TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Lugano

İLKHABER-Gazetesi - Lugano haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Lugano haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Lugano rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta? Haber

Beşiktaş Lugano rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında yarın İsviçre'nin Lugano takımını konuk edecek. Maç, saat 21.00'de Tüpraş Stadı'nda oynanacak. İlk karşılaşmada 3-3 eşitlikle sonuçlanan müsabakada Beşiktaş, evinde galip gelerek turu geçmek istiyor. Beraberlik durumunda maç uzatmalara gidecek ve eşitlik bozulmadığı takdirde seri penaltı atışları yapılacak. Beşiktaş, elenmesi durumunda UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek. Avrupa Kupalarında 244. Maç Beşiktaş, Avrupa kupalarında bu maçıyla birlikte 244. mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlılar, 243 Avrupa maçında 91 galibiyet, 49 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş, bu süreçte 320 gol atarken, kalesinde 365 gol gördü. Bu Sezon Mağlup Olmadı Beşiktaş, bu sezon oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İlk karşılaşmada Lugano'yu 3-1 önde götüren Beşiktaş, rakibinin peş peşe bulduğu gollerle 3-3 berabere kaldı. Bu maç, siyah-beyazlıların sezonun ilk galibiyet alamadığı maçı oldu. Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden Beşiktaş, ligde de Samsunspor'u 2-0 ve Antalyaspor'u 4-2 yenmişti. Necip Uysal Sakat Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Necip Uysal, Lugano karşısında forma giyemeyecek. Tecrübeli futbolcu, geçen hafta antrenmanda çapraz bağlarından yaralanarak cerrahi operasyon geçirmişti. Hakem ve Hakemler: Maç, Romanya Futbol Federasyonu'ndan Radu Petrescu tarafından yönetilecek. Petrescu'nun yardımcılıklarını Radu Ghinguleac ve Mircea Mihail Grigoriu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Marcel Birsan olacak. VAR'da ise yine Romanya'dan Catalin Popa görev alacak. Beşiktaş'ın Kadrosu: Beşiktaş'ın Lugano maçları için UEFA'ya bildirdiği kadroda şu futbolcular bulunuyor: Kaleciler: Ersin Destanoğlu, Mert Günok Defans: Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu Orta saha: Milot Rashica, Salih Uçan, Demir Ege Tıknaz, Ernest Muçi, Moatasem Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Gedson Fernandes Forvet: Semih Kılıçsoy, Vincent Aboubakar, Ciro Immobile, Rafa Silva, Jackson Muleka

Lugano Teknik Direktörü Croci-Torti: Fenerbahçe'yi zorladık ama reaksiyon gösteremedik Haber

Lugano Teknik Direktörü Croci-Torti: Fenerbahçe'yi zorladık ama reaksiyon gösteremedik

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Üzgünüm, buradan daha fazla bir şeyler çıkarabildik. Beraberlikten sonra reaksiyon gösteremedik. İki maçta da Fenerbahçe’yi zorladık" dedi. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında İsviçre ekibi Lugano deplasmanda mücadele ettiği Fenerbahçe’ye 2-1 yenildi. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, "Biz iyi hazırlandık, buraya kazanmaya geldik. Mourinho’nun bizi tebrik etmesi ve iyi oymamamızın bize faydası yok. Fenerbahçe bizden daha kalite bir takımdı. Kendi takımımla gurur duyuyorum. Çok karakterli bir takımım var. Avrupa’da şansımız var. Daha çok lige odaklanmak istiyoruz. Fenerbahçe ikinci devreye çok baskılı başladı. Bu bizi biraz zorladı. Dzeko gibi forvetleri vardı. Inter’de, Manchester City’de oynamış, çok kaliteli bir oyuncu. İlk maçta da gollerini attı. Bugün de kalitesini gösterdi. Üzgünüm, buradan daha fazla bir şeyler çıkarabildik. Beraberlikten sonra reaksiyon gösteremedik. İki maçta da Fenerbahçe’yi zorladık. Mourinho gibi bir hocaya karşı oynamak ve ondan bu sözleri duymak gurur verici" şeklinde konuştu. Geçtiğimiz sezon oynadıkları Beşiktaş maçının hatırlatılması üzerine Torti, "Fenerbahçe, Beşiktaş’a göre daha kaliteli bir takım. Geçen sene Beşiktaş zorluk çekiyordu. Seyircisi, takımını ve yönetimini ıslıkladı o maçta. O bizim için bir avantajdı. Fenerbahçe yeni hocasıyla, seyircisi önünde daha kaliteli bir takımdı" diye cevap verdi. İsviçreli teknik adam, Fenerbahçe'nin diğer futbolcularının gelmesiyle daha iyi bir takım olacağını da sözlerine ekledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu: Lugano FC: 1 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı) Haber

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu: Lugano FC: 1 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı)

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda İsviçre’nin FC Lugano ekibiyle karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle geçildi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 3. dakikada sol tarafta topla buluşan Cimignani’nin sol ayağıyla yaptığı ortada kaleci Livakovic, doğrudan kaleye yönelen meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi. 4. dakikada Grgic’in sağ taraftan ortasında El Wafi’nin ceza sahası içinde ön direkten yaptığı kafa vuruşu sonrası meşin yuvarlak, kaleci Livakovic’in sağından filelerle buluştu. 1-0 30. dakikada Çağlar’ın pasında sağ tarafta topla buluşan Tadic, topuk pasıyla topu Fred’e gönderdi. Bu oyuncunun ceza sahası içi sağ çaprazdan bekletmeden yaptığı vuruşta kaleci Saipi, uzak köşeye giden topu oyun alanına çeldi. 36. dakikada Szymanski’nin ceza sahası dışı sol çaprazdan yaptığı vuruşta top uzak kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü. 44. dakikada Tadic, ceza sahası içerisinde Cimignani’nin müdahalesiyle yer kaldı. Hakem Tiago Martins, penaltı noktasını gösterdi. 45+1. dakikada penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Dzeko’nun vuruşunda kalesi Saipi’nin ayağına da çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1 Hakemler: Tiago Martins, Bruno Jesus, Hugo Ribeiro Lugano FC: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Grgic, Doumbia, Cimignani, Bislimi, Bottani, Aliseda Yedekler: Osigwe, Mina, Brault-Guillard, Hajdari, Macek, Mai, Mahou, Marques, Correia, Ryter, Belhaj Mahmoud, Przybylko Teknik Direktör: Mattia Croci-Torti Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Oosterwolde, Fred, Krunic, Tadic, Szymanski, Kent, Dzeko Yedekler: Ertuğrul Çetin, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Mert Müldür, İrfan Can Kahveci, Cenk Tosun, Bartuğ Elmaz, Becao, Oğuz Aydın, Yiğit Efe Demir, Yusuf Akçiçek Teknik Direktör: Jose Mourinho Goller: El Wafi (dk. 4) (Lugano FC) Edin Dzeko (dk. 45+1 Pen.) (Fenerbahçe) Sarı Kartlar: El Wafi (Lugano FC) Çağlar Süyüncü, Dusan Tadic (Fenerbahçe)

Fenerbahçe- Lugano maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? Haber

Fenerbahçe- Lugano maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2024-25 sezonunun ikinci ön eleme turunda ilk ciddi sınavına çıkıyor. Temsilcimiz, İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. Maç, 23 Temmuz Salı günü saat 21:30’da başlayacak ve Thun şehrindeki Stockhorn Arena'da oynanacak. FENERBAHÇE-LUGANO MAÇ BİLGİLERİ Tarih: 23 Temmuz 2024, Salı Saat: 21:30 (TSİ) Stadyum: Stockhorn Arena, Thun Yayın: D-Smart ve D-Smart GO Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekti. Bu önemli karşılaşmada, sarı-lacivertli ekip, Lugano karşısında avantajlı bir skor almayı hedefliyor. Fenerbahçe'nin Olası İlk 11’i: Kaleci: Dominik Livakovic Savunma: Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde Orta Saha: Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin Forvet: Edin Dzeko Yeni transferler Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Oğuz Aydın, UEFA kadrosunda yer alırken, Levent Mercan ise kadroya dahil edilmedi. Fenerbahçe, 271. Avrupa maçında sahne alacak. Şampiyonlar Ligi elemelerinde şimdiye kadar 12 galibiyet elde etti. Rövanş Maçı: Fenerbahçe'nin Lugano ile oynayacağı rövanş maçı 30 Temmuz Salı günü, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 20:00'de yapılacak. Fenerbahçe'nin bu önemli maçtan alacağı sonuç, 3. ön eleme turunda karşılaşacağı rakipleri belirleyecek. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için Fenerbahçe'nin bu tura geçmesi gerekiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.