TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Alparslan Türkeş

İLKHABER-Gazetesi - Alparslan Türkeş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Alparslan Türkeş haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Alparslan Türkeş’in 106. doğum gününde 106 çınar fidanı Haber

Alparslan Türkeş’in 106. doğum gününde 106 çınar fidanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in 106. doğum gününde MHP Adana İl Başkanlığı ve Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı ile birlikte düzenlediği etkinlikte Türkeş anısına 106 çınar fidanı dikildi. Fidan dikme etkinliğine MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı başta olmak üzere; ATÜ Rektörü Mehmet Tümay, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP Seyhan İlçe Başkanı Hamit Çetin, MHP Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Teşkilat ve Ocak yöneticileri, MHP İl Divan Kurulu Üyeleri katıldı. Protokol üyeleri katıldı. TÜRKEŞ'İN 106. DOĞUM GÜNÜNDE 106 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU Fidan dikiminin ardından kısa bir konuşma yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ömrünü Türk milletine ve Türk dünyasına adayan, aynı davaya adanmış Ülkücü Türk gençliğini yetiştiren büyük devlet adamı Başbuğ Alparslan Türkeş’in 106. doğum günü anısına 106 adet çınar fidanı diktiklerini bildirdi ve katılan herkese teşekkürlerini sundu. Başkan Kanlı “Başbuğumuzu rahmetle, dualarla anıyoruz; ruhu şad, mekânı cennet olsun” diye de ekledi. BAŞKAN KANLI: TÜRK MİLLETİNİN VE TÜRK DÜNYASININ LİDERİMİZE İHTİYACI VAR” MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de unutmayan Kanlı, şunları söyledi: “Başbuğumuz Türkeş’ten sonra emaneti ve bayrağı devralan Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye de bu vesileyle ‘Rabbim uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin’ diyorum. Çünkü; Türk milletinin ve Türk Dünyasının liderimize ihtiyacı var.”

“Başbuğ’umuzun emaneti emin ve ehil ellerde!” Haber

“Başbuğ’umuzun emaneti emin ve ehil ellerde!”

EMRE EKİCİ - Özel Haber ADANA (İLKHABER) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in emanet ettiği bayrak, kuşkusuz bugün emin ve ehil ellerdedir ve kıyamete kadar yaşayacaktır.” dedi. TÜRKEŞ 26 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILDI Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Lideri Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, şunları söyledi: “Adana’da hareketimizin temelini atan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adana’mızı temsil etme onurunu bizlere yaşatan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının yıl dönümünde rahmetle, dualarla, minnetle anıyoruz.” ÖMRÜNÜ TÜRK MİLLETİ’NE ADADI Kanlı şöyle devam etti: “Başbuğ Alparslan Türkeş, devlet ve millet hayatımızda çok müstesna yeri bulunan, Türk siyasetinde ve Türk devlet hayatında derin izler bırakan, komünizme, kapitalizme, her türlü emperyalizme ve Türkiye’yi küresel sömürgeci güçlere peşkeş çeken ihanet şebekelerine karşı mücadele eden, bu yolda durmayan, bıkmayan, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin bekası için ömrünü vakfetmiş büyük bir devlet adamı ve bir liderdi. O kısaca, muhteşem bir Türk, muhteşem bir Türk milliyetçisiydi.” TÜRKEŞ’İN DEMOKRASİ VE HUKUK ÖNCELİĞİ Başkan Kanlı “Çıktığı yolda azim ve kararlılıkla yürüyen ama asla geriye dönmeyen, çilelere direnen, zorluklar karşısında yılmayan, ülkülerinden taviz vermeyen, inanmış bir dava, bir mücadele insanı olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş, aynı zamanda demokrasi ve hukukun üstünlüğü için de yaşamış bir devlet adamı olarak hafızalardadır.” ifadesini kullandı. “Rahmetle, minnetle yâd ediyoruz; ruhu şad olsun” Başkan Yusuf Kanlı, mesajını şöyle tamamladı: “4 Nisan 1997’de aramızdan ayrılan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in emanet ettiği bayrak, kuşkusuz bugün emin ve ehil ellerdedir ve kıyamete kadar yaşayacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket, kutlu emaneti yaşamak ve yaşatmak için dimdik ayaktadır. Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde olarak ülkemize, milletimize hizmet yolunda yorulmaya, bu onuru ömür boyu taşımaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beş’i, hareketimizin temelini atıp büyüttüğü Adana’da rahmetle, minnetle yâd ediyoruz; ruhu şad olsun!”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.