TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#John Lundstram

İLKHABER-Gazetesi - John Lundstram haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, John Lundstram haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

John Lundstram: Sertlik ve paslarla takıma katkı vermeye hazırım Haber

John Lundstram: Sertlik ve paslarla takıma katkı vermeye hazırım

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram, katacağı sertlik ve vereceği paslarla takıma en önemli katkıyı vermeye çalışacağını söyledi. Trabzonspor'un yeni transfer ettiği İngiliz futbolcu John Lundstram, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmenin ardından Trabzonspor’a gelmek için karar verdiğini belirten Lundstram, "Hocamız ile yaptığımız görüşmede kulübümüzden ve tarihimizden bahsettik. Hocamızla onun beni nasıl oynatmak istediğini ve onun futbol tarzının ne olduğu konusunda görüşmemiz oldu. Futbol fikri olarak birbirimize çok yakın olduğumuz için görüşmenin ardından karar vermek benim için kolay oldu” dedi. "Kaliteli bir takıma sahibiz" Çok kaliteli bir oyuncu grubuna dahil olduğunu vurgulayan İngiliz futbolcu, "Çok kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Ben de kendi kalitemle katkı vermeye çalışacağım. Takımın üzerine koymaya çalışacağız. Geldiğim ilk andan itibaren kaliteli bir takım olduğunun farkındayım. Hep beraber bir şeyleri başarabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı. "Bu sevginin karşılığını vermek istiyoruz" Trabzon insanının kendisine çok sıcak davrandığını dile getiren 30 yaşındaki orta saha, “Rıdvan (Yılmaz) bana Türklerin beni ne kadar sıcak karşılayacağını söylemişti. Ben de Trabzon’da geçirdiğim 1 haftalık süreçte bunu tam anlamıyla gördüm. Şehirde herkes bizi çok sıcak karşıladı. Burada gördüğümüz bütün insanlar çok kibardı. Bizi burada mutlu etmek istediklerini gördüm. Biz de insanlara bunun karşılığını vermek istiyoruz” diye konuştu. "6 ve 8 pozisyonlarında oynayabiliyorum" John Lundstram, 6 ve 8 numara pozisyonlarında oynayabildiğini belirterek, "6 numara pozisyonu benim tercih ettiğim pozisyon fakat 8 numara pozisyonunda da oynadım. Hocamız beni nerede düşünüyorsa o pozisyonlarda aynı katkıyı vermeye çalışacağım. Lig farklılıklarına gelince Süper Lig’de daha maça çıkmadım fakat İngiltere Ligi'nin teknik olarak Süper Lig’den ileri bir seviyede olduğunu düşünüyorum” sözlerini kaydetti. "Takıma sertlik katacağım" Takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağının altını çizen Lundstram, “Hocamız eğer benim kadroya katkıda bulunamayacağımı düşünseydi ben burada olmazdım. Ben de eğer takıma katkı sağlayamayacağımı düşünsem buraya gelmezdim. Ben koşularımla ve mücadelemle takıma katkıda bulunacağım. Gol sayısı olarak belki o kadar katkım olamaz ama mücadelemle katkıda bulunacağım. Takıma katacağım sertlik ve takım arkadaşlarıma vereceğim önemli paslarla takımıma en önemli katkıyı vermeye çalışacağım” şeklinde konuştu.

Trabzonspor, John Lundstram ve Borna Barisic'i transfer etti Haber

Trabzonspor, John Lundstram ve Borna Barisic'i transfer etti

Trabzonspor, yeni transferleri John Lundstram ve Borna Barisic ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcısı Ali Haydar Gedikli yer aldı. Gedikli, "2024-25 sezonunun ilk transferi olan Borna Barisic’in Trabzonspor ailesine hayırlı olacağına inanıyor, başarılar diliyorum” dedi. Trabzonspor’da forma giyeceği için çok mutlu olduğunu ifade eden Hırvat futbolcu Barisic ise, "Öncelikle taraftarlarımıza, bütün kulüp çalışanlarına, bu transferde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim, böylesine büyük bir kulüpte, Trabzonspor gibi her zaman en üst sıraları hedefleyen, her zaman en üstte olmaya çalışan bir kulüpte olduğum için çok mutlu ve çok motive durumdayım” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından 31 yaşındaki Borna Barisic, 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Oyuncu önümüzdeki sezon 3 numaralı formayı giyecek. Borna Barisic’in imza töreninin adından İngiliz futbolcu John Lundstram için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Öztürk, “Tarihi başarılarla, müzesi tertemiz şampiyonluklar ve hak edilmiş kupalarla dolu Trabzonspor’umuzun, 2024-25 sezonu için planlı bir şekilde kadrosunu oluşturuyoruz. Taraftarımızı ve bizi heyecanlandıran 9. şampiyonluk yolunda Lundstarm’ın büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi. John Lundstram ise yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün tarihini biliyorum, yakın geçmişini biliyorum ve kulübümüzün önündeki hedefleri biliyorum. Ve bu hedefler de beni çok mutlu ediyor. Ben de her zaman yarışan bir kulüpte olmak istemişimdir. Bu mücadelede katkı verebilmek için buradayım” diye konuştu. Önümüzdeki sezon 5 numaralı formayı giyecek olan 30 yaşındaki İngiliz oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.