TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#mahalle ziyaretleri

İLKHABER-Gazetesi - mahalle ziyaretleri haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, mahalle ziyaretleri haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Oya Tekin, sokak sokak gezip eksiklikleri denetledi Haber

Oya Tekin, sokak sokak gezip eksiklikleri denetledi

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, ilçe genelindeki eksiklikleri yerinde tespit etmek ve vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Tekin, Küçükdikili, Mekan, Söğütlü, Koza ve Kavaklı mahallelerinde gerçekleştirilen temizlik, asfalt, çevre düzenlemesi ve park tadilat çalışmalarını denetleyerek, ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Temizlik çalışmalarına hız veren Başkan Tekin, “Seyhan’ı temiz tutmak hepimizin sorumluluğu” diyerek, vatandaşların da bu süreçte aktif rol almasını vurguladı. “Seyhan’ı temiz tutmak, korumak hepimizin sorumluluğu” Temiz bir Seyhan için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tekin şunları söyledi: “Bugün güne Söğütlü, Kavaklı, Mekan, Koza ve Küçükdikili mahallelerini gezerek başladık. Biz Seyhan’ı temizlemeye çalışıyoruz. Bu konuda da oldukça kararlıyız. Ama bunu hep birlikte yapmamız gerekiyor. Temizlik işçilerimizin çalışmalarını bizzat sahada görmek istedim. Onlar ellerinden geleni yapmaya devam edecek. Seyhan’ı sağlıklı, temiz ve modern bir hale getirmek elbette öncelikle bizim görevimiz ve sorumluluğumuz. Ancak personelimizin, bizim de Seyhanlılardan bir isteği var.  Seyhan’ın sakinleri de bize yardımcı olsunlar, Seyhan’ı temiz tutmak, korumak hepimizin sorumluluğu. Seyhan hepimizin. Herkes kapısının önünü temiz tutsa tertemiz bir Seyhan’a kavuşmamız, bizim işimiz kolaylaşacak.” ‘Başkanım salıncağımız kırık, yaptırır mısın?’ Temizlik çalışmalarını inceledikten sonra beş mahallenin muhtarlarını ziyaret eden Tekin, ardından Mekan Mahallesi’nde bir çocuk parkını gezerken burada bir kız çocuğunun kendisine ‘Başkanım salıncağımız kırık. Yaptırılmasını istiyoruz’ demesi üzerine ekiplere talimat verdi. Kısa sürede salıncağın tamir edilmesinin ardından çocuklar Başkan Tekin’e teşekkür ederek parkta doyasıya eğlendi.  Son olarak Tekin, bizzat çalışmaları yerinde incelemeye ve halkın taleplerini dinlemeye, mahalleliler ile buluşmaya devam edeceğini söyledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, mahalleri ziyaret ederek sorunları inceledi Haber

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, mahalleri ziyaret ederek sorunları inceledi

Yaz aylarının en sıcak döneminin yaşandığı bugünlerde Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, hafta sonu bürokratları ile birlikte mahalleleri gezip sorunları yerinde inceledi. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, hafta sonunda da yoğun mesai yapıyor. Mahallelere ziyaret gerçekleştiren Başkan Demirçalı, alan incelemesi gerçekleştirerek yapılması gereken çalışmaları yerinde inceliyor. Ayrıca muhtar ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Demirçalı, düzenlenen etkinliklere de katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Halk istiyor halkçı başkan yapıyor Hafta sonu mesaisinin büyük bir kısmını mahalle ziyaretlerine ayıran Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Çamlıbel, Kadıköy ve PTT Evleri mahallelerinde hemşerileriyle buluşarak yapılması planlanan çalışmalarla ilgili mahalle sakinleriyle istişarelerde bulundu. Muhtar ve vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinleyen Başkan Demirçalı, çalışma yapılması gereken alanları belirleyip notlar aldı. Başkan Demirçalı’ya ziyaretlerinde birim müdürleri de eşlik etti. “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte planladığımız programlar çerçevesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz” Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ali Demirçalı şunları söyledi: “Sokağın sesini dinlemeye devam ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte planladığımız programlar çerçevesinde mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Muhtar ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, mahallemizde yapılması gereken çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bu hafta sonunu yoğun bir mesai programıyla tamamladık. Çamlıbel, PTT Evleri ve Kadıköy mahallelerimizde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Halkçı bakış açısı ve ortak akılla, vatandaşlarımızın fikirlerini her daim ön planda tutarak Yüreğir için çok çalışacağız. Tespit ettiğimiz yapılması gereken eksiklikleri ivedilikle tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımız şimdiden tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.