TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#mağaza

İLKHABER-Gazetesi - mağaza haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, mağaza haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana'nın uygun fiyatlı mağazası 81 ilde 81 mağaza hedefiyle büyüyor Haber

Adana'nın uygun fiyatlı mağazası 81 ilde 81 mağaza hedefiyle büyüyor

Adana'da uzun yıllardır faaliyet gösteren Televole Mağazası, uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Şu an Adana, Hatay, Kayseri, Gaziantep ve Osmaniye'de toplam 9 şubesi bulunan mağaza, büyük bir hedefle yola çıktı. Televole'nin sahibi Ufuk Doyuran, mağazalarının Türkiye genelinde şubeleşerek büyüyeceğini ve hedeflerinin 81 ilde 81 mağaza açmak olduğunu söyledi. Yurt İçi ve Yurt Dışından Yoğun Talep Televole Mağazası'nın sahibi Ufuk Doyuran, yurt içi ve yurt dışından yoğun talep aldıklarını belirterek, "Önümüzdeki aylarda yeni şubeler açmayı planlıyoruz. Asıl hedefimiz 81 ilde 81 mağaza. 20 sene önce bu mottoyla yola çıktık. İnsanlar bizi çok sevdiler ve benimsediler. Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Kaliteli ürünleri uygun fiyata satarak herkesin gönlünce alışveriş yapabilmesini sağlıyoruz" dedi. Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Ürünler Televole Mağazası, emsallerine göre çok uygun fiyatlı ürün satışı yaparak müşterilerinin beğenisini kazanıyor. Ufuk Doyuran, mağazalarının kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile herkesin bütçesine hitap ettiğini ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade etti. Yeni Şubeler Yolda Adana, Hatay, Kayseri, Gaziantep ve Osmaniye’de 9 şubesi bulunan Televole, önümüzdeki dönemde Türkiye'nin diğer illerinde de mağaza açmayı planlıyor. Doyuran, yeni şubelerle birlikte daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Hatay'da mağaza açılışında kadınlar indirimli kıyafetler için yarıştı Haber

Hatay'da mağaza açılışında kadınlar indirimli kıyafetler için yarıştı

Hatay'da bir mağazanın açılışında yaşanan izdihamda kadınlar, indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı. Depremden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde hayat her geçen gün normalleşiyor. Adana'da uzun yıllardır faaliyet gösteren Televole Mağazası, 9. şubesini ilçede depremden en çok etkilenen yerlerden olan Savaş Mahallesi'nde açtı. Saat 10.00'da açılan mağazadaki indirimli kıyafetleri almak için kadınlar sabahın 6'sında sıraya girdi. Kurdele kesiminin ardından kepenklerin kaldırılmasıyla birlikte kadınlar mağazaya adeta akın etti. Bu sırada birçok kadın indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı. “Amaç kar değil” Mağaza sahibi Ufuk Doyuran, “Biz deprem zamanında sürekli bu bölgedeydik ve bu bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak için bu şubeyi açtık. Çok güzel bir yer bulduk ve mağazayı açtık. Bu mağazanın açılmasındaki amaç kar değildir. Amacımız sadece hizmet etmek. İlk gelen müşterimiz sabah 06.00'da gelmişti ve bu bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı. “Açılıştaki fiyatlar bugüne özel değil” Hatay'da çok acı günler yaşadığını anlatan Doyuran, “Şuanda bu bölgeye yatırım yapmanın ve katkı sağlamanın peşindeyiz. Açılıştaki fiyatlar bugüne özel değil bizim amacımız her gün bu fiyatlardan hizmet vermek” diye konuştu. “Beni kavgada gör” Esra Pınar isimli vatandaş ise fiyatların çok uygun olduğunu belirterek, “Sırada bekliyoruz. Her şeyi alırım. Sen şimdi içeride beni kavgada gör. Fiyatlar çok iyi” dedi.

Hafele, 2023'te Türkiye genelinde 80 yeni mağaza açarak satış rekoru hedefliyor Haber

Hafele, 2023'te Türkiye genelinde 80 yeni mağaza açarak satış rekoru hedefliyor

Hafele, mimari aksesuar ve donanım sektöründeki faaliyetlerini genişleterek, Türkiye'de bu yıl içinde 80 yeni mağaza açmayı ve satış rekorları kırmayı planlıyor. Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yaptığı açıklamada, şirketin 2023 yılında 100. yılını kutladığını ve yeni yıla yeni ürün grupları ile girdiklerini belirtti. Uytun, geçen yıl ikinci kez katıldıkları Unicera (Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı) etkinliğinde, Türkiye'ye ilk kez getirdikleri ankastre ürün grupları, banyo ve vitrifiye çözümleri, mobilya aydınlatma sistemleri ve akıllı mobilya donanımlarını sergilediklerini ifade etti. Yıl sonuna kadar tüm ürünleri son kullanıcıyla buluşturmayı hedeflediklerini belirten Uytun, mevcut hırdavat ürünlerinin yer aldığı bayiler için de yenileme çalışmalarına gittiklerini söyledi. Olmadıkları illerde 15'e yakın ek bayi anlaşması yapacaklarını açıklayan Uytun, talep ve beklentilere dayanarak 2023 yılında bir satış rekoru beklediklerini dile getirdi. Uytun, geçen yılı rekor büyüme ile tamamladıklarını ve bu büyüme trendinin önümüzdeki beş yıl boyunca artarak devam edeceğini vurguladı. Son dönemde otel projelerinin canlı olduğunu belirten Uytun, otel projelerindeki satışların hızla arttığını ve pazar paylarının daha da büyüdüğünü ifade etti. Ayrıca, konutlar için özel olarak geliştirdikleri Hafele Concept'e ankastre ve vitrifiye ürünleri eklediklerini belirtti.

Yeni yıl coşkusu LC Waikiki’de başladı Haber

Yeni yıl coşkusu LC Waikiki’de başladı

LC Waikiki, yılbaşı dönemine özel yeni yılın umutlarını ve coşkusunu herkese yaşatmak adına bir koleksiyon hazırladı. Mağazadan yapılan açıklamaya göre, koleksiyon, her yaşa ve her zevke hitap eden şık ve tarz seçenekler sunuyor. Kardan adamlar, kar taneleri, yılbaşı şekerleri, penguenler ve çam ağaçları gibi eğlenceli desenlerle süslenmiş kazaklardan başlayarak, ışıltılı elbiseler, triko kazaklar ve çok daha fazlasını içeren bu koleksiyonda, yeni yılın coşkusunu tüm aileyle bir araya gelerek kutlamak ve hediyeleşmek için birbirinden renkli seçenekler yer alıyor. - Herkes için şık ve neşeli seçenekler LC Waikiki’nin kadınlara özel tasarımları, payetler ve metalik dokunuşlarla süslenmiş bluz ve elbiselerle göz kamaştırırken deri pantolonlar ve büstiyerler, cesur ve modern bir tarzı yansıtıyor. Triko kazaklar, kadife pantolonlar ve kürklü paltolar ise sıcaklık ve rahatlığı bir araya getiriyor. Erkek koleksiyonunda yer alan ceketler, triko kazaklar ve gömlekler kombini tamamlıyor. Çocuklar için tasarlanan koleksiyon, rengarenk pijama takımları, pofuduk çoraplar ve sevimli aksesuarlarla miniklerin yılbaşı heyecanını ikiye katlıyor. LC Waikiki’nin "Ugly Sweaters" serisi ise herkesi neşeli bir yılbaşı geçirmeye davet ediyor. Eğlenceli desenleriyle bu “çirkin” kazaklar, tüm aileyi gülümsetecek tasarımlarıyla yeni yıl atmosferine renk katıyor. Her aile bireyinin zevkine ve ihtiyacına göre şekillenen LC Waikiki yılbaşı koleksiyonu ile yeni yıl coşkusunu ve hediyeleşme geleneğini bütçe dostu seçeneklerle doyasıya yaşamak mümkün. LC Waikiki yılbaşı koleksiyonu, LC Waikiki mağazalarında ve www.lcwaikiki.com’da satışa sunuluyor.

LC Waikiki'de her 4 işlemden birisi hızlı kasadan yapılıyor Haber

LC Waikiki'de her 4 işlemden birisi hızlı kasadan yapılıyor

LC Waikiki mağazalarında alışveriş yapan her 4 müşteriden birisi şirketin Türkiye'de giyim sektörüne kazandırdığı "hızlı kasa" uygulamasını kullanıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, LC Waikiki, müşteri deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Hazır giyim perakendeciliğinde bir ilk olarak LC Waikiki'nin 2021'de Türkiye'ye getirdiği hızlı kasa uygulaması, müşterilerden giderek daha çok ilgi görüyor. LC Waikiki'nin seçili 10 mağazasında 21 kasayla sürdürdüğü sistemde kullanım oranları son 4 ayda yüzde 35 artış gösterdi. Ürün etiketlerinin görsel ve sesli yönlendirmelerle, RFID (radyo frekansı kullanarak nesneleri otomatik olarak tanıma) teknolojisi sayesinde bizzat müşteri tarafından kasaya tanıtıldığı sistemde, ödeme işlemi de kasa sırası beklemeden gerçekleştirilebiliyor. Hızlı kasa uygulamasında, yabancı müşteriler için İngilizce, Rusça ve Arapça gibi çoklu dil desteği de bulunuyor. LC Waikiki'nin son verilerine göre hızlı kasalarda toplam işlem sayısı yarım milyonun üzerine çıktı ve günlük ortalama işlem adedi 3 bin 200'e ulaştı. Hızlı kasayla moda mağazacılığı alanında Türkiye'de fark yaratan şirket, bu uygulamayı gelecek dönemde diğer mağazalarında da yaygınlaştırmayı hedefliyor. - Moda müşterisi LC Waikiki Hızlı Kasa'yı sevdi Çoğunlukla süpermarketlerde görülen hızlı kasa sistemi, alışveriş deneyimini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlamaya yardımcı oluyor. Bu seçeneğin bulunduğu LC Waikiki mağazalarında her 4 işlemden birinin hızlı kasadan gerçekleştiği görülüyor. Sistemin uygulamaya geçirildiği LC Waikiki mağazalarında gerçekleştirilen memnuniyet araştırması da hızlı kasa kullanıcılarının alışveriş deneyimlerinden oldukça memnun kaldığını gösteriyor. Müşteri deneyimi memnuniyetinde artış yaratan uygulamanın genel memnuniyet puanı ortalaması 9,61 olarak ölçüldü. Hızlı kasayı kullanan müşterilerin yüzde 94'ü, bu uygulamanın LC Waikiki markasına olumlu bir etkisi olduğunu düşünüyor ve bu sayede mağazanın daha kaliteli, alışveriş kolaylığı sunan ve profesyonel olduğunu ifade ediyor. Aynı zamanda, hızlı kasadan işlem yapan müşterilerin yüzde 91'i bu uygulamanın mağazada çok gerekli olduğunu ve mutlaka görmek istediklerini belirtiyor. LC Waikiki'nin hızlı kasa uygulaması, İstanbul'da Cevahir AVM, Özdilek Park AVM, Vadi İstanbul AVM, Akasya AVM, Cevahir AVM, Vialand AVM, Maltepe Piazza AVM ve son olarak Torium AVM, Ankara'da Nata Vega AVM, İzmir'de Optimum AVM'de yer alıyor. Şirket, yakın zamanda hızlı kasa uygulamasının kullanıldığı mağaza sayısını Türkiye'de 20'ye çıkarmayı ve yurt dışı mağazalarında da yaygınlaştırmayı planlıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.