TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Al Hilal

İLKHABER-Gazetesi - Al Hilal haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Al Hilal haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Al-Hilal'den Kerem Aktürkoğlu'na 20 Milyon dolarlık teklif Haber

Al-Hilal'den Kerem Aktürkoğlu'na 20 Milyon dolarlık teklif

Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımının teknik direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu transfer listesine aldı. Al-Hilal, 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'a 20 milyon dolar (yaklaşık 660 milyon TL) teklif etmeye hazırlanıyor. Kerem Aktürkoğlu'na ise yıllık 10 milyon dolar (yaklaşık 330 milyon TL) önerilecek. Jorge Jesus Rekorlar Kırdı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan'a giderek Al-Hilal takımını şampiyonluğa taşıyan Jorge Jesus, yeni sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız verdi. Suudi basınında yer alan haberlere göre, Jesus yönetimden dört yeni transfer talep etti. Kerem Aktürkoğlu Listenin Başında Portekizli teknik direktörün alınmasını istediği dört oyuncudan biri ise Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu. Jesus, hücum hattını güçlendirmek için Neymar’ın yanına Kerem’i eklemek istiyor. Al-Hilal yönetimi bu doğrultuda Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Galatasaray’a 20 Milyon Dolar, Kerem’e 10 Milyon Dolar Al-Hilal, Galatasaray Kulübü’ne Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon dolar teklif edecek. Eğer Sarı-Kırmızılı yönetim bu teklifi kabul ederse, Suudi Arabistan kulübü Kerem Aktürkoğlu ile masaya oturacak ve oyuncuya yıllık 10 milyon dolardan dört yıllık bir sözleşme önerecek. Galatasaray 25 Milyon Dolar İstiyor Galatasaray Kulübü’ne yakın kaynaklar, yönetimin Kerem Aktürkoğlu'nu 25 milyon dolardan (yaklaşık 830 milyon TL) aşağı bir fiyata satmayı düşünmediğini belirtiyor. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, Al-Hilal’in teklifi artırıp artırmayacağına bağlı.

Jorge Jesus'un Al Hilal'i, Asya Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final İçin Kapıları Araladı Haber

Jorge Jesus'un Al Hilal'i, Asya Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final İçin Kapıları Araladı

Asya'nın en prestijli futbol organizasyonlarından biri olan Asya Şampiyonlar Ligi'nde nefesler tutuldu. Fenerbahçe'nin eski hocası Jorge Jesus'un yönetimindeki Al Hilal, Al Ittihad'ı ağırladığı çeyrek final maçında sahadan galip ayrılarak yarı finale bir adım daha yaklaştı. Bu önemli karşılaşmanın detayları ve Al Hilal'in yükselişi, futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Al Hilal, Al Ittihad Karşısında Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Finale Adım Attı Jorge Jesus'un teknik direktörlüğünü üstlendiği Al Hilal, Asya Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarıya imza attı. Al Hilal, çeyrek final ilk maçında Al Ittihad'ı ağırladı ve maçı 2-0'lık galibiyetle tamamlayarak yarı finale yükselme yolunda önemli bir adım attı. Kingdom Arena'da oynanan mücadelede, Suudi Arabistan takımları Al Hilal ve Al Ittihad karşı karşıya geldi. 40. dakikada Aleksandar Mitrovic'in penaltı golüyle skoru lehine çeviren Al Hilal, 42. dakikada Salem Al Dawsari'nin golüyle avantajını perçinledi. Bu gollerle Al Hilal, tur için önemli bir avantaj elde etti. Ancak Al Ittihad cephesinde ise işler pek yolunda gitmedi. Takımın önemli isimlerinden N'Golo Kante, 66. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu durum, Al Ittihad'ın işini daha da zorlaştırdı. Rakiplerini mağlup ederek yarı finale yükselen Al Hilal, Jorge Jesus'un liderliğindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan, rövanş maçı için ise Al Ittihad'ın sahasında bir kez daha karşılaşacaklar. Bu önemli mücadele 12 Mart Salı günü gerçekleşecek ve Al Hilal'in yarı finale yükselme umutları bu maçın sonucuna bağlı olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.