TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Astral Seyahat

İLKHABER-Gazetesi - Astral Seyahat haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Astral Seyahat haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Astral seyahat ile uzaya giden Yusuf Güney'den sıra dışı açıklamalar:  Andromeda galaksisi'nden sevgilim var Haber

Astral seyahat ile uzaya giden Yusuf Güney'den sıra dışı açıklamalar: Andromeda galaksisi'nden sevgilim var

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, son günlerde ilginç açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla ilgili ilginç bir iddiayı ortaya atan Güney, bu sefer de uzay ve farklı boyutlara dair açıklamalarıyla gündeme geldi. Güney'in 'Andromeda Galaksisi' ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar, merak uyandırıyor. Detaylar için haberimize göz atın.Yusuf Güney'den Sıra Dışı Açıklamalar: Uzay Maceraları ve Andromeda Galaksisi Sevgilisi Uzaya Astral Seyahat ile Gitmişim Güney, uzaya gitme hayallerinin olduğu sorusu üzerine, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz." dedi. Yusuf Güney'in NASA ile ilgili açıklamaları Ünlü şarkıcı, NASA'ya yaptığı göndermelerle de dikkat çekti. İki sene önce Ay'da su olduğunu ve Mars'ta yemyeşil bir göl bulunduğunu iddia eden Güney, "NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor." şeklinde konuştu. Andromeda Galaksisinde 100 yaşında sevgilim var Yusuf Güney, özel hayatı hakkındaki sorulara da ilginç cevaplar verdi. "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında bir sevgilim var." diyen Güney, bu iddiasıyla da gündeme oturdu. Çoklu Evrende Beş Tane Yusuf Güney Var Güney, ayrıca kendisinin çoklu evrende beş farklı versiyonu olduğunu ve onları izleyebildiğini belirtti. Bu versiyonlardan birinin evli olduğunu, diğerlerinin ise farklı yaşamlar sürdüğünü söyledi. Yusuf Güney'in sıra dışı açıklamaları, hayranlarını ve kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor.

Yusuf Güney'in Astral Seyahat Yolculuğu! Anlattıklarıyla şok etti Haber

Yusuf Güney'in Astral Seyahat Yolculuğu! Anlattıklarıyla şok etti

Sarkıcı Yusuf Güney Emel Özuğur'un konuğu oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Güney anlattıklarıyla şoka uğrattı.  Güney'in dikkat çeken açıklamaları arasında, astral gezileri sırasında telekinezi yoluyla iletişim kurduğunu ve bir başörtülü kadınla karşılaştığını söylemesi yer alıyor. Ayrıca, yaşadığı deneyimleri anlatmaması için tehdit edildiğini ve öldürülebileceğini ifade etti. Güney, bu tehditlerin ardında "şeytana hizmet edenler" olduğunu belirtti. Yusuf Güney 2030 Yılına Dikkat Çekti! Güney'in 6 Şubat depremi ve sonrasında yaşadıklarını anlatırken tüm siyasilere de isyan ettiği görüldü. Ayrıca, Hz. Yusuf'un rüyasına değinerek 2030 yılına işaret ettiğini ve o zamana kadar istediklerini yapacaklarını iddia etti. Güney, Antarktika'nın ardında gizemli kapılar olduğunu ve buzulların arkasında insan dışı varlıklar bulunduğunu savundu. Şarkıcı, son bir yıldır göçebe şekilde yaşadığını ve artık ülkesinden ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Güney'in tüm bu açıklamalarını dinlemek için Emel Özuğur'un Youtube kanalında yayınlanan videosu izlenebilir. Pandemiyi planlayanların Mısır diline benzer bir dil kullandığını açıklayan Yusuf Güney, astral seyahati sırasında yaşadığı deneyimleri peş peşe paylaştı. Bunların arasında Kenan Işık ile ilgili enteresan iddalar da yer alıyordu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.