TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Final Müsabakası

İLKHABER-Gazetesi - Final Müsabakası haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Final Müsabakası haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bodrum'da Süper Lig sevinci Haber

Bodrum'da Süper Lig sevinci

TFF 1. Lig takımlarından Bodrum FK'nın Adana'da oynandığı TFF 1. Lig Play-Off Final Müsabakasında Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek Süper Lig’e yükselmesi, Bodrum'da sevinçle karşılandı. Bodrum FK'nın sosyal medyasından Teknik Direktör İsmet Taşdemir'in koltukta otururken fotoğrafının yer aldığı "Babalar sözünü tutar" başlıklı paylaşımı ise hayli ilgi çekti. Trendyol 1. Lig’den Süper Lig’e çıkan üçüncü takım olan ekibi belirleyecek Play-off finalinde Bodrum FK, rakibi Sakaryaspor’u Yeni Adana Stadyumu'nda 3 -1 mağlup ederek Süper Lig’e çıkan üçüncü takım oldu.   Tribünleri dolduran binlerce taraftarın izlediği heyecan dolu karşılaşmanın gollerini, Bodrum FK'dan 19’uncu dakikada Gökdeniz, 95’te Celustka ve 103’üncü dakikada Tunahan kaydetti. Sakaryaspor’un tek golü ise 72’inci dakikada Dimitrov’dan geldi. Bodrum FK'ya kupasını Volkan Can takdim etti Bodrum FK, bu galibiyetin ardından düzenlenen törenle, kupasını aldı. Törende Bodrum FK'ya kupasını TFF 1., 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can takdim etti. Kupa ve madalya töreninde TFF İcra Kurulu Üyesi ve Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen de yer aldı. Volkan Can, Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk'ü, yönetim kurulu üyelerini, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, gelecek sezon mücadele edecekleri Trendyol Süper Lig'de başarılar diledi. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Bu sene de yarım kalan hikâyemiz olduğunu söylemiştik. O kadar karakterli bir oyuncu grubum var ki. Bugün o yarım kalan hikâyeyi tamamladılar." dedi. Elde edilen bu başarı, Bodrum'da sevinçle karşılandı. Bodrum FK'nın sosyal medyasından Teknik Direktör İsmet Taşdemir'in koltukta otururken fotoğrafının yer aldığı "Babalar sözünü tutar" başlıklı paylaşımı ise hayli ilgi çekti.

Yeni Adana Stadyumu, TFF 1. Lig Play-Off Final Müsabakasına hazırlanıyor Haber

Yeni Adana Stadyumu, TFF 1. Lig Play-Off Final Müsabakasına hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılımıyla 19 Şubat 2021 tarihinde hizmete açılan yeni Adana Stadyumu, TFF 1. Lig Play-Off Final Müsabakası'na hazırlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Trendyol Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Trendyol 1. Lig Play-Off Final Müsabakasının 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda Yeni Adana Stadyumu'nda TFF 1. Lig Play-Off Final Müsabakası için hazırlıklara başlandı. Heyecanla beklenen final mücadelesi öncesi stadyumun, tüm detaylarıyla hazır hale getirileceği öğrenildi. Her maç öncesi olduğu gibi büyük bir özveri ve titizlikle yapılacak çalışmanın, stadyumun saha, tribün ve diğer tüm alanlarını kapsayacağı, saha zemininin bakımı ve güvenlik önlemlerinin titizlikle gözden geçirileceği ifade edildi. TFF 1. Lig'in Play-Off Final Müsabakasına, final oynayacak olan takımların taraftarlarının yanı sıra, Adanalı futbolseverlerin de büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Türk futbolunun heyecan dolu anlarına ev sahipliği yapan Yeni Adana Stadyumu'nun özellikleri: Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde yer alan ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına 2014 yılında başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişi kapasiteli Yeni Adan Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılımıyla 19 Şubat 2021 tarihinde hizmete açıldı. 102 dönüm arazinin 43 dönümlük bölümü üzerine inşa edilen stadyum, 6 kat yüksekliğindeki stadyumda sosyal donatıların yanı sıra 10 asansör, 2 yürüyen merdiven, 104 turnike, basın ve VIP tribünü yer alıyor. Yeni Adana Stadyumu’ndaki ilk maç ise Adana Demirspor-Altay arasında oynandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.