TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Exxen

İLKHABER-Gazetesi - Exxen haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Exxen haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta: Brighton - Roma karşılaşması ne zaman? Haber

Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta: Brighton - Roma karşılaşması ne zaman?

Roma, ilk maçta rakibini 4-0 mağlup etmişti. Brighton'un turu geçebilmesi için bu maçta en az 4 farklı galibiyet alması gerekiyor. Brighton, taraftarı önünde Roma'yı mağlup etmek için sahaya çıkacak. Bu karşılaşma, Roma'nın çeyrek finale yürüyüşünde kritik bir adım olacak mı? Yoksa Brighton, zorlu mücadelede sürpriz bir sonuçla karşımıza mı çıkacak? Avrupa'nın kulüp düzeyindeki ikinci en büyük organizasyonu olan Avrupa Ligi'nde son 16 turu, Brighton ile Roma arasında gerçekleşecek mücadeleyle devam ediyor. İlk maçta Roma, rakibini 4-0 mağlup ederek tur öncesinde büyük avantaj elde etti. Ancak Brighton, kendi sahasında Roma'yı mağlup ederek mucizevi bir tur geçişine imza atmayı hedefliyor. Maçın Tarihi ve Saati Avrupa Ligi son 16 turu kapsamında, Brighton ile Roma arasındaki mücadele 14 Mart Perşembe günü saat 23:00'te gerçekleşecek. Yayın Kanalı  Karşılaşma, Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Roma: Son Durum Roma, Avrupa Ligi G Grubu'nda mücadele etti. Toplam 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. İtalyan temsilcisi, bu maçlarda 12 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. Brighton: Son Durum Brighton, Avrupa Ligi B Grubu'nu lider tamamladı. Grup aşamasında 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Marsilya, Ajax ve AEK gibi güçlü rakipleri geride bırakan Brighton, bu maçlarda toplam 4 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.

Devler Ligi  Atletico Madrid - İnter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Haber

Devler Ligi Atletico Madrid - İnter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Devler Ligi’nde heyecan Atletico Madrid - İnter maçıyla devam edecek. Bu sezon A Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter performansıyla göz dolduruyor. İtalya Ligi’nde zirvenin sahibi olan İnter, Avrupa’da adını çeyrek finale yazdırmak için sahaya çıkacak. Diego Simeone’nin çalıştırdığı Atletico Madrid ise İspanya’da şampiyonluk mücadelesinden uzakta kalırken rotayı Avrupa’ya çevirdi. Atletico Madrid bu sezon Avrupa’da ilk mağlubiyetini İnter karşısında aldı. Peki Atletico Madrid - İnter maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler… Atletico Madrid - İnter Maçı Ne Zaman? Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İnter’i ağırlıyor. Civitas Metropolitano Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 13 Mart Çarşamba günü saat 23.00’te başlayacak. Karşılaşma Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Atletico Madrid Son Durum Atletico Madrid, bu sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Lazio, Feyenoord, Celtic gibi takımların yer aldığı E Grubu’nu lider tamamlayan Atletico Madrid, Avrupa’da ilk yenilgisini İnter karşısında aldı. Atletico Madrid’in tur atlaması için karşılaşmayı en az 2 farkla kazanması gerekiyor. İnter Son Durum Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter, bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da çıkışını sürdürüyor.İnter ligde liderliğini sürdürürken Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. İnter, rakip fileleri 9 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi'nde Zirve Takımı Real Madrid, Tur Atlamak İçin Leipzig'i Konuk Ediyor! Haber

Şampiyonlar Ligi'nde Zirve Takımı Real Madrid, Tur Atlamak İçin Leipzig'i Konuk Ediyor!

La Liga'nın zirvesindeki Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde rotayı Avrupa'ya çevirdi. İlk maçta aldığı 1-0'lık avantajı kullanarak Santiago Bernabéu'da taraftarı önünde tur atlamak isteyen Ancelotti'nin öğrencilerinde gözler Vinicius Junior, Rodrygo ve Brahim Diaz üçlüsünde olacak. Sakatlığını Atlatan Bellingham Oynayabilir Sakatlığını atlatan Jude Bellingham'ın da şans verilmesi durumunda sahada olması beklenen Real Madrid'de, Arda Güler'in forma giyme ihtimali de yüksek. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer olan genç yıldız, La Liga ve Kral Kupası'nda süre almışken, Şampiyonlar Ligi'nde henüz forma şansı bulamadı. Real Madrid'e Beraberlik Yeter İlk maçta Brahim Diaz'ın golüyle 1-0 galip gelen Real Madrid'e tur atlamak için beraberlik bile yetecek. Leipzig'in bir farkla kazanması durumunda ise mücadele uzatmalara gidecek. Eşitlik bozulmazsa penaltı atışları çeyrek finali belirleyecek. Leipzig'e İki Farklı Galibiyet Gerek Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak için en az iki farklı galibiyet kazanması gereken Leipzig'de ise gözler takımın en skorer isimleri Doke Openda, Benjamin Sesko ve Xaver Schlager'de olacak. Maç Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Real Madrid - Leipzig maçı 6 Mart Çarşamba günü saat 23.00'te Santiago Bernabéu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele Exxen üzerinden canlı yayınlanacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.