TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Ebrar Karakurt

İLKHABER-Gazetesi - Ebrar Karakurt haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ebrar Karakurt haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Filenin Sultanları, ABD'yi 3-2'yle geçti: İşte karşılaşmada kırılan rekorlar Haber

Filenin Sultanları, ABD'yi 3-2'yle geçti: İşte karşılaşmada kırılan rekorlar

Milletler Ligi'nin 2. haftasının son maçında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD'yi 3-2'lik skorla geçerek hem haftayı namağlup tamamladı hem de dünya sıralamasındaki zirvesini korudu. Maçta elde edilen zaferde önemli roller üstlenen oyuncular, kırılan rekorlarla adlarından söz ettirdi. En skorer oyunc: Ebrar Karakurt Melissa Vargas'ın 121 km/h hızla gerçekleştirdiği servis smacı, maçın dönüm noktalarından biri olarak tarihe geçti. Ebrar Karakurt ise Milletler Ligi tarihinde toplamda 1160 sayıya ulaşarak en skorer oyuncu unvanını elde etti. Karakurt, bireysel başarısını takım katkısıyla birleştirerek duygularını, "En skorer oyuncu apoletinden ötürü çok mutluyum ama bireysel düşünmeyi sevmem. Takımıma katkı verebildiysem ne mutlu bana" şeklinde dile getirdi. Maç sonrası sosyal medyada da büyük yankı uyandıran oyunculardan biri Ebrar Karakurt oldu. Kovboy şapkasıyla yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Karakurt, espri anlayışıyla da takipçilerinden tam not aldı. Zehra Güneş'in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta elde ettiği başarı da dikkat çekiciydi. Almanya karşısında 5 blok yaparak 203 blok sayısına ulaşan Güneş, Milletler Ligi tarihinde 200 blok sayısına ulaşan ilk oyuncu olma unvanını elde etti. Gizem Örge ise yaptığı savunmayla adından sıkça söz ettirdi. Saha içindeki üstün performansını sosyal medyada da sergileyen Örge, milyonları kucakladığı bir paylaşımla taraftarlarına teşekkür etti. Filenin Sultanları, başarı dolu performanslarını Hong Kong etabında da sürdürmeye hazırlanıyor. VNL 2024'ün 3. haftasında sahaya çıkacak olan takımın maçları ve fikstürü şu şekilde: 12 Haziran 12.00: Tayland 13 Haziran 15.30: Dominik Cumhuriyeti 15 Haziran 15.30: Çin 16 Haziran 12.00: Brezilya

Ebrar Karakurt'tan rekor kıran performans Haber

Ebrar Karakurt'tan rekor kıran performans

Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Süper Ligi'nde Moskova ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakanın yıldızlaşan ismi milli voleybolcu Ebrar Karakurt oldu. Müsabakanın ilk seti Lokomotiv Kaliningrad'ın 25-18'lik üstünlüğüyle sona erdi. Ebrar Karakurt, ilk sette 7 sayılık performansıyla dikkat çekti. Karşılaşmanın ikinci setinde yıldızlaşan isim yeniden Ebrar Karakurt oldu. Ebrar Karakurt, Moskova karşısında 2'nci seti 13 sayılık performansla tamamladı. Lokomotiv Kaliningrad, Moskova karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Mücadelenin üçüncü setinde Moskova, Lokomotiv Kaliningrad'a karşı ilk kez bir seti üstün tamamladı. Moskova setten 25-23 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından genel skor 2-1'e geldi. Karşılaşmanın dördüncü seti Lokomotiv Kaliningrad'ın 25-23'lük üstünlüğüyle sona erdi. Milli yıldız Ebrar Karakurt, mücadelenin skorunu belirleyen isim oldu.Ebrar Karakurt, Lokomotiv Kaliningrad formasıyla Moskova'ya karşı inanılmaz bir performans gösterdi. Daha önce 34 sayıyla kariyer rekoru kıran Ebrar Karakurt, Moskova karşısında 40 sayıyla maçı tamamladı ve rekorunu geliştirdi.Ebrar Karakurt, Moskova mücadelesinde yüzde 51 hücum yüzdesiyle mücadele etti. 3 blok ve 2 servis sayısı ile dikkat çeken Ebrar Karakurt, ligin yenilgisiz takımı Moskova'yı yıkan isim oldu. Ebrar Karakurt’un sayısı sonrası Erik Dalı ile oynayan Kaliningrad taraftarları Karşılaşmanın ardından Lokomotiv Kaliningrad tribünlerinde Ebrar Karakurt için tezahüratlar yapıldı. Ebrar Karakurt'u tüm takım arkadaşları teker teker tebrik etti.

Ebrar Karakurt  'Arkadaşlar sakin olun' Haber

Ebrar Karakurt 'Arkadaşlar sakin olun'

(Haber Merkezi)- Kadın Milli Voleybol Takımı'mızın, 2023 Milletler Ligi serüveni devam ediyor. Filenin Sultanları, 3. hafta maçında güçlü rakibi Brezilya'yı 3-0 mağlup ederek büyük bir başarı elde etti. Maçta zaman zaman gergin anlar yaşanırken Ebrar Karakurt'un paylaştığı şarkı sözünü yanlış anlayan Brezilyalılar tepki gösterdi. Ligde 8 galibiyet ve 3 yenilgisi bulunan A Milli Kadın Takımı, 3. sırada yer alıyor. Milletler Ligi'nde puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar, finalde mücadele etme hakkı kazanacak. EBRAR KARAKURT COŞTU Sultanlar, Brezilya karşısında set vermeden galibiyete uzandı. Nefes kesen maçta Ebrar Karakurt 19 sayı ile en skorer oyuncumuz olurken İlkin Aydın onu 12 sayı ile takip etti. 10 BLOK EDA VE ZEHRA'DAN Orta oyuncularımız Eda Erdem Dündar ve Zehra Güneş, Brezilya'ya filede geçit vermedi. Eda Erdem 6 blok yaparken Zehra Güneş 4 blok ile katkı sağladı. EBRAR'IN PAYLAŞIMI BREZİLYALILARI KIZDIRDI Ebrar Karakurt'un paylaştığı "Gel bizim oralara ortalık karışsın…" şarkı sözlerini Brezilyalı taraftarlar yanlış anladı. Bazı sosyal medya hesaplarında bu duruma tepki gösterildi. Türk kullanıcılar ise bunun bir şarkı sözü olduğu dile getirdi. "ARKADAŞLAR SAKİN OLUN BU ŞARKI SÖZÜ" Milli Takımın yıldız ismi Ebrar ise konuyla ilgili paylaşımda bulundu. "Bugün sosyal medyadan yaptığım paylaşımıma gelen tepkileri görünce çok şaşırdım. Arkadaşlar sakin olun bunlar sadece bir Türk şarkısının sözleri. Başka dile tercüme edildiğinde kulağa nasıl geliyor bilmiyorum. Bu sözler kötü bir şey değil aslında sadece iyi bir Türk pop şarkısı. Kimseyi kırmak istememiştim. Ve son olarak herkese konuşmadan önce akıllıca düşünmesini öneriyorum"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.