TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Pınar Deniz

İLKHABER-Gazetesi - Pınar Deniz haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Pınar Deniz haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Roma'da evlendi: İşte ilk fotoğraflar Haber

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Roma'da evlendi: İşte ilk fotoğraflar

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, yaklaşık bir buçuk yıldır süren birlikteliklerini resmileştirerek evlendi. Çift, İtalya'nın başkenti Roma'da, Türkiye'nin Roma Başkonsolosluğu'nda gerçekleştirilen sade bir nikâh töreniyle dünya evine girdi. OINAR DENİZ NİKAHINDA SADE ELBİSE GİYMEYİ TERCİH ETTİ Nikâh töreninin ardından Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, bu özel günü yakın dostlarıyla birlikte akşam yemeğiyle kutladılar. Pınar Deniz, düğün için tercih ettiği sade gelinliği ile sosyal medyada gündem oldu ve çiftin mutluluk dolu anları hayranları tarafından büyük ilgi gördü. KAAN YILDIRIM GEÇEN SENE EVLENME TEKLİFİNDE BULUNMUŞTU Kaan Yıldırım, geçtiğimiz yıl İngiltere’nin Cambridge şehrinde Pınar Deniz’e evlenme teklifi etmişti. Ünlü çiftin sade töreni sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. PINAR DENİZ HAMİLE Mİ? Öte yandan, Pınar Deniz’in 1,5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çift, ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşarken, tebrik mesajları yağmaya devam ediyor. KAAN YILDIRIM DAHA ÖNCE EVLENMİŞTİ Oyuncu Kaan Yıldırım 14 Mayıs 2016 tarihinde Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlenmişti. Çift, 26 Haziran 2019 tarihinde boşandı. Yıldırım, Hadise ile 2019-2021 yılları arasında yaşadığı ilişkiyle de magazin basınının ilgisini çekmişti.

Esra Dermancıoğlu'ndan Cannes Film Festivali'ne katılan Türk oyunculara eleştiri: Biraz Utandım Haber

Esra Dermancıoğlu'ndan Cannes Film Festivali'ne katılan Türk oyunculara eleştiri: Biraz Utandım

2024 Cannes Film Festivali, 14-25 Mayıs tarihleri arasında büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bu yıl Greta Gerwig'in jüri başkanlığı yaptığı festivalde, Türkiye'den birçok ünlü isim de kırmızı halıda boy gösterdi. Ancak oyuncu Esra Dermancıoğlu, meslektaşlarının görünümlerine dair eleştirilerini dile getirdi. "Yarı Çıplaklık Yerine Yetkinlik" Esra Dermancıoğlu, festivale katılan Türk oyuncuların kırmızı halıdaki görünümlerini eleştirerek, "Önüme Cannes Film Festivali ile ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok enteresan, biz bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz. Hayır, biz 'Türkiye'de develerle gezmiyoruzu' kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki müthiş performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim" dedi. "Utandım ve Hayal Kırıklığına Uğradım" Dermancıoğlu, festivale katılan oyuncuların daha çok görünüşleriyle öne çıkmalarını eleştirerek, "Çırılçıplak yürüyeceklerine, mikrofon uzatıldığında iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben biraz utandım. Oraya giden bir Türk oyuncunun uzun uzun konuşmasını dinlemek isterdim. O lisanı konuşmasını isterdim. Aslında Cannes'da benim olmam lazımdı. En azından karşılıklı iki çift laf edebilirdik. Çünkü dillerini, kafa yapılarını biliyorum. Türkiye'de her şeyin çözümü ameliyat mıydı?" ifadelerini kullandı. Kırmızı Halıda Türk Yıldızlar Bu yıl Cannes Film Festivali'ne katılan Türk ünlüler arasında Birce Akalay, Meryem Uzerli, Pınar Deniz, Mert Fırat, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi isimler bulunuyor. Şıklıklarıyla göz dolduran oyuncular, festivalde büyük ilgi gördü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.