TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Pegasus

İLKHABER-Gazetesi - Pegasus haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Pegasus haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Pegasus’tan 9 euro kampanyası: Uygun fiyatlarla yurt dışına seyahat fırsatı Haber

Pegasus’tan 9 euro kampanyası: Uygun fiyatlarla yurt dışına seyahat fırsatı

Türkiye’nin en prestijli havayolu şirketlerinden biri olan Pegasus, yeni bir kampanya başlattı. Geçtiğimiz günlerde uygun fiyatlı yurt dışı biletleri sunan Pegasus, şimdi de 9 Euro’dan başlayan fiyatlarla bilet satışı yapıyor. Kampanya 14-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olup, 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlarda Light Paket biletleri kapsıyor. KAMPANYA DETAYLARI Kampanyadan faydalanmak için flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden bilet alınabilir. Kampanya kapsamında 200.000 adet koltuk satışa sunulmuş olup, koltuk seçimi %30 indirimli olarak sunuluyor. KAMPANYANIN GEÇERLİ OLDUĞU ŞEHİRLER VE ÜLKELER 9 Euro+vergilerle geçerli hatlar: İstanbul Sabiha Gökçen - Aktau İstanbul Sabiha Gökçen - Alexandria (Mısır) İstanbul Sabiha Gökçen - Atina (Yunanistan) İstanbul Sabiha Gökçen - Bakü (Azerbaycan) İstanbul Sabiha Gökçen - Basel (İsviçre) İstanbul Sabiha Gökçen - Batum (Gürcistan) İstanbul Sabiha Gökçen - Berlin (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Bratislava (Slovakya) İstanbul Sabiha Gökçen - Brüksel (Belçika) İstanbul Sabiha Gökçen - Budapeşte (Macaristan) İstanbul Sabiha Gökçen - Bükreş (Romanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Cenevre (İsviçre) İstanbul Sabiha Gökçen - Dortmund (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Duesseldorf (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Erivan (Ermenistan) İstanbul Sabiha Gökçen - Frankfurt (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Gence (Azerbaycan) İstanbul Sabiha Gökçen - Hamburg (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Hannover (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Kahire (Mısır) İstanbul Sabiha Gökçen - Kişinev (Moldova) İstanbul Sabiha Gökçen - Kopenhag (Danimarka) İstanbul Sabiha Gökçen - Köln (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Kutaisi (Gürcistan) İstanbul Sabiha Gökçen - Kuveyt İstanbul Sabiha Gökçen - Münih (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Nürnberg (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Prag (Çek Cumhuriyeti) İstanbul Sabiha Gökçen - Priştine (Kosova) İstanbul Sabiha Gökçen - Saraybosna (Bosna-Hersek) İstanbul Sabiha Gökçen - Sofya (Bulgaristan) İstanbul Sabiha Gökçen - Stuttgart (Almanya) İstanbul Sabiha Gökçen - Tiflis (Gürcistan) İstanbul Sabiha Gökçen - Tiran (Arnavutluk) İstanbul Sabiha Gökçen - Tuzla (Bosna-Hersek) İstanbul Sabiha Gökçen - Üsküp (Kuzey Makedonya) İstanbul Sabiha Gökçen - Viyana (Avusturya) İstanbul Sabiha Gökçen - Zagrep (Hırvatistan) İstanbul Sabiha Gökçen - Zürih (İsviçre) DİĞER FİYAT ARALIKLARI Kampanya kapsamında bazı hatlarda 19 Euro, 29 Euro, 39 Euro, 49 Euro, 59 Euro, 69 Euro ve daha yüksek fiyatlarla biletler de sunulmaktadır. Fiyatlar ve detaylı hat bilgileri için flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

Cumhuriyet, bu kez Anıtkabir ziyareti için havalandı Haber

Cumhuriyet, bu kez Anıtkabir ziyareti için havalandı

Pegasus Hava Yolları'nın Cumhuriyet isimli yolcu uçağı, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile birlikte başlatılan "Pegasus Her Adım Geleceğe Burs Fonu" projesi kapsamında Anıtkabir ziyareti için Ankara'ya çok özel uçuş gerçekleştirdi. Pegasus Hava Yolları ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) üst düzey yöneticileri, "Pegasus Her Adım Geleceğe Burs Fonu" projesinden yararlanan kız öğrencilerle Anıtkabir'de bir araya geldi. Pegasus Hava Yolları'nın Cumhuriyet isimli yolcu uçağı ile İstanbul'dan Ankara'ya PC1919 sefer sayılı uçuşuyla gerçekleştirilen uçuşun ardından gerçekleştirilen Anıtkabir'deki etkinlikte, mozoleye çelenk konuldu, Büyük Önder Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Pegasus CEO'su Güliz Öztürk'ün de katıldığı etkinlikle ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "Cumhuriyetimizin 100. yılında 1000 kız üniversite öğrencisine burs sağlamak üzere Türk Eğitim Vakfı ile başlattığımız 'Pegasus Her Adım Geleceğe Burs Fonu' projemiz kapsamında değerli bursiyerlerimizle bir araya geldik. Başta Genel Müdürümüz Güliz Öztürk ve Türkiye Eğitim Vakfı Genel Müdürü Banu Taşkın olmak üzere birçok yöneticimizin ve ekip arkadaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen bu anlamlı gezide Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de saygı ve özlemle andık. 'Her Adım Geleceğe 100’ümüz Cumhuriyet’e' sözümüzle ülkemizin geleceğini temsil eden gençlerimize destek olmanın mutlu gururunu yaşıyor, değerli bursiyerlerimize bugün bizlerle olduğu için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızın farkında, gençlerin yanındayız."

Karadağ Hükümeti’nden Pegasus için şok karar Haber

Karadağ Hükümeti’nden Pegasus için şok karar

Karadağ Hükümeti, Pegasus Hava Yolları'nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Podgoritsa arasındaki uçuş iznini iptal etti. Tivat'a planladığı seferler de iptal edilen Pegasus, şok karar ile bugünden itibaren bu rotada uçuş yapamayacak. Karadağ Hükümeti'nin, Pegasus Hava Yolları'nın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Podgoritsa arasındaki uçuş iznini iptal etmesi kararının arkasında yatan nedenin Air Montenegro'nun başvurusu olduğu belirtildi. Karadağ'ın ulusal havayolu şirketi Air Montenegro'nun başvurusunda, Pegasus'un uçuşlarının yasa dışı olarak nitelendirdiği belirtildi. Air Montenegro, başvurusunda İstanbul rotasında maddi kayıp yaşadığını öne sürdüğü, ayrıca İstanbul hattında geçen yılın aynı dönemine göre yolcu sayısında yüzde 4 oranında bir düşüş yaşadığını iddia etti. Air Montenegro Yönetim Kurulu Başkanı Tihomir Dragaš'un, Pegasus'a getirilen kısıtlamalara ilişkin şu açıklamayı yaptığı bildirildi: "Geçen yıl Karadağ Sermaye Yatırımları Bakanlığı'ndan bir yetkili, Türk havacılığıyla bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı. Yetkililer iki ülke arasında sözde açık hava politikası yarattı. Bu Mutabakat Zaptı tamamen yasa dışıdır ve hükümetin onayına sahip değildir. Uçuş sayısı artık sınırlandırıldı ve Pegasus Havayolları 15 Nisan'dan itibaren İstanbul-Podgoritsa arasında uçuş yapamayacak." Air Montenegro ve Türk Hava Yolları'nın İstanbul - Tivat ve İstanbul - Podgoritsa uçuşları sorunsuz olarak devam edecek. Pegasus Havayolları ise Ankara - Podgoritsa ve İzmir - Podgoritsa uçuşlarını sürdürecek.

Pegasus KPSS’siz, İlkokul, lise, meslek lisesi, yüksek öğretim personel alımını başlattı! Haber

Pegasus KPSS’siz, İlkokul, lise, meslek lisesi, yüksek öğretim personel alımını başlattı!

Havacılık sektöründe iş fırsat arayan kişiler için, büyük avantaj sağlayan personel alımları için başvuru yapacak adaylardan her meslek gruplarına göre farklı şartlar talep edilecektir. Pegasus’un personel alımları için adaylardan talep etmiş olduğu şartları ve kadro listesini haberimizin devamında bulabilirsiniz... Pegasus personel alımları hangi kadrolarda yapılacak? Pegasus, bünyesinde yaşanan eksikliği gidermek adına yeni personel alım ilanı yayınlayarak, personel alımı için kadro listesini yayınladı. Pegasus tarafından yayınlanan ilana göre, personel alımları aşağıda yer meslek grupları dahilinde yapılacak; Uçak Yükleme İşçisi (En az ilkokul mezunu)         Pegasus Havayolları, Pilot Yetiştirme Programı personel alımı yapılacak. (1 Ocak 1994 ve sonrasında doğmuş)         Akü Teknisyeni (Endüstri Meslek Liseleri veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun olmak yahut mesleki yeterlilik belgesine sahip olması gerekmektedir)         Şoför/İdari İşler (en az lise mezunu)         Mekanik Teknisyeni (Endüstri Meslek Liseleri veya Meslek Yüksek Okullarından mezun yahut ustalık/kalfalık belgesine sahip olan ve Mesleki yeterlilik belgesine sahip olması gerekmektedir)         Kabin Memuru (En az lise mezunu) Kabin memuru alımları için talep edilen bazı şartlar ise şu şekilde; Kabin Memuru üniforması giyildiği zaman vücudunun görünecek kısmında dövme, piercing, yanık ve yara izi gibi unsurların bulunmaması, Uçuş esnasında ve öncesinde görevini yapmasına engel teşkil edebilecek, herhangi bir fiziksel yahut mental sağlık problemi bulunmaması gibi özel şartlar talep edilecektir. Başvuru işlemleri nereye yapılacak? Yukarıda belirtilen her meslek grupları için personel alımları dahilinde özel ve genel şartlar talep edilmektedir. Pegasus bünyesine katılarak, kariyerini havacılık sektöründe ilerletmek isteyen adaylar, personel alımları ile ilgili daha kapsamlı bilgileri ve aynı zamanda da başvuru ekranını aşağıda yer alan link üzerinden ulaşım sağlayabilir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.