TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#bronz madalya

İLKHABER-Gazetesi - bronz madalya haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, bronz madalya haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları serüveninin son maçına bronz madalya için çıkacak Haber

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları serüveninin son maçına bronz madalya için çıkacak

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final maçında İtalya’ya 3-0 mağlup olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya ile yapacağı üçüncülük maçında bronz madalya için sahaya çıkacak. Filenin Sultanları’nın mücadelesi,  bugün saat 18.15’te başlayacak. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türk sporuna unutulmaz anlar yaşatan Filenin Sultanları, çeyrek finalde Çin'i mağlup ederek yarı finale yükseldi. Bu tarihi başarı, ülke genelinde büyük bir heyecan yarattı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı oluşturan Filenin Sultaları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yolculuğunu finale taşımak üzere çıktığı İtalya maçında, rakibine 3-0 yenildi. Türk voleybolunun parlayan yıldızı Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalya mücadelesi vermek üzere bugün son maçına çıkacak. Olimpiyat serüveninde büyük bir başarı gösteren Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya karşısında üçüncülük için son kez parkede yer alacak. Bugüne kadar sergiledikleri etkileyici performansla dikkat çeken Filenin Sultanları, bu kritik maçta rakibini yenerek, olimpiyatlarda tarih yazmayı ve ülke sporuna önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyor. Paris 2024’ün son karşılaşmasında Filenin Sultanları’nın performansı, tüm ülkenin ve voleybolseverlerin dikkatle takip edeceği bir an olacak. Türkiye, takımlarının başarısıyla gurur duyarken, bronz madalya için verilecek bu final mücadelesini büyük heyecan bir heyecanla bekliyor. yaratıyor. Filenin Sultanları'nın maçı bugün saat 18.15’te başlayacak. Müsabaka, TRT 1’den canlı yayınlanacak.

Kozan'da 15. kez kan bağışlayan kişiye Kızılay'dan ödül Haber

Kozan'da 15. kez kan bağışlayan kişiye Kızılay'dan ödül

Adana'nın Kozan ilçesinde 15. kez kan bağışlayan bir kişinin iki hastaya can olduğu anlaşılırken Kızılay şahsa bronz madalya vererek ödüllendirdi. Kızılay'ın kuruluşunun 156. yıl dönümü nedeniyle Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde kan verme etkinliği düzenlendi. “Kan acil değil, sürekli ihtiyaç” sloganı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılayı iş birliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasında 71 ünite kan toplandı. Bağış sonrası 15. kez kan bağışlayan Mustafa Nizam'a ise bronz madalya verildi. 15. kez kan bağışında bulunan ve mayıs ayındaki bağışla 2 hastaya can veren Nizam, mutlu olduğunu ifade ederek, "Vatandaşlık görevimi yaptığıma inanıyorum ve sağlıklı olan herkesi kan bağışına davet ediyorum” dedi. Kozan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kızılay ile birlikte kan kampanyası başlattık. Böyle hayırlı bir işe vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Kanın, kök hücrenin, bağışın öneminin farkında olunmasını dileriz” diye konuştu. Kızılay'da görevli Dr. Ahmet Yönder ise kan bağışının sürekli ihtiyaç olduğuna vurgu yaparak, “Gerçekten, Kozan ilçemiz her geldiğimizde bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Bekleyen hastalarımıza sürekli kanını yetiştirdi. Hatta Kozan İlçe Devlet Hastanesi kan konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyor, çünkü vatandaş bu konuda çok duyarlı. Bu etkinliği düzenleyen Sayın İlçe Emniyet Müdürümüze çok teşekkür ederiz. Her ne kadar depolarımızda kan olsa da yeterli değil. Çünkü ameliyat için birçok kan bekleniyor. Ne zaman bir ihtiyaç olsa, emniyet güçlerimiz uygun olan kan grubunu hemen ayarlayıp ilgili hastaya göndermemize vesile oluyor. Huzurlarınızda gerçekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kampanyada 71 ünite kan toplanırken madalya almaya hak kazanan bağışçılara ödülleri takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.