TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kylian Mbappé

İLKHABER-Gazetesi - Kylian Mbappé haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kylian Mbappé haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

EURO 2024: Son dakika dramı! Fransa, Belçika'yı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi Haber

EURO 2024: Son dakika dramı! Fransa, Belçika'yı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu'nda heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Almanya'da düzenlenen turnuvada Fransa ve Belçika karşı karşıya geldi. İsveçli hakem Glenn Nyberg'in yönettiği maçta Fransa, 85. dakikada bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. BELÇİKA FARKLI DİZİLİŞLE BAŞLADI, MBAPPE MASKELİ MÜCADELEDE Gruplarda oynadığı maçlardan farklı bir dizilişle sahaya çıkan Belçika'ya karşı Fransa yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, Avusturya maçında yaşadığı burun kırığı nedeniyle maskeyle mücadele etti. Zorlu geçen ilk yarıda gol sesi çıkmazken, Fransa ikinci yarıya hızlı başladı. Tchouameni, Mbappe ve Griezmann ile pozisyonlar üreten Fransızlar, kalesinde Romelu Lukaku'nun şutunda tehlike yaşadı. DE BRUYNE ISKA PAS GEÇTİ, KOLO MUANİ SON DAKİKADA KAHRAMAN OLDU 83. dakikada Kevin De Bruyne'nin ceza yayı üzerinden yaptığı sert şutta kaleci Mike Maignan golü engelledi. Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran Didier Deschamps'ın öğrencileri 85. dakikada mükafatını aldı. 62. dakikada Marcus Thuram'ın yerine oyuna dahil olan Kolo Muani, ceza sahası sağ çaprazından yaptığı şutta top Vertonghen'e çarparak kaleci Thibaut Courtois'i yanıltarak ağlara gitti. Fransa 8. Kez Çeyrek Finale Yükseldi Bu golle sahadan 1-0 galip ayrılan Fransa, 2016'dan sonra Avrupa Şampiyonası'nda 8. kez çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Portekiz-Slovenya maçının galibiyle karşılaşacak olan Fransa'yı bu turda zorlu bir rakip bekliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Mbappe ve Neuer Damgası: Bayern Münih ve PSG Çeyrek Finale Yükseldi Haber

Şampiyonlar Ligi'nde Mbappe ve Neuer Damgası: Bayern Münih ve PSG Çeyrek Finale Yükseldi

Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen mücadelelerle dolu bir gece geride kaldı! Bayern Münih ve PSG, çeyrek finale yükselen ilk takımlar olarak adlarını yazdırdılar. Bayern, Lazio'yu 3-0 mağlup ederek rövanşı aldı, PSG ise Real Sociedad deplasmanında galip geldi. Ancak gecenin en çarpıcı anı, Mbappe'nin ağları delmesi ve Neuer'in kariyerinde yeni bir rekor kırması oldu. İşte, heyecanın doruklarına çıkan bu unutulmaz gecenin detayları ve analizi.  Bayern Münih ve PSG Çeyrek Finalde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan ilk iki takım belli oldu ve geceye damga vuran isimler Kylian Mbappe ile Manuel Neuer oldu. Bayern Münih, Lazio karşısında deplasmanda aldığı 1-0'lık mağlubiyetin ardından evinde rakibini 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Harry Kane'in 9. ve 66. dakikalarda attığı goller ile Thomas Müller'in 45+2. dakikada attığı golle Bayern Münih, adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Bu zaferle birlikte Harry Kane, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olurken, aynı zamanda kariyerindeki en yüksek gol ve asist sayısına ulaşmış oldu. Diğer yandan, Paris Saint-Germain deplasmanda Real Sociedad ile karşılaştı. Kylian Mbappe'nin 15. ve 56. dakikalarda kaydettiği gollerle PSG, mücadeleyi 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Real Sociedad'ın tek golü ise 89. dakikada Mikel Merino'dan geldi. Ancak geceye damga vuran olay, Mbappe'nin 15. dakikada attığı golde yaşandı. Mbappe'nin sert plase vuruşu sonrasında topun kaleye girdiği noktadaki ağlarda hasar oluştu ve maç bir süre durdu. Bu olay, sosyal medyada "Mbappe ağları deldi" şeklinde yorumlandı. Öte yandan, Bayern Münih'in kalesini koruyan Manuel Neuer, Şampiyonlar Ligi kariyerinde çıktığı 136 maçın 57'sinde gol yemeyerek, tarihe geçti. Neuer, bu istatistikle en fazla gole kapama yapan kaleci unvanını Iker Casillas ile paylaşmış oldu. Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan bu heyecan dolu gecede Bayern Münih ve PSG, çeyrek finale yükselerek adlarını bir üst tura yazdırdılar.

Mbappe Real Madrid'e gitti mi? Kylian Mbappe ne zaman Real'de oynayacak? Haber

Mbappe Real Madrid'e gitti mi? Kylian Mbappe ne zaman Real'de oynayacak?

Futbol dünyasında her geçen gün yeni bir dedikodu, yeni bir transfer hikayesiyle heyecan dorukta. Son günlerde ise en çok konuşulan isimlerden biri, Kylian Mbappe. Peki, gerçekten Fransız yıldız, Real Madrid forması giyecek mi? Bu soru, futbol tutkunlarının kafasını kurcalıyor. Mbappe'nin Real Madrid'e transferiyle ilgili tüm detaylar ve merakla beklenen o anın ne zaman gerçekleşebileceğine dair tahminler, işte karşınızda... Kylian Mbappe Real Madrid'e gitti mi? Futbol dünyasında büyük yankı uyandıran transfer dedikoduları sonunda gerçeğe dönüştü: Kylian Mbappe, Real Madrid'e transfer oldu. PSG ile sözleşmesinin yaz ayında sona erecek olmasıyla birlikte Fransız yıldızın yeni adresi belli oldu ve Real Madrid ile tüm sözleşme detaylarında anlaşma sağlandı. Marca'nın raporlarına göre, Real Madrid, Mbappe ile anlaşmaya vararak transferde son aşamaya geçti. Fransız oyuncu, eflatun-beyazlılarla 5 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Bu anlaşma, futbol dünyasında son dönemin en büyük transferlerinden biri olarak kaydedilecek. Mbappe'nin piyasa değeri olan 180 milyon euro karşılığında, Real Madrid'e katılması bekleniyor. Kylian Mbappe'nin transferiyle ilgili en merak edilen konulardan biri de ne zaman sahaya çıkacağı. Şu an için belirlenen takvim, 1 Temmuz'dan itibaren Fransız forvetin Real Madrid formasıyla sahalara döneceği yönünde. Bu tarihle birlikte, futbol dünyası Mbappe'nin Real Madrid kariyerinin başlamasını sabırsızlıkla beklemeye başladı. Öte yandan, transferin finansal boyutu da dikkat çekici. Mbappe'nin Real Madrid'den istediği ücretler netleşti. PSG ile imzaladığı sözleşmeden oldukça yüksek bir maaş alarak ayrılan Fransız yıldız, Real Madrid'den 50 milyon euro maaş ve 120 milyon euro imza parası talep ettiği belirtiliyor. Bu rakamlar, futbol tarihindeki en yüksek transfer ücretleri arasında yer alacak. Kylian Mbappe'nin Real Madrid macerası, futbol tutkunları tarafından heyecanla beklenirken, transferin detayları ve oyuncunun sahaya çıkış tarihiyle ilgili spekülasyonlar da devam ediyor. Ancak bir gerçek var ki, bu transfer futbol dünyasını uzun süre meşgul edecek ve tarihe geçecek bir hikayeye dönüşecek gibi görünüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.