TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

# Mediamarkt

İLKHABER-Gazetesi - Mediamarkt haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Mediamarkt haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

MediaMarkt Türkiye’deki 99’uncu mağazasını İskenderun’da açtı Haber

MediaMarkt Türkiye’deki 99’uncu mağazasını İskenderun’da açtı

Avrupa’nın önde gelen elektronik perakendecilerinden MediaMarkt, yeni mağaza açılışlarıyla Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda yeni mağazasını İskenderun Park Forbes’te açan marka açılışa özel olarak düzenlediği kampanya ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere alışveriş imkanı sunan MediaMarkt, İskenderun’da ‘Look and Feel’ konseptiyle hayata geçirdiği, 1.819 metrekarelik satış alanına sahip yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağazasında 14’ü kadın çalışan olmak üzere toplam 28 kişiyi istihdam eden marka, yeni mağazayla birlikte Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 99’a ulaştırdı. Gerçekleşen açılış sonrasında mağazadaki deneyim alanları ve kampanyalı ürünler ziyaretçilerden yoğun ilgi görürken, son teknoloji ürün yelpazesinin çeşitliliği beğeniyle karşılandı. MediaMarkt Türkiye CEO’su Hulusi Acar, yeni mağaza açılışıyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye’deki tüketicileri markamızın benzersiz alışveriş deneyimiyle buluşturmak ve onların da mağazalarımıza gösterdiği ilgi, bizi son derece memnun ediyor. Bu kapsamda biz de Türkiye’de kazandığımızı Türkiye’ye yatırmaya, mağaza sayımızı ve istihdamı, özel olarak da kadın istihdamını artırmaya yönelik adımlar atmaya devam ediyoruz. 2024 yılının sonuna kadar farklı illerde yeni mağazalar açarak, toplam mağaza sayımızı 100’ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Her yeni mağazamızla tüketicilerimize geniş ve ferah bir alan, ürünleri tüm ayrıntılarıyla deneyimleme ve inceleme olanakları ve son teknoloji zengin ürün yelpazesi sunarak konforlu alışverişin keyfini sunuyoruz. Bu anlamda da Deneyim Şampiyonluğu iddiamızın altını dolduruyor, müşterilerimizin mağazalarımızdan memnun ayrılmasını sağlıyoruz. Gelecek dönemde de bu başarımızı yeni mağazalarımızla sürdüreceğiz.”

MediaMarkt Yelken Takımı, "Sıfır Motor, Sıfır Emisyon" hedefi ile yoluna devam ediyor! Haber

MediaMarkt Yelken Takımı, "Sıfır Motor, Sıfır Emisyon" hedefi ile yoluna devam ediyor!

2022 yılında kurulan MediaMarkt Yelken Takımı, periyodik eğitimlerle sporcu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diğer MediaMarkt ülkeleri arasında tek yelken takımına sahip olan MediaMarkt Türkiye'nin mevcut takımındaki üye sayısı, kış döneminde açılan eğitimlerle 19'a ulaştı. Önümüzdeki dönemde başlayacak yeni eğitim serisine ise 38 MediaMarkt çalışanı kayıt yaptırdı. YELKEN TAKIMI BAŞARILARLA DOLU BİR SEZON GEÇİRİYOR Halihazırda 66. yarışına hazırlanan takım, bugüne kadar katıldığı birçok yarışta derece ve ödüller kazandı. Bu başarılardan bazıları: Kabotaj ve Denizcilik Bayramı Yat Yarışı İkinciliği (2024) Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü 2. Ayak Yat Yarışları İkinciliği (2024) Bahçeşehir Üniversitesi 3. Ayak Yat Yarışları Üçüncülüğü (2024) Marmara Yelken Kulübü Kardeşlik Kupası Boğaz Yarışı İkinciliği (2024) Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı Birinciliği (2023) Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası Üçüncülüğü (2023) SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VİZYONUNU GÜÇLENDİRİYOR Sürdürülebilirlik vizyonunu güçlendirmek için emin adımlarla ilerleyen MediaMarkt Türkiye, yelken takımıyla 2024 sezonunun başından bu yana katıldığı yarışlarda toplam 257 deniz mili mesafe kat etti. Takım, sadece rüzgar gücüyle yarışarak 2024 yılı boyunca 44 saatini denizde geçirdi. Eğer rüzgar gücü yerine teknede bulunması zorunlu olan dizel motor ile aynı mesafe kat edilseydi, 577 kg'lık bir emisyon salımına sebep olunacaktı. NASIL HESAPLANDI? 1 litre dizel yakıt yaklaşık 2.68 kg karbon salımına neden oluyor. Eğer rüzgar gücü yerine 22 beygirlik dizel bir motorla 257 deniz mili mesafe katedilseydi yaklaşık 215 litre dizel yakıt harcanacaktı. 215 litre dizel yakıtın yaklaşık 577 kg karbon emisyonu açığa çıkarıyor. Böylelikle sadece rüzgar gücü kullanılarak 577 kg karbon salımının önüne geçilmiş oldu.

MediaMarkt, 23 Nisan'da TEGV ile çocuklara destek verdi Haber

MediaMarkt, 23 Nisan'da TEGV ile çocuklara destek verdi

“Eğitimle Daha İyiye” Projesiyle deprem bölgesindeki çocukların eğitimini destekleyen MediaMarkt, 23 Nisan’da da çocuklarla çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. MediaMarkt, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türkiye’nin farklı şehirlerindeki 24 okulda bulunan TEGV Ateşböceği Öğrenim Birimi tırlarında düzenlenen şenliklere destek sağladı. Ankara, Kahramanmaraş, Gaziantep, Diyarbakır, Hatay ve Malatya gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinde 24 okulda etkinlik noktaları oluşturan TEGV Ateşböceği tırları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çeşitli oyunlar, yarışmalar ve dans gösterileriyle çocuklara şenlik coşkusu yaşattı. MediaMarkt Türkiye de etkinliklere verdiği destekle bu anlamlı günde çocukların bayram sevincini paylaştı. Ateşböcekleri çocuklara umut oluyor MediaMarkt, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle hayata geçirdiği ‘Eğitimle Daha İyiye’ projesi kapsamında, çocukların yanında olmaya devam ediyor. MediaMarkt, bu projedeki her bir Ateşböceği tırıyla çocukların eğitimine ve kişisel gelişimine farklı yönlerden katkı sağlayarak, onların toplumsal başarıya ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Marka, 4 yıl boyunca devam edecek proje ile her bir tır için yılda bin 500 öğrenci olmak üzere, toplam 24 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Çocukların çizdiği resimler Dijital Sergi’ye dönüştürüldü “Eğitimle Daha İyiye” projesi kapsamında Ateşböceği eğitim tırlarında yer alan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel duygularını resimleriyle ifade ettiler. Bu resimler de dijital sergiye dönüştürülerek MediaMarkt Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından takipçilerle paylaşıldı.

MediaMarkt'ta "Şahane Cuma" indirimleri başladı Haber

MediaMarkt'ta "Şahane Cuma" indirimleri başladı

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt'ın "Şahane Cuma" kampanyası, sunucu Çağla Şıkel ve oyuncu Enes Arıkan'ın da katıldığı etkinlikle başladı.MediaMarkt Levent mağazasında gerçekleşen etkinliğe, MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hulusi Acar ile MediaMarkt çalışanları, sosyal medya fenomenleri ve sanat dünyasından ünlüler katıldı.Çağla Şıkel ve Enes Arıkan'ın mağaza girişindeki brandayı yırtmasıyla başlayan "Şahane Cuma" kampanyası kapsamında, MediaMarkt mağazalarıyla mediamarkt.com.tr ve mobil uygulamada geçerli olacak binlerce üründe "şahane" indirimler yapıldı."Şahane Cuma" fırsatlarından yararlanmak için MediaMarkt mağazasına gelen Şıkel kurutma makinesi, Arıkan ise sanal gerçeklik gözlüğü satın aldı.- "Tüm ürünlerle ilgili uzman personele sahibiz"Etkinlikte AA muhabirine açıklamalarda bulunan MediaMarkt Türkiye E-ticaret, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Tolga Ünvan, MediaMarkt'ın, müşterilerinin her türlü tüketici elektroniği ihtiyacını karşılayan ve tüm ürünlerle ilgili uzman personele sahip bir elektronik mağazacılık zinciri olduğunu söyledi.Yaklaşık 3 aydır "Şahane Cuma" kampanyasına hazırladıklarını belirten Ünvan, şunları kaydetti:"Tüketicilerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da hem kendi ihtiyaçları hem de kampanya kapsamındaki fırsatları görmek için mağazalarımızı ve web sitemizi ziyaret ediyor. Bu sene baktığımızda tüketicilerimiz en çok robot süpürgeler, mutfak ürünleri, özellikle airfryer ürünlerini, aynı zamanda kahve makinelerini ve hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cep telefonlarını tercih ediyor. Bizim kampanyalarımız devam edecek, mağazalarımızda, web sitemizde tüm tüketicilerimiz için uygun ürünlerimiz ve fırsatlarımız onların karşısında olacak."Sunucu Çağla Şıkel de Şahane Cuma’nın artık geleneksel bir hale geldiğini ifade ederek, "Kasımda başlayan indirim haftası bizim gibi çocuklu aileler için şahane oluyor. Çünkü indirimleri bekliyoruz. Bir anne olarak, çocuklarımın teknolojiden uzak kalmasını istemiyorum, bu nedenle onların özellikle okul hayatını kolaylaştıracak her ürün dikkatimi çekiyor. Benim Şahane Cuma’da almayı beklediğim favori ürünüm kurutma makinesi, anneme de ütü almak istiyorum." diye konuştu.Oyuncu Enis Arıkan, herkesin beklediği Şahane Cuma'nın bu yıl da rengarenk geldiğini belirterek, indirimler kapsamında en çok satın almak istediği ürünlerin başında sanal gerçeklik gözlüğü olduğu söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.