TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Mustafa Tunç

İLKHABER-Gazetesi - Mustafa Tunç haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Mustafa Tunç haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Tunç: Ağustos ayı tarihimizde çok özel bir yere sahiptir Haber

Tunç: Ağustos ayı tarihimizde çok özel bir yere sahiptir

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, zaferlerle dolu ağustos ayının şanlı tarih sayfamızda çok özel bir yere sahip olduğuna dikkat çekti. AK Partili Tunç, Türk milletine Anadolu’nun kapısını açan Malazgirt Zaferi’nin 953; Büyük Taarruz ’la başlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin de 102. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanmış ve ülkemiz düşman çizmelerinden kurtulmuştur” Birinci Dünya Savaşı’nın sona ermesiyle birlikte ülkemizin de savaştan yenik çıkmış sayıldığını hatırlatan AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Düşman güçleri tarafından ülkemizin dört bir yanı işgal edilmişken Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üstün dehası sayesinde 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanmış ve ülkemiz düşman çizmelerinden kurtulmuştur” dedi. “30 Ağustos Anadolu’nun sonsuza dek milletimizin yurdu olarak kalacağını tüm Dünya’ya ilan etmiştir” Sultan Alparslan önderliğinde 26 Ağustos 1071’de Malazgirt Zaferi’yle, milletimizin Anadolu’yu yurt edindiğini vurgulayan Tunç sözlerine şu şekilde devam etti: “30 Ağustos Zaferi de, Anadolu’nun sonsuza dek milletimizin yurdu olarak kalacağını tüm Dünya’ya ilan etmiştir. Bizlere düşen tarihi görev ecdadımızın kanıyla, canıyla suladığı kutsal vatanımızı, yüce milletimizi daha ileri seviyelere taşımaktır. Bu vesileyle bizlere bu zaferleri armağan eden Sultan Alparslan ve Büyük Önder Atatürk ile tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, hayatta olan gazilerimize Allah’tan sağlıklı ömürler diliyorum”

Tunç: Millete hizmet yolunda 23 yıldır hiç durmadan, yorulmadan kararlı adımlarla yürüdük Haber

Tunç: Millete hizmet yolunda 23 yıldır hiç durmadan, yorulmadan kararlı adımlarla yürüdük

AK Parti Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin, 23 yıldır ülkeye, millete hizmet etmeye devam etiğini dile getirdi. Partilerinin kuruluşunun 23. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Partili Tunç, AK Parti’nin kendisini ülkesine, milletine adamış kadrolardan oluştuğunu vurguladı. “Emin adımlarla yürüyerek Aziz Milletimize daha fazla hizmet etmeye devam edeceğiz” AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkeye, millete dün olduğu gibi bugün de yarın da hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Başta dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, partimizin önüne onca engel çıkardılar. 23 yıl boyunca çok badirelerle karşılaştık. Terör örgütlerinin alçakça senaryolarından tutun 15 Temmuz hain darbe girişimlerine kadar her türlü engeli, milletimizin kararlı duruşuyla atlattık. Millete hizmet yolunda 23 yıldır hiç durmadan, yorulmadan kararlı adımlarla yürüdük. Bundan sonra da emin adımlarla yürüyerek Aziz Milletimize daha fazla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle AK Partimizin kuruluşunun 23. Yıldönümünde, başta Adanalı hemşerilerimiz olmak üzere necip milletimize şükranlarımı sunuyorum” diye ifade etti.

Mustafa Tunç Adanalı hemşerilerinin Kurban Bayramını kutladı Haber

Mustafa Tunç Adanalı hemşerilerinin Kurban Bayramını kutladı

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tunç, Kurban Bayramı gibi dini günlerin Türk ve İslam âleminde müstesna bir yeri ve önemi bulunduğunu kaydetti. Bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin huzur ve mutluluğu içinde olduğumuzu dile getiren AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Tunç, “Küskünlerin, dargınların barıştığı, milletçe kucaklaştığımız bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin kıvancını yaşıyoruz. Dayanışmanın, yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu kutsal bayramlarımızda yürekten inanıyorum ki, vatandaşlarımız bu mübarek Kurban Bayramımızda da ihtiyacı olan insanlarımızın yardımına koşacaktır, milletçe kucaklaşacağız” diyerek ifade etti. “Kurban Bayramımızı yüreğimiz buruk ama aynı zamanda büyük bir öfke içinde idrak ediyoruz” AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Gazze’deki insanlık dramına da dikkat çektiği bayram mesajında şu ifadeleri kullandı: “Tüm Dünya’nın gözleri önünde 7 Ekim 2023’ten bu yana bir soykırım yapılıyor. Gazze’deki, Filistin’deki masum kardeşlerimiz acımasızca katlediliyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz Gazze’deki soykırımın durdurulması için büyük bir çaba gösteriyor. İslam âlemi için kutsal olan böyle bir günde Kurban Bayramımızı yüreğimiz buruk ama aynı zamanda büyük bir öfke içinde idrak ediyoruz. Gazze’de soykırım yapanlar bir gün bunun hesabını mutlaka vereceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Adanalı hemşerilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlarım.”

Tunç: 15 Temmuz destansı bir Kahramanlık öyküsüdür  Haber

Tunç: 15 Temmuz destansı bir Kahramanlık öyküsüdür 

ADANA (İLKHABER)–AK Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, 15 Temmuz 2016’da necip milletimizin demokrasisine, seçilmiş iradesine, istiklal ve istikbaline topyekûn sahip çıkarak, hainleri çıktıkları inlerine geri soktuğuna dikkat çekti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Partili Tunç, 15 Temmuz’da milletin devletiyle Elele vererek, tüm dünyaya büyük bir kahramanlık örneği sergilediğini söyledi. Tunç, milletimizin 15 Temmuz 2016 akşamı, destansı bir kahramanlık öyküsü yazdığını dile getirdi. FETÖ’cü hainlere karşı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen 7’den 70’e Türk milletinin dünyada bir örneği daha olmayan cesaret ve kararlıkla FETÖ’cü hainlere karşı anlamlı bir direniş ve mücadele sergilediğini vurgulayan Tunç, “15 Temmuz, şanlı milletimizin elde ettiği eşsiz bir zaferidir” diye konuştu. FETÖ terör örgütü tarafından kalkışılan hain darbe girişimi gecesinde 251 vatandaşımızın şehit düşerken, 2 bini aşkın vatandaşımızın da gazi olduğunu hatırlatan AK Partili Tunç, “Hain darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. Kahraman polisimiz, askerimiz ve milletimiz, tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi tek yürek halinde, vatan ve bayrağını kanı canı pahasına korumuştur. Ben buradan bir kez daha bu vatan ve millet için canlarını seve seve veren şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize de minnet ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç’tan Kurban Bayramı mesajı Haber

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç’tan Kurban Bayramı mesajı

ADANA(İLKHABER)- AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, dini ve milli günlerimizin, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın en üst noktaya ulaştığı müstesna günlerimiz olduğuna dikkat çekti. AK Partili Tunç, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başta Adanalılar olmak üzere Türk Milletinin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayan Mustafa Tunç, bayramın, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Tunç, “Bir Kurban Bayramı’na daha girmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bayramlarımız aynı zamanda sevginin, hoşgörünün de birer sembolüdürler. Rabbim sonrakileri de görmeyi hepimize nasip etsin. Bugün dünyanın birçok noktasında çatışmalara, iç savaşlara şahit oluyoruz. Bu açıdan, binlerce yıldan bu yana et ve tırnak gibi yaşadığımız güzel ülkemizin, birlik ve beraberliğimizin kıymetini çok iyi bilmeli ve düşünce etrafında kenetlenmeliyiz. Bir kere daha idrak etmeye hazırlandığımız Kurban Bayramımız birliğimize, beraberliğimize vesile olsun” dedi. AK Partili Tunç, mesajında kısaca şunlara yer verdi: “Sevginin, hoşgörünün doruk noktaya ulaştığı, dargınlıkların, kırgınlıkların son bulduğu bayramlarımızda, ihtiyaç sahiplerini de unutmamalıyız. Büyüklerimizin, yaşlılarımızın gönüllerini almalı, onlara olan sevgi ve saygımızı bu bayramda da göstermeliyiz. İşte yaklaşan Kurban Bayramımız bizler için en güzel, en anlamlı fırsattır. Başta bu vatan ve millet uğruna can veren şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere, değerli Adanalı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin bayramını kutlarım”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.