TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Bundesliga

İLKHABER-Gazetesi - Bundesliga haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bundesliga haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

14 Eylül Cumartesi bugün hangi maçlar var, saat kaçta? Günün programı ve saatleri Haber

14 Eylül Cumartesi bugün hangi maçlar var, saat kaçta? Günün programı ve saatleri

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün bizi bekliyor! 14 Eylül Cumartesi günü, dünyanın dört bir yanından birbirinden önemli liglerde birçok karşılaşma oynanacak. Süper Lig'den Premier Lig'e, LaLiga'dan Bundesliga'ya kadar birçok ligde takımlar sahaya çıkacak. İşte bugün oynanacak tüm maçların detaylı listesi: Süper Lig 17:00 Sivasspor - Gaziantep FK 17:00 Samsunspor - Konyaspor 20:00 Galatasaray - Çaykur Rizespor Premier Lig 14:30 Southampton - Manchester United 17:00 Crystal Palace - Leicester City 17:00 Fulham - West Ham United 17:00 Liverpool - Nottingham Forest 17:00 Manchester City - Brentford 19:30 Aston Villa - Everton 22:00 Bournemouth - Chelsea 22:00 Real Sociedad - Real Madrid (LaLiga) Bundesliga 16:30 Monchengladbach - Stuttgart 16:30 Freiburg - Bochum 16:30 Hoffenheim - Bayer Leverkusen 16:30 Leipzig - Union Berlin 16:30 Wolfsburg - Frankfurt 19:30 Holstein Kiel - Bayern Münih LaLiga 15:00 Mallorca - Villarreal 17:15 Espanyol - Alaves 19:30 Sevilla - Getafe 22:00 Real Sociedad - Real Madrid Diğer Ligler 18:00 Marsilya - Nice (Fransa Ligue 1) 21:45 Milan - Venezia (Serie A) 22:30 Benfica - Santa Clara (Portekiz Lig) GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAÇLARI Galatasaray - Çaykur Rizespor: Süper Lig'in en dikkat çeken karşılaşmalarından biri olacak. Real Sociedad - Real Madrid: Arda Güler'in forma giydiği Real Madrid, zorlu bir deplasmana çıkacak. Manchester City - Brentford: Premier Lig'in güçlü takımlarından Manchester City, evinde Brentford'u konuk edecek. Bayern Münih - Holstein Kiel: Alman devi Bayern Münih, kupada rakibi Holstein Kiel ile karşılaşacak.

Bundesliga ve La Liga'da şampiyonluk için kritik hafta başlıyor Haber

Bundesliga ve La Liga'da şampiyonluk için kritik hafta başlıyor

Avrupa'nın iki dev futbol ligi Bundesliga ve La Liga'da şampiyonluk yarışı büyük bir heyecana sahne olacak. Ligin ilk iki sırasındaki takımların karşı karşıya geleceği kritik haftada, Bayer Leverkusen ile Bayern Münih arasındaki mücadele ve Real Madrid'in Girona'ya karşı liderlik mücadelesi merakla bekleniyor. Bundesliga'da lider Bayer Leverkusen, 21. hafta maçında Bayern Münih'i konuk edecek. Bu sezon lig, kupa ve Avrupa Ligi'nde namağlup ilerleyen Leverkusen, Xabi Alonso'nun çalıştırdığı Bayern Münih'i ağırlayacak. 52 puanla zirvede bulunan Leverkusen, Bayern Münih'in 50 puanla takip ettiği bir zirve mücadelesine sahne olacak. Xabi Alonso, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Ligdeki en güçlü takımla oynayacağız. Onlar şampiyon. Bayern Münih'te 'kazanan' DNA'sı var. Kaliteli bir maç bekliyoruz. Bizim için büyük bir mücadele olacak ama biz hazırız." ifadelerini kullandı. Diğer taraftan, Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise, "Leverkusen'e kazanmak için gidiyoruz. Kazanmak için şimdiye kadarki performanslarımızın üzerine çıkmamız gerekecek. Leverkusen olağanüstü bir sezon geçiriyor. Onları yenecek bireysel kaliteye sahibiz. Takım olarak her şeyi son raddesine kadar zorlamalıyız." dedi. İspanya La Liga'da ise Real Madrid, Girona'yı konuk edecek. 17 maçtır yenilmeyen Real Madrid, 58 puanla lider durumda bulunuyor. Ancak, Girona da 15 maçtır yenilgi yüzü görmüyor ve 2. sırada bulunuyor. Girona, Real Madrid karşısında alacağı bir galibiyetle liderlik koltuğunu geri almayı hedefliyor. Mücadele öncesi Girona Teknik Direktörü Miguel Sanchez, "Ligdeki en zorlu maçlardan biri olacak. Ancak, takım olarak bu zorluğun üstesinden gelebilecek kalitedeyiz. Real Madrid karşısında galip gelerek liderlik koltuğunu geri almayı hedefliyoruz." açıklamasını yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.