TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#İş İlanı

İLKHABER-Gazetesi - İş İlanı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, İş İlanı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Çukurova Havalimanı personel alımı ile iş arayanlara fırsat sunuyor Haber

Çukurova Havalimanı personel alımı ile iş arayanlara fırsat sunuyor

Çukurova Havalimanı, yeni dönem için personel alım ilanı ile iş arayanlara önemli fırsatlar sunuyor. Birçok farklı pozisyonda gerçekleştirilecek alımlarla birlikte, potansiyel adaylar için büyük bir iş kapısı açılmış durumda. İşte Çukurova Havalimanı'nda mevcut olan pozisyonlar, başvuru şartları ve detaylar. Pozisyonlar ve Alım Detayları 1. Part-Time İşçi Alımı Çukurova Havalimanı, bünyesinde çalıştırmak üzere part-time işçi alımı gerçekleştirecektir. Adayların başvurmak için aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir: En az ilkokul mezunu olmak. Vardiya düzeninde part-time (yarı zamanlı) çalışabilmek. Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilmek. Çukurova Havalimanı'nda görev yapmak için hazır olmak. 2. Part-Time Harekat Memuru Alımı Çukurova Havalimanı, part-time harekat memuru arayışındadır. Bu pozisyona başvuracak adayların aşağıdaki koşulları sağlaması beklenmektedir: En az ön lisans mezunu veya haldeki ön lisans öğrencisi olmak. İyi derecede İngilizce bilmek. Vardiya düzeninde çalışmaya uygun olmak. Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum göstermek. Kuvvetli iletişim becerilerine sahip olup sorumluluk alabilmek. Çukurova Havalimanı'nda görev yapabilecek durumda olmak. 3. Part-Time Yolcu Hizmetleri Memuru Alımı Yolcu hizmetleri memuru pozisyonuna da alım yapılmaktadır. Adayların bu pozisyon için gereken şartlar: En az ön lisans mezunu veya ön lisans öğrencisi olmak. İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak. Vardiya düzeninde çalışabilmek. Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlamak. İletişim becerileri kuvvetli ve sorumluluk sahibi olmak. Çukurova Havalimanı'nda görev yapabilecek şekilde istekli olmak.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan iş ilanı Haber

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan iş ilanı

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 15 devlet memuru alımı için yayımlanan ilan detayları şu şekildedir: Toplam Alım Sayısı: Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarda toplam 15 devlet memuru alımı yapılacaktır. Alınacak Kadrolar ve Sayıları: 1 veteriner 1 mühendis 2 mütercim 3 sosyolog 8 hizmetli Başvuru Şartları: Türk vatandaşı olmak, Müracaatların son günü itibariyle (30 Haziran 2024) 18 yaşını tamamlamış olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak, KPSS puan şartları: Mütercim, veteriner, mühendis, sosyolog için 2022-2023 KPSS (P3) puan türünden 60 ve üzeri, Hizmetli için 2022 KPSS (P94) puan türünden 60 ve üzeri. Yabancı dil şartı: Mütercim ünvanına başvuran adaylar için Arapça için 70 (C düzeyi), İspanyolca için 80 (B düzeyi) puan ve üzeri YDS/e-YDS notu. Diğer genel şartlar: Kamu haklarından mahrum olmamak, belirtilen suçlardan mahkum olmamak, askerlikle ilgili şartlara uygun olmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmıyor olmak, Terör örgütleriyle ilişkisi olmamak ve siyasi parti üyesi olmamak. Başvuru Yeri ve Şekli: Başvurular, 30 Haziran 2024 saat 23.59'a kadar Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden e-Devlet vasıtasıyla yapılacaktır. Başvuru için "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" internet adresi kullanılacaktır. Bu bilgiler, Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi ilanı doğrultusunda sağlanmıştır.

Çalıştıracak eleman bulamadı, akademi kuruyor Haber

Çalıştıracak eleman bulamadı, akademi kuruyor

(İLKHABER)- Adana’da pandemi döneminde birçok eleman sektör değiştirdiği için kebap ve dönerciler, uzun süredir asgari ücretin 2-3 katı fiyatına çalıştıracak usta, asgari ücretin en az 1 buçuk katı fiyatına ise çalıştıracak garson, komi ve kurye bulamıyor. Kentte 2, Fas’ta ve Irak’ta 1’er şubeyle faaliyet gösteren ‘Piton Döner’in sahibi Mehmet İkram Taş ise gelen talepleri değerlendirmek için daha fazla şube açmak istedi. Ancak eleman bulamayan Taş, şube açamadı. Daha sonra eleman sorunu için çözüm arayan Taş, merkez Seyhan ilçesinde bulunan Sanayi Sitesi içerisinde ‘Piton Döner Akademi’ adı altında 5. şubesini açmaya karar verdi. Burada hem döner ustası yetiştirilecek hem de şube, bölgeye hizmet verecek. Yetişen ustalar ise ‘Piton Döner’in yeni açılacak yurt içi ve yurt dışı şubelerinde asgari ücretin 2-3 katı ücretle işe başlayacak. “Döner ustaları burada yetişecek” İhlas Haber Ajansı’na konuşan Mehmet İkram Taş, ilk kez bir dönercinin akademi açtığını söyleyerek, “Sürekli yurt içi ve yurt dışında şube talebi geliyordu. Ancak eleman bulamadığımız için şube açmayı hep erteliyorduk. Sonunda aklımıza bir şube açalım, orada da eleman yetiştirelim fikri geldi. Sanayi Sitesi’nde bir yer tuttuk ve tadilatına başladık. İnşallah 1 ay içerisinde burası faaliyete girecek. Hem şubemiz olacak hem de döner ustaları burada yetişecek” dedi. “Dünyada ilk oldu” Şimdiden çok fazla kayıt aldıklarını söyleyen Taş, “İlk duyuruyu yaptığımız günden bu yana çok fazla kayıt aldık. Sonuçta bu akademiyi bitirenlerin işi hazır olacak. Yurt içi ve yurt dışında çalışma şansları olacak. Yurt dışında çalışanlara dolar üzerinden maaş ödenecek. Dönerciliğin akademisi dünyada ilk oldu” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.