TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Adana İl Emniyet Müdürü

İLKHABER-Gazetesi - Adana İl Emniyet Müdürü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Adana İl Emniyet Müdürü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

ÇGC'den Emniyet Müdürü Arıkan'a ziyaret Haber

ÇGC'den Emniyet Müdürü Arıkan'a ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ziyarette yaptığı konuşmada cemiyet hakkında bilgi vererek, "15 Nisan 1975’de kurulan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ülkemizdeki Kamu yararına dernekler statüsünde olan 5 gazeteciler Cemiyetinden biridir. Üyelerimizin tamamını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından verilen basın kartı taşıyan arkadaşlarımızdır" dedi. Göreve başladığı ilk günden beri kent halkının sempatisini kazanan, halkın huzuru ve kent asayişinde birçok yeni uygulamayı hayata geçiren Arıkan’ı tebrik eden Başkan Esendemir, başarı dileğinde bulundu. Adana İl Emniyet Müdürü Hakan Arıkan ise Adana’nın dinamik bir şehir, insanlarının da sıcak kanlı olduğunu belirterek, “Ülkemizin her köşesi ayrı bir değer ancak, Adana’da da görev yapıyor olmaktan çok mutluyum” dedi. Adana’nın tanıtımının önemine dikkati çeken Arıkan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına da dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nı örnek gösterdi. Yurtiçi ve yurtdışından toplamda yaklaşık 1.5 milyon kişinin kente geldiğini anımsatan Emniyet Müdürü Arıkan, huzur ve güven ortamında insanların dostluk ve kardeşlik duygularıyla hoşça vakit geçirdiklerini ifade etti. Gazetecilerin kentin imajına fayda sağlayacak haberlere daha çok yer vermelerini arzu ettiğini belirten Emniyet Müdürü Arıkan, “Bizler devletimiz nereyi işaret ederse orada görev yaparız. Yani siz hancı biz yolcuyuz. Burada bulunduğumuz süre içerisinde bu güzel kente ne kadar değerli hizmetler bırakırsak o kadar kendimizi mutlu hissederiz” ifadelerine yer verdi. ÇGC yönetim kurulu üyeleri, Adana’ya dair güzel duyguları ve hizmetleri için Arıkan’ı tebrik ederken, başarılarının devamı temennisinde bulundu. Ziyarete; ÇGC Başkanı Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcıları Dilek Akın ve Hüseyin Arat, Mali Sekreter Süreyya Uri, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan katıldı.

İnci toplantılarını sürdürüyor Haber

İnci toplantılarını sürdürüyor

Abdurrahim Sağ ADANA (İLKHABER)- Kentin genel güvenliği ve asayiş konularına hassasiyetle yaklaşan Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle, mahalle, gezen, esnaf ve mahalle sakinleriyle, gençler ve çocuklarla bir araya gelen İnci; sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyor. Son olarak Yüreğir İlçesi’nde çalışmalar gerçekleştiren İnci, mahalle muhtarları ve esnafa bir araya geldi. Yeşilbağlar Mahalle Muhtarlığında bulunan konukevinde esnaf ve muhtarlarla bir araya gelen İnci, geçtiğimiz yıl yapılan toplantıda olduğu gibi şark köşesinin yer aldığı salonda ağırlandı.  İnci bu yıl da geleneği bozmayarak  şark köşesi üzerinde toplantısını gerçekleştirdi. Şark köşesinde oturarak esnaf ve mahalle muhtarlarıyla görüşen İnci, ilçenin genel güvenlik ve asayiş konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Mahallelerin durumlarını muhtarlardan dinleyen İnci, çözüm önerileri konusunda fikir paylaşımı gerçekleştirdi. Esnafı da dinleyen İnci, yaşadıkları sorunlarla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirilmede; “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Doğan İnci, Yüreğir İlçemizin mahalle muhtarları ve esnafları ile Yeşilbağlar Mahalle Muhtarlığında bir araya gelerek ilçenin genel güvenlik ve asayiş konularında görüş alışverişinde bulundu” denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.