TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Halk Günü

İLKHABER-Gazetesi - Halk Günü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Halk Günü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Sarıçam'da ‘Halk Günü’ geleneği devam ediyor Haber

Sarıçam'da ‘Halk Günü’ geleneği devam ediyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın göreve geldiği yıllarda başlattığı ‘Halk Günü’ buluşmaları hız kesmeden devam ediyor. Her Çarşamba günü başkanlık makamı lobisinden gerçekleştirilen randevusuz buluşmalar, Sarıçamlılar tarafında yoğun ilgi görüyor. Mesai saatinin başlaması ile birlikte, randevusuz bir şekilde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Bilal Uludağ, uygulamanın amacının vatandaşın istek, talep, sorun ve önerilerini birinci ağızdan dinleyerek çözümler üretmek olduğunu belirtti. “Sarıçam Belediyesi olarak, birinci önceliğimiz her zaman vatandaş memnuniyeti olmuştur” Üç dönemdir görev yaptıkları Sarıçam’da, artık bir gelenek haline gelen ‘Halk Günü’ uygulamasının, hem kendileri hem de Sarıçamlı vatandaşlar için çok verimli bir uygulama olduğunun altını çizen Başkan Uludağ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sarıçam Belediyesi olarak, birinci önceliğimiz her zaman vatandaş memnuniyeti olmuştur. Bizler bir yandan Sarıçam için çalışıp, Sarıçamlı için hizmet üretirken, diğer yandan da halkımızla sürekli bir araya gelerek, istişare ederek, sorun, öneri, talep ve şikâyetlerini birinci ağızdan dinleyerek hep birlikte çalışma yürütüyor, çözümler üretiyoruz. Katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla yapılan bu çalışmalar sayesinde vatandaşlar istek ve şikâyetlerini birincil ağızdan bizlere ulaştırıyor. Halka hizmet vermenin en önemli yolunun en doğru kararları birlikte alarak, birebir iletişimle olacağına olan inancımızla, samimi ve güven ortamı içerisinde randevusuz bir şekilde, her Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz ‘Halk Günü’ buluşmalarımız vatandaşlarımız tarafından da yoğun ilgi görüyor. Bu anlamda üç dönemdir gururla ve aşkla görev yaptığımız Sarıçam’da, tüm hemşerilerime bugüne kadar bizlere olan güven ve destekleri için teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da yine bir arada olmaya, birlikte kararlar alarak ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

Adana Paribu Cineverse halk günü ne zaman? Halk günü biletler ne kadar 2024? Haber

Adana Paribu Cineverse halk günü ne zaman? Halk günü biletler ne kadar 2024?

Eğlence ve sinema tutkunlarının buluşma noktası olan Adana Paribu Cineverse, her yıl düzenlediği halk günü etkinliği ile adından söz ettiriyor. Merakla beklenen 2024 halk günü etkinliğinin biletleri ve tarihleri nihayet açıklandı! Sinemaseverlerin ve etkinlik tutkunlarının heyecanla beklediği detaylar haberimizde. Adana Paribu Cineverse halk günü fırsatı Paribu Cineverse, her Pazartesi ve Çarşamba günleri sinemaseverlere özel bir fırsat sunuyor: Halk Günü! Bu özel günlerde, 2D ve 3D filmlerde geçerli olan bilet fiyatları 85 TL ile 155 TL arasında değişmektedir. Ancak, bazı önemli detayları göz önünde bulundurmak gerekmektedir. İndirim, Pazartesi ve Çarşamba günleri yapılan erken gösterimler ve özel gösterimler için geçerli değildir.         Biletler, Paribu Cineverse gişelerinden, kiosklarından, web sitesinden veya mobil uygulamasından alınabilir.         Paribu Cineverse web sitesi ve mobil uygulamadan alınan kampanyalı bilet fiyatına hizmet bedeli dahil değildir. CGV Cinema Club üyelerinden hizmet bedeli alınmamaktadır.         Paribu Cineverse Halk Günü indirimi başka indirimlerle birleştirilemez.         Resmi tatil ve bayram günlerinde indirim geçerli değildir.         3D filmlerde bilet fiyatına 3 TL ek ücret uygulanmaktadır.         Kampanya sadece 2D ve 3D filmlerde geçerlidir. 4DX, 4DX 3D, ScreenX, IMAX, IMAX 3D, D-Box, Gold Class, SkyBox, Sky Auditorium Premium Cinema ve VIP salonlarda geçerli değildir.         Atmos, MPX, MPX-3D ve Starium formatlarında "Sinema Günü" indirimi geçerlidir.         İndirim, Paribu Cineverse Akasya, Paribu Cineverse Hilltown, Paribu Cineverse İstinyePark, Paribu Cineverse Kanyon, Paribu Cineverse Zorlu, Paribu Cineverse Vadistanbul ve Paribu Cineverse Ataköy A Plus'ta geçerli değildir. Bu özel fırsatı kaçırmamak için Paribu Cineverse'e uğrayarak ya da online platformlardan biletinizi hemen alabilirsiniz. Ancak, detayları göz önünde bulundurarak planlama yapmanız önemlidir. CGV Mars Cinema Group, indirimde değişiklik yapma ve iptal etme hakkını saklı tutar. Adana Paribu sinema tutkunlarını bekliyor Adana'nın sinema tutkunları için vazgeçilmez adreslerinden biri olan Paribu Cineverse, şehrin merkezindeki popüler alışveriş merkezlerinden biri olan M1 Adana AVM'de yer alıyor. Sinema severler, keyifli bir film deneyimi yaşamak için Paribu Cineverse'in kapılarını aralıyorlar. Paribu Cineverse'in konumu, Adana'nın kalbinde bulunan M1 Merkez AVM'nin içinde bulunuyor. Seyhan ilçesinde yer alan bu alışveriş merkezi, şehrin işlek caddelerinden biri olan M1 Caddesi üzerinde konumlanıyor. M1 Adana AVM, şehrin önemli noktalarından kolayca ulaşılabilen bir konumda bulunmasıyla dikkat çekiyor.

İrem'in hayatı Halk Günü'nde değişti Haber

İrem'in hayatı Halk Günü'nde değişti

NİLGÜN TAZE ADANA (İLKHABER) - Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in Halk Günü uygulamasında engelli İrem Dönmez'in akülü sandalye talebi kabul edildi. Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazanan İrem Dönmez, engelli olması nedeniyle okulda rahat hareket edebilmesi için akülü sandalyeye ihtiyaç duyuyordu. Anne Hamiyet Dönmez, bu talebini Başkan Soner Çetin'e Halk Günü toplantısında iletti. Başkan Çetin, İrem Dönmez'i kutlayarak, Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerine akülü sandalye temin edilmesi için talimat verdi. Hiç zaman kaybetmeyen Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri, bir gün sonra Dönmez ailesinin evine giderek akülü sandalyeyi İrem'e teslim etti. Anne Hamiyet Dönmez, Başkan Soner Çetin'e teşekkür ederek, "Sayın Başkanımız Soner Çetin'e çok teşekkür ediyorum. Sözünü tutacağını biliyordum ancak isteğimizin bu kadar çabuk gerçekleşeceğini beklemiyordum. Başkanımıza nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum" dedi. İrem Dönmez de Başkan Soner Çetin'e teşekkür ederek, "Artık hayatım daha kolay olacak" ifadesini kullandı. Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ayrıca Başkan Soner Çetin'in Çukurova'nın Filizleri projesi kapsamında İrem Dönmez için burs sözü verdiğini de iletti. Başkan Soner Çetin de akülü sandalyenin temininde yardımcı olan Yargı Akademi sahibi iş insanı Cihan Polat'a teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.