TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Alagöz Holding Iğdır FK

İLKHABER-Gazetesi - Alagöz Holding Iğdır FK haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Alagöz Holding Iğdır FK haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adanaspor, Ankara’daki kritik Iğdır maçı için yola çıkıyor Haber

Adanaspor, Ankara’daki kritik Iğdır maçı için yola çıkıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yarın Ankara’da Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşacak. Takım, bu önemli maç öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak bugün yola çıkacak. Adanaspor, ligin ilk haftasında kendi evinde oynadığı maçta Esenler Erokspor'u 2-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başlamıştı. Teknik direktör Sol Bamba'nın nezaretinde yapılan antrenmanlarda, Alagöz Holding Iğdır FK karşılaşması için teknik ve taktik hazırlıklara odaklanıldı. Galibiyetin verdiği moral ile bugün deplasmana hareket etmesi beklenen Adanaspor, Iğdır FK karşısında zafer elde ederek taraftarlarına bu galibiyeti armağan etmeyi hedefliyor. Turuncu-beyazlı ekibin teknik direktörü Sol Bamba, "Bu hafta sonu, Ankara'da Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşacağımız maç bizim için büyük bir önem taşıyor. Lige iyi bir başlangıç yaptık ve Esenler Erokspor karşısında aldığımız galibiyet, takımımıza moral ve güven sağladı. Ancak bu başarıyı devam ettirmek ve Iğdır FK karşısında da galip gelmek istiyoruz. Takım olarak, maçın başından itibaren sahada en iyi performansımızı sergileyip taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. Maç, 18 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de Ankara Aktepe Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetecek, yardımcı hakemler ise Emre Doğu ve Mehmet Dura olacak.

Adanaspor, Iğdır deplasmanında 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak istiyor Haber

Adanaspor, Iğdır deplasmanında 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak istiyor

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta sonu Alagöz Holding Iğdır FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Adanaspor, ilk hafta sergilediği form grafiğini sürdürmek ve galibiyet serisi yakalamak için bu kritik karşılaşmada rakip kalede gol arayacak. Geçtiğimiz hafta oynanan maçtaki 3 puan ile moral bulan Adanaspor, Iğdır FK karşısında da galibiyet hedefliyor. Teknik direktör ve oyuncular, hem ligdeki rekabeti artırmak hem de taraftarlarıyla moral bulmak adına bu maçın hazırlıklarını büyük bir ciddiyetle sürdürüyor. Teknik direktörleri Sol Bamba yönetiminde yapılan son idmana turuncu-beyazlılar ısınma koşusuyla başlayıp, kuvvet ve koşu çalışmalarıyla devam etti. Sezona galibiyetle başlamanın kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirten Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba, ligin 2. haftasında karşılaşacakları Iğdırspor maçı hazırlıklarını yoğun bir antrenman programıyla sürdüreceklerini söyledi. Sol Bamba, "Hedef 2'de 2 yapmak ve puanımızı 6'ya çıkarmak. Futbolcularıma güveniyorum" dedi. Yusuf Dikeç pozu akımına Adanasporlu futbolcular da katıldı Bu arada kendi sahasında rakip Esenler Erokspor'u evine puansız gönderen Adanasporlu futbolcular da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 10 M Havalı Tabanca Karışık Takım müsabakasında atış yaparken rahat tavırlarıyla dünya gündemi olan Milli atıcı Yusuf Dikeç pozu akımına katıldı. Esenler Erokspor maçının 14. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydeden Metehan Altunbaş'ın ve takım arkadaşı Feyzi Yıldırım, objektiflere Yusuf Dikeç pozu ile yansıdı. Adanaspor’un yetenekli oyuncularının bu akıma kayıtsız kalmaması, tribünleri dolduran turuncu-beyazlı taraftarlardan uzun süre alkış aldı. Alagöz Holding Iğdır FK – Adanaspor karşılaşması 18 Ağustos Pazar günü oynanacak. Ankara Aktepe Stadyumu’nda maç saat 17.00’da başlayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.