TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#futbol turnuvası

İLKHABER-Gazetesi - futbol turnuvası haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, futbol turnuvası haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bu Yıl 20'ncisi düzlenen geleneksel Av. Savaş Bedir Futbol Turnuvasında Şampiyon Adana Bim oldu Haber

Bu Yıl 20'ncisi düzlenen geleneksel Av. Savaş Bedir Futbol Turnuvasında Şampiyon Adana Bim oldu

Turnuvanın final maçında Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi, Genel Sekreter Av. İlker Güzel, Spor Komisyon Başkanı Av. Ahmet Sözer, Disiplin Kurulu Üyesi Av. Gürler Gaydan, Turnuva Yürütme Kurulu Üyeleri ile çok sayıda avukat yer aldı.  Ercan Aslankeser Futbol Okulu Tesisleri’nde düzenlenen, Haricen Tahsil FT ve Adana BİM arasında oynanan final maçına katılım yoğun oldu. Son saniyesine kadar büyük bir heyecan yaratan karşılaşma 3-3 berabere bitti ve uzatmalarda eşitliğin bozulmamasının ardından penaltı atışlarına gitti. Adana BİM, penaltı atışlarında üstünlük sağlayarak 20. Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu oldu. Başkan Av. Semih Gökayaz, her iki takımın oyuncularını finalin adına yaraşır başarılı ve güzel performansları için kutladı.  “Centilmenlik içinde geçen turnuva nefes kesen final maçıyla sonuçlandı” Başkan Av. Gökayaz, "Organizasyonun yapılmasında emeği geçen ve turnuvaya katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvayı görev şehidimiz Av. Savaş Bedir anısına yapıyoruz ve onun ismine yakışır bir turnuva oldu. Centilmenlik içinde geçen turnuva nefes kesen final maçıyla sonuçlandı. Kazanan dostluk ve kardeşlik oldu. Tüm takımları kutluyorum. Hepinizin emeğine sağlık." dedi. Turnuvanın ikinciliğini Haricen Tahsil FT, üçüncülüğünü Adana Adliye Spor, dördüncülüğü ise Bad Boys takımı elde etti. Haricen Tahsil FT oyuncusu Osman Ali Kemaneci ise turnuvayı "Gol Kralı" olarak tamamladı. Turnuvada dereceye giren takımlara ve Gol Kralına kupaları Başkan Av. Semih Gökayaz tarafından verildikten sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlik son buldu.

İcra işlemi sırasında öldüren Avukat Savaş Bedir anısına turnuva Haber

İcra işlemi sırasında öldüren Avukat Savaş Bedir anısına turnuva

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde icra işlemi yapmaya gittiği evin sahibi tarafından icra memuru Hasan Fındıl ile birlikte tabancayla öldürülen Adana Barosu avukatlarından Savaş Bedir anısına düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın, kura çekimi yapıldı. Adana Barosu avukatlarından Savaş Bedir, merkez Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde 23 yıl önce icra işlemi yapmaya gittiği evin sahibi Sedat G'nin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Aynı saldırıda icra memuru Hasan Fındıl da yaşamını yitirmişti. Cinayetin ardından yargılandığı ağır ceza mahkemesinde hapse mahkûm edilen ve yaklaşık 1.5 yıl önce tahliye olan Sedat G, eniştesi ve ablasının 300 bin lirasını ‘Bana cezaevinde bakmadınız’ diyerek gasp ettiği öne sürülmüştü. Bu kanlı saldırıda genç yaşta yaşamını kaybeden Avukat Savaş Bedir anısına 20’nci kez düzenlenen "Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası" kura çekimi yapıldı. Adana Barosu Komisyon Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimine Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Spor Komisyon Başkanı Av. Ahmet Sözer, Turnuva Yürütme Kurulu Üyeleri; Av. Nuri Şahin, Av. Hüseyin Karadağ ve Av. Arda Arslankeser, Av. Sefa Ün, Av. Cengizhan Dalgıç ve takım temsilcileri katıldı. Kura çekilişinde 6 ayrı grupta mücadele edecek takımlar belirlendi. Turnuvayla ilgili bilgi veren Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, “Bu sene 20’ncisini düzenleyeceğimiz Halı Saha Futbol Turnuvası için hazırlıklarımıza başladık. Baro Başkanımız başta olmak üzere, yönetim kurulumuza, spor komisyonu başkanımıza, spor komisyonu yönetimimize ve katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi. 25 Mayıs Cumartesi günü 16.30’da başlayacak olan turnuvada avukat, stajyer avukat, hukuk fakültesi öğrencileri, hakim ve savcılar, adliye personeli, gazeteciler, infaz koruma memurları, emniyet mensupları ve avukat katipleri yer alacak. Turnuvada yer alan takımlar şöyle: Adana Barosu S.K., Lawyerpool, ABFT, Haricen Tahsil F.T., ÇFT, Adana B.İ.M., Bamgücü, 01 ADM, Adliye Şimşekleri, Barossia Dortmund, Lawyerkusen, Ceyhan Baro, Komisyon Gücü, Adana İcra Gücü, Bad Boys, Adalet Gücü, İş Gücü F.K., Ayanoğlu F.K., Anavarza F.T., Baro United, Adana Adliyespor ve İhtiyarspor.

Mersin Büyükşehir'in futbol turnuvası sona erdi Haber

Mersin Büyükşehir'in futbol turnuvası sona erdi

İbrahim BAYSAL (Haber Merkezi) - Düzenlediği birbirinden farklı etkinlikler ile Mersinlilerin keyifli vakit geçirmesini sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu kez 40 yaş üstü çalışanlarına yönelik futbol turnuvası gerçekleştirdi. 20 Haziran’da başlayan turnuvanın final maçında MESKİ Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı takımları karşı karşıya geldi. Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen final maçında, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı takımı maç süresince sergilediği üstün futbol sonucunda karşılaşmadan 9-2’lik büyük farkla ayrılarak şampiyon oldu. “Önemli olan kazanmak önemli değil, keyifli bir zaman geçirmekti” Turnuva hakkında konuşan Genel Sekreter Olcay Tok, organizasyonu geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek “Bu turnuvayı ilk olarak geçtiğimiz sene içerisinde daire başkanlıkları arasında yaptık ve çok da güzel olmuştu. Bu sefer, zamanında futbol oynamış 40 yaş üstü arkadaşlarımız ile düzenledik. Daire Başkanlıkları bazında değil takım bazında bir mücadele oldu. Oldukça keyifli geçti. Katılımlar iyiydi. Tabi burada önemli olan kazanmak önemli değil, keyifli bir zaman geçirmekti” dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sportif etkinlikleri hakkında da konuşan Genel Sekreter Tok “Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bu yönetim zamanında kuruldu. Bu dairemiz hem uluslararası, hem ulusal hem de yerel düzeyde organizasyonlar düzenliyor. Aynı zamanda da kendi bünyesinde, özellikle Kır Çiçekleri’ndeki kızlarımızla beraber Türkiye'de derece alan çocuklarımız oluyor. Yüzme, futbol, tenis ve birçok branşta kurslar veriyoruz. Bu etkinliklerimizde sonuna kadar devam edecek” diye konuştu. Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde şampiyon Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı takımına ödülünü Genel Sekreter Olcak Tok verirken, 2. MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı takımının ödülünü MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Emel Deniz Avcı, 3. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı takımının ödülünü Hasan Gökbel, 4. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı takımının ödülünü ise Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım verdi. Ödül töreninde ayrıca turnuvaya katkılarından dolayı; Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin Şube Başkanı Alkan Altan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin İl Hakem Kurulu Başkanı Hüdaverdi Savcı ile müsabakalarda görev alan hakemlere de teşekkür plaketi takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.