TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Bayram Akgül

İLKHABER-Gazetesi - Bayram Akgül haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Bayram Akgül haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bayram Akgül'ün oğlu, Adanaspor’da yeni yönetim kurulu başkanı oldu Haber

Bayram Akgül'ün oğlu, Adanaspor’da yeni yönetim kurulu başkanı oldu

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un toplantısında alınan kararla birlikte kulübün yeni yönetim kurulu listesi belirlendi.  Asil Bostancı'nın başkanlığı bırakmasının ardından yeni yönetim kurulu oluşturuldu ve yeni başkan, Bayram Akgül'ün oğlu Mustafa Furkan Akgül  oldu. Buna göre 30 kişiden oluşan yönetim kurulu ve görev dağılımı şu şekilde oluştu  Başkan: Mustafa Furkan Akgül As Başkan: Cem Kaan Parsak Finans ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Zeki Kıvanç Tesisleşme ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ayşen Sivaslıoğlu Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Gürhan Sakman Medya ve Alt Yapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Fedai Kahraman Sponsorluktan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Arda Hüner Futbol Yapılanmasından Sorumlu YKÜ: Osman Sümer Basın Sözcüsü: Bülent Üzel Hukuk ve İdari İşlerden Sorumlu YK Üyeleri: Erkin Ali Doygun ve Feramuz Orhan Sponsorluk ve AR-GE'den Sorumlu YK Üyeleri: Ata Bayındır ve Deniz Abadan Tesis ve Tesisleşmeden Sorumlu YK Üyeleri: Mehmet Şahbaz, Gökhan Kılıç, Hasan Basri Tümöz, Halit Uruğkök, Savaş Tatıl Alt Yapıdan Sorumlu YK Üyeleri: Erdoğan Şire, Sefa Geylani, Kemal Bekaroğlu, İlhan Sevimli Sağlık İşerinden Sorumlu YK Üyesi: Ömürden Büyüksural Sosyal Projeler ve Halkla İlişkilerden Sorumlu YK Üyesi: Ersin Yelimgil Taraftar ve Taraftar Derneklerinden Sorumlu YK Üyesi: Ercan Şekerci Diğer Yönetim Kurulu Üyeleri: Aslan Tepeli, Mahir Özmen, Taha Tekince ve Tarık Elma olarak belirlendi.

Bayram Akgül, Adanaspor Kulüp Başkanlığı görevini bıraktı Haber

Bayram Akgül, Adanaspor Kulüp Başkanlığı görevini bıraktı

TFF Trendyol 1. Lig'de düşmekten son anda kurtulan Adanaspor'un Kulüp Başkan Bayram Akgül, görevini bıraktığını duyurdu. Bayram Akgül, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Kapanma noktasında iken büyük bir gururla devraldığım Adanaspor'umuza 18 sene boyunca maddi ve manevi anlamda sınır tanımaksızın hizmet ettim. Bu 18 yılda birbirinden değerli bir çok şey yaşadık. Sayısız deplasman, sayısız hüzün, sayısız mutluluk... Geride kalan 18 yılda içinde bulunduğumuz her ortamda ve olayda Adanaspor büyüklüğüne yakışır şekilde hareket etmeye çalıştım. Bu şerefli görevde bulunduğum her gün ileride 'keşke' dememek adına elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. 'En iyiyi' sadece sportif bir başarı olarak hiç bir zaman görmedim, Adanaspor ismini ve değerini spor üstü bir yerde tutmak için çabaladım. Her şeyin bir sonu var. 18 yıl sonunda ben de Adanaspor Başkanlığı görevime son verme kararı aldım. Görevde olduğumuz dönem boyunca bizden desteklerini esirgemeyen ilimizde görev yapmış tüm Sayın Valilerimiz, Belediye Başkanlarımız ile Türkiye Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün tüm yönetici ve çalışanlarına, Emniyet Teşkilatımızın her kademeden yönetici ve çalışanlarına, kulüp yönetiminde bulunmuş tüm yönetici arkadaşlarıma, Adanaspor’a hizmetleri ile katkıda bulunan tüm Teknik Direktörlerimiz, Teknik Adamlarımız, futbolcularımız ve Adanaspor çalışanlarına, özellikle de vefakar taraftarlarımız ile tüm Adanalılara en derin şükranlarımı sunuyorum. Adanaspor'umuza bundan sonraki dönemde başarılar dilerken bana ihtiyaç duyulacak her zaman ve her şartta, geçtiğimiz 18 senede olduğu gibi Adanasporumuzun yanında olacağımın bilinmesini isterim."

Adanaspor, Gençlerbirliği maçında 3 puan hedefliyor Haber

Adanaspor, Gençlerbirliği maçında 3 puan hedefliyor

TFF Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor, Eyüpspor galibiyetinin ardından hazırlıklarına başladığı Gençlerbirliği karşılaşmasında 3 puan hedefliyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde Çatalan tesislerinde Gençlerbirliği maçı için yoğun bir antrenman programı uygulayan turuncu-beyazlılar, teknik ve taktik çalışma yapıyor. Eyüpspor galibiyeti ile rahat bir nefes alarak düşme hattından bir adım uzaklaşan Adana ekibi, Gençlerbirliği maçından da 3 puan alarak kritik eşiği geçmek istiyor. Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Gençlerbirliği maçında sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, "Bu ve kalan maçlar, bizim için çok önemli. Futbolcularıma güveniyorum" dedi. Gençlerbirliği-Adanaspor maçı, TFF 1. Lig 29. Hafta programına göre, yarın saat 16.00'da Eryaman Stadyumu'nda başlayacak. Karşılaşmayı Süleyman Bahadır yönetecek. Mehmet Sıraç Akpınar ve Güner Mumcu Taştan ise yardımcı hakemler olarak görev alacak. Adanasporlu İsmail Solmaz, profesyonel oldu Bu arada, Adanaspor'un alt yapı futbolcularından 2009 doğumlu İsmail Solmaz profesyonel oldu. Gösterdiği başarılı performansıyla adından söz ettiren İsmail Solmaz ve ailesi, Başkan Bayram Akgül, alt yapı sorumlusu Eyüp Arın ile bir araya gelerek profesyonel sözleşmeye imza attı. İsmail Solmaz'ın 15 yaş 2 gün ile Adanaspor tarihinin en genç profesyonel futbolcusu olduğu belirtildi.

Adanaspor'dan açıklama Haber

Adanaspor'dan açıklama

ADANA (İLKHABER) - Turuncu Beyazlılar Derneği tarafından Adanaspor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül'e ve Adanaspor taraftarlarına açık mektup yayımlamasının ardından, Adanaspor A.Ş. Yönetimi açıklama yaptı. Turuncu Beyazlılar Derneği, Adanaspor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül'e ve Adanaspor taraftarlarına açık mektup yayımlamış, mektupta "Sayın Başkan, Adanaspor'a dair son bir göreviniz kalmıştır. Bu görev, binlerce taraftarın sesine kulak vermek ve Adanaspor'u devretmektir." ifadeleri kullanılmıştı. Adanaspor A.Ş. Yönetimi de bunun üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Adanaspor A.Ş. Yönetimi olarak kamuoyunda çıkan haberlere ilişkin olarak genel bir açıklama yapma gerekliliği ile bazı hususlara vurgu yapmak istemekteyiz. Tüm kamuoyu tarafından bilindiği üzere deprem öncesi ve sonrası Türkiye’de gelişen ekonomik sıkıntılardan tabi ki bir kulüp olarak Adanaspor da etkilemiştir, etkilemeye de devam etmektedir. Başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere Kulüpler Birliği'de kulüplerin bu ekonomik sıkıntılarına çözüm bulmak adına çalışmalar yapmaktadır. Bununla birlikte kısa vadede kulüplerin kendi başlarına bir çözüm üretmeleri mümkün gözükmemektedir. Adanaspor A.Ş.’nin tek gelir kaynağı tüm Adanaspor camiasının da bildiği üzere KENDİNDEN gelmektedir. Bu rekabet ortamında Kendi başımıza bir yere kadar mücadele edebilmekteyiz. Gelir kaynaklarımız bakımından hiçbir Adanasporlu’nun başına öne eğdirecek bir yaklaşımın içinde hiçbir zaman bulunmadık, bulunmayacağız. Tüm içtenliğimiz ile belirtmek isteriz ki, Adanaspor’a talip olma adına Yönetim Kurulumuzun önünde bir dosya bulunmamaktadır. Yine tüm içtenliğimiz ile belirtmek isteriz ki bu ekonomik şartlarda Adanaspor’a yatırım yapma, Adanaspor’u daha iyi yerlere sadece sportif açıdan değil aynı zamanda Adanaspor duruşuna uygun bir yapılanma yönündeki iyiniyetli yaklaşımlara Adanaspor A.Ş. Yönetim Kurulu olarak “Bir Adanaspor Taraftarı” gibi bakmaktayız. Bizim bu şartlarda sizlere verebileceğimiz tek söz; Adanaspor her halükarda, kendinden ödün vermeden o sahadaki yerini alacaktır. Bir zamanlar şehirde "Hayalet Süvari"ydik, dememek için. Adanaspor taraftarından da isteyebileceğimiz tek şey, tribünlerde yerlerini almalarıdır."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.