TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı

İLKHABER-Gazetesi - AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

AK Parti Adana 104. İl Danışma Meclisi coşkuyla gerçekleşti Haber

AK Parti Adana 104. İl Danışma Meclisi coşkuyla gerçekleşti

AK Parti Adana İl Başkanlığı 104.İl Danışma Meclisi'ni yoğun ilgi ve büyük bir coşku ile gerçekleştirdi. Evliya Çelebi Uygulama Oteli'nde AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı başkanlığında gerçekleştirilen Danışma Meclisi'ne AK Parti Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci, Sunay Karamık, Abdullah Doğru ve Faruk Aytek'in yanısıra Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve üç kademe İlçe Başkanları katıldı. Teşkilatın yoğun katılım sağladığı toplantı da AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve Milletvekilleri misafirlere seslendi. Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı; “Bizler seçim sonuçlarına endeksli olarak çalışan, pozisyon alan kadrolar değil, her şart ve sonuçta milletimize hizmet üretebilmek, faydalı olabilmek için çalışan Türkiye sevdalısı kadrolarız. AK Parti milletin içinden, bu milletten müteşekkil, bu millet için çalışan özel kadrolardır ve özetle bu milletin ta kendisidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 22 yıldır olduğu gibi, bundan sonraki nice yıllarda da ilk günkü samimiyet ve gayretimizle Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir şekilde aziz milletimizle hemhal olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Danışma Meclisi yapılan istişarelerin ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

Başkan Ozan Gülaçtı'dan 1 Mayıs mesajı Haber

Başkan Ozan Gülaçtı'dan 1 Mayıs mesajı

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Gülaçtı, mesajında, "Alın teri ve emek en yüce değerdir" ifadesi kullandı. Dünyanın her yerinde, 1 Mayıs'ın, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma günü olarak kutlandığını belirten Başkan Gülaçtı, mesajında şunları kaydetti: "1 Mayıs; alın terinin ve emeğin günüdür. Üretimin her aşamasında; tarladan fabrikaya, atölyeden inşaata ve daha pek çok sektörde büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan işçi ve emekçilerimiz, ülkemizin büyümesine ve kalkınmasına büyük katkılar sunuyor. Hiç kuşkusuz işçilerimizin ve emekçilerimizin döktüğü alın teri, verdiği emek, üretime sağladıkları katkı, geleceğe güvenle bakmamıza neden olmakta, yarınlarımıza ışık olmaktadır. Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. AK Parti hükümetleri olarak, işçi ve emekçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması için var gücüyle çalışan, güçlü Türkiye'nin mimarlarından işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.