Başkan Özdemir: Aladağ’da her noktada halkımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz
Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir, Uzunkuyu Mahallesi'nde başlatılan yeni yol açma çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Başkan Özdemir, belediyecilik anlayışlarının halk odaklı olduğunu ve Aladağ halkının yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
“Bizim siyasetimiz rant değil, hizmet siyasetidir”
Başkan Özdemir, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi: "CHP belediyeciliği, hizmet belediyeciliğidir. Uzunkuyu Mahallemizde halkımız için yeni bir yol açarak ulaşımı rahatlatıyoruz. Bizim siyasetimiz rant değil, hizmet siyasetidir. Yol medeniyettir, yol gelişimdir, yol halk içindir. Halka hizmet, bizim en büyük görevimiz."
“Hizmet etmeye devam edeceğiz”
Başkan Özdemir, "Aladağ’ın her noktasında halkımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye ifade etti.