mesaj vermek için kampanya başlattı. Evgar, başlangıçta eksik kelimeler içeren ve anlaşılmaz bir haber metni okuyarak izleyicileri şaşırttı. Daha sonra tam metni okuyan oyuncu, "Okuduğum haberden hiçbir şey anlamadınız değil mi? Çünkü bazı kelimeleri eksilterek okudum. İşte hayatın içinde kadını görmediğimiz, yok saydığımız, eksilttiğimiz her alan bu okuduğum haber kadar anlaşılmaz ve eksik oluyor. Kadının eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu, eşit koşullarda yer aldığı her alan ise büyüyor, yeşeriyor ve serpiliyor" şeklinde konuştu. Evgar, kadın cinayetlerine dikkat çekerek, "Kadının varlığı bu kadar önemliyken biz her sabah bir kadın cinayeti haberine uyanıyoruz. Daha güzel sabahlara uyanmak elbette mümkün. Kadınların hayatın her yerinde ve her zaman var olduğunu hatta öyle kenarda köşede değil yaşamın tam ortasında başrolde olduğunu kabul edersek eğer" dedi. Kampanyasının amacının, kadınların toplumun her alanında görünürlüğünü artırmak ve eşit haklarını vurgulamak olduğunu belirtti. DEMET EVGAR, UN WOMEN İLE EŞİTLİK KAMPANYASINI BAŞLATARAK 8 MART'I KUTLADI" 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde UN Women'ın bu yılki temasını paylaşan Demet Evgar, kadınların eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu bir toplumsal hayatı birlikte inşa etmek amacıyla güçlü bir kampanya başlattı. Ünlü oyuncu, yıllarca unutulmayacak bir kampanya ile Türkiye genelinde büyük bir etki yaratmayı hedefliyor. Evgar'ın kampanyası, kadınların toplumun her alanında eşit bir şekilde var olması ve haklarına saygı gösterilmesi için farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. UN Women'ın temalarını ve mesajlarını paylaşarak, sosyal medyada geniş bir kitleye seslenen Evgar, bu önemli günde kadın haklarına verdiği önemi bir kez daha vurguladı. Oyuncunun kampanyası, hakaretiyle alkış topladı ve sosyal medyada geniş bir destek buldu.

Didem Arslan'da son dakika: 30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşen Necmettin Bey canlı yayında çıldırdı! Haber

Didem Arslan'da son dakika: 30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşen Necmettin Bey canlı yayında çıldırdı!

Didem Arslan'ın sunuculuğunu üstlendiği "Vazgeçme" programı, bu kez ekranlara sıradışı bir konukla çıktı. 73 yaşındaki Necmettin Bey'in, 30 yaş genç sevgilisiyle yaşadığı olaylar, canlı yayında izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sosyal medyanın da büyük ilgisini çeken bu olay, pek çok kişinin merakını uyandırdı. İşte, programda yaşananlar ve ardındaki gerçekler... Necmettin Bey'e ne oldu? Show TV ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan "Vazgeçme" programı, bu kez çok konuşulacak bir olaya sahne oldu. Programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu olan 73 yaşındaki Necmettin Bey, 30 yaş genç sevgilisi Sevil Hanım'la canlı yayında karşı karşıya geldi. Ancak bu buluşma beklenmedik bir hal aldı ve Necmettin Bey'in çılgınlığı izleyenleri şaşkına çevirdi. Necmettin Bey, 43 yaşındaki Sevil Hanım ile imam nikahı kıydığını ancak kendisini kandırıldığı ve aldatıldığı iddiasıyla stüdyoya çıktı. Sevil Hanım'ı "zengin erkek avcısı" olmakla suçlayan Necmettin Bey, bomba etkisi yaratan bir iddiada bulundu. Ona göre, Sevil Hanım, kuaför dükkanı sahibi olmasına rağmen, müşterilerinin özel bölgelerinin olduğu uygunsuz fotoğraflarını gönderiyordu. Didem Arslan ise bu iddialar karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı ve Necmettin Bey'e suç duyurusunda bulunacağını dile getirdi. Ancak iddiaları reddeden Sevil Hanım, suçlamaları geri çevirdi ve Necmettin Bey'i suçladı. Tüm bu gerilim dolu anlar, Necmettin Bey'in sinirlerinin kontrolünü kaybetmesiyle doruk noktasına ulaştı. Sinirlerine hakim olamayan Necmettin Bey, çileden çıkarak üstünü başını yırttı. Didem Arslan ise bu durum karşısında ne yapacağını şaşırarak "Yayın yapamıyorum. Sakinleş!" diyerek tepki gösterdi. Didem Arslan'ın programı, bu olayla bir kez daha gündeme otururken, izleyiciler de yaşananları şaşkınlıkla takip etti.

Bahar dizisi reytingleri yine kimseye kaptırmadı: Bahar son bölümünde neler oldu? Haber

Bahar dizisi reytingleri yine kimseye kaptırmadı: Bahar son bölümünde neler oldu?

Televizyon dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Bahar dizisi, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan dizi, son bölümüyle de izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. İzleyicilerin merakla sorduğu 'Bahar son bölümünde neler oldu?' sorusunun cevabı için tüm detayları sizin için derledik. Bahar'ın son bölümünde yaşananların şaşırtıcı anları ve gizem dolu sahneleri için okumaya devam edin. Bahar reytingleri kaptırmıyor Show TV'nin yeni dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" ekranlara hızlı bir giriş yaparak, izleyici kitlesini kısa sürede büyütmeyi başardı. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi, geçtiğimiz Salı günü yayınlanan ikinci bölümü ile tüm kategorilerde zirveye oturdu ve dijital platformlarda da yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin YouTube kanalındaki izlenme sayısı 4 milyonu aşarken, Box Office tarafından hazırlanan "Yılın En İyi Çıkış Yapan Yerli Televizyon Dizileri" listesinde de birinci sırayı aldı. İkinci bölümü ile reytinglerini 4.60 puan artırarak son üç sezonda en iyi çıkış yapan dizi unvanını elde etti. "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" eşine ve çocuklarına adanmış bir hayat süren Bahar'ın (Demet Evgar) ani bir hastalık sonrası yaşadığı dönüşümü anlatıyor. Sıcacık hikâyesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicilerden tam not alan dizi, hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda sosyal medyada büyük ses getirdi. #Bahar etiketiyle Twitter'da uzun süre TT listesinde kaldı. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini üstlendiği, Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi, hem hikâyesi hem de usta oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Bahar son bölümünde neler oldu? "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin merakla beklenen ikinci bölümü, izleyicileri yine duygusal bir yolculuğa çıkardı. Hastalığını geride bırakıp, adeta yeniden doğan Bahar için artık hayatının yeni bir sayfası açılmıştır. Hastaneden taburcu olup evine döndüğünde, Nevra ve Timur tarafından sürpriz bir "geçmiş olsun" kutlamasıyla karşılanır. Ancak Bahar'ın bu kutlamada yaptığı konuşma ve sonrasında yaşadığı değişim, onun en yakınlarını dahi tedirgin eder. Bahar'ın kafasından neler geçtiği ve ne planladığı konusunda kimse bir fikir yürütemez. Yeni hayatına dair alacağı büyük kararla, Bahar tüm dengeleri sarsmaya kararlı görünüyor. Bu süreçte onun en büyük destekçisi, sarsılmaz dostu Evren olacaktır. Dizi aynı zamanda Bahar, Timur ve Rengin arasındaki karmaşık ilişkileri ve geçmişin izlerini de gözler önüne seriyor. Herkesin kendi iç mücadelesini ve geçmişle hesaplaşmasını anlatan dizi, izleyicilere derin duygusal anlar yaşatıyor. İkinci bölümün finali ise, Bahar'ın aldığı yeni ve beklenmedik kararla herkesi derinden sarsacak bir noktaya taşıyor. Bu karar, Bahar'ın hayatındaki ve yakın çevresindeki insanların hayatındaki dengeleri alt üst edecek nitelikte. "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, karakterlerin derinlikli hikâyeleri ve güçlü senaryosu ile izleyicileri her bölümde yeni sürprizlerle buluşturmayı vaat ediyor. Bahar'ın yolculuğu, izleyicilere hem umut veriyor hem de yaşamın zorlukları karşısında direncin ve değişimin mümkün olduğunu hatırlatıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.