TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Adana Huzurevi

İLKHABER-Gazetesi - Adana Huzurevi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Adana Huzurevi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana Huzurevi'nde müzik ve eğlence dolu bir gün! Haber

Adana Huzurevi'nde müzik ve eğlence dolu bir gün!

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, yaşlı bireylerin yaşamlarına renk katmak ve onlara unutulmaz anlar yaşatmak amacıyla düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Azime Ören'in öncülüğünde, Adana Gönüllü Palyaçolar Ekibi ve Fırat Arsunar'ın destekleriyle keyif dolu bir gün organize edildi. Neşeli anlar Etkinlik boyunca huzurevinde kalan yaşlı bireyler, gönüllü palyaçoların eğlenceli gösterileriyle neşeli anlar yaşadı. Palyaçoların renkli kostümleri ve şakaları, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. Müzik dinletisi ve oyun havaları eşliğinde büyükler, coşkuyla dans etti. Etkinlikte, katılımcılara çeşitli hediyeler de takdim edildi. Gönüllü palyaçoların ellerinden aldıkları hediyeler, yaşlı bireylerin gözlerindeki ışıltıyı artırdı. Gün boyunca süren etkinlikler, yalnızca yaşlı bireyler için değil, aynı zamanda personel ve gönüllüler için de büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. "Biz büyük bir aileyiz" Yaşlı bireylerin yalnızca fiziksel ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda sosyal ve duygusal gereksinimlerini de ön planda tuttuklarını belirten Adana Huzurevi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan, "Her bir misafirimizin mutluluğu bizim için paha biçilmezdir. 'Biz Kocaman Büyük Bir Aileyiz' sloganıyla hareket ederek, onların her anını değerli kılmak için çalışıyoruz" dedi. “Her bir günümüzü onların yüzlerindeki tebessüm için çalışarak geçiriyoruz” Azime Ören ve Adana Gönüllü Palyaçolar Ekibi'ne, Fırat Arsunar'a ve tüm gönüllülere teşekkür eden Büyükyağbasan, "Bu dayanışma, toplumsal birlikteliğimizin ve sosyal sorumluluk bilincimizin en güzel örneklerinden birini oluşturdu. Huzurevimiz, yaşlılarımızın hayatına neşe katmaya, onları toplumsal hayatın içinde aktif bireyler olarak tutmaya devam edecek. Her bir günümüzü onların yüzlerindeki tebessüm için çalışarak geçiriyoruz ve her etkinlikte onların mutlu anılarına bir yenisini eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Adana Huzurevi'nde Birlik ve Beraberlik Aşure Günü’nde pekişti Haber

Adana Huzurevi'nde Birlik ve Beraberlik Aşure Günü’nde pekişti

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, geleneksel Aşure Günü etkinliği büyük bir coşkuyla kutlandı.  Etkinlik, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra ilahilerin yankılandığı huzurevi bahçesinde, katılımcılar duygusal anlar yaşadı ve aşure gününün manevi iklimi bir kez daha pekişti. Geleneksel Türk müziği enstrümanlarıyla icra edilen müziklere huzurevi sakinlerinin de katılımı etkinliğe ayrı bir renk kattı. Aşure ikramı ve birlik beraberlik vurgusu Kazanlarda özenle hazırlanan aşureler, huzurevi sakinleri ve misafirlere dağıtıldı. Aşurenin birlik ve beraberlik simgesi olduğunu vurgulayan Adana Huzurevi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan, bu geleneği yaşatmanın önemine dikkat çekti. Katılımcılar, aşurelerini paylaşırken, birbirleriyle sohbet etme ve kaynaşma imkanı buldular. Yerel Yönetim ve STK Temsilcilerinin katılımı Etkinliğe katılanlar arasında, Çukurova Kaymakamı Hüseyin Tekin, yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ve huzurevi sakinleri yer aldı. Çukurova Kaymakamı Hüseyin Tekin huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek, onların ihtiyaçları ve beklentileri hakkında bilgi aldı. Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ise huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler sunarak, onların mutluluğuna ortak oldu. Gönüllüler, etkinliğin her aşamasında aktif rol alarak, organizasyonun sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesine katkı sağladılar.   “Onların mutluluğu bizim önceliğimizdir” Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan, etkinliğin organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi: "Bu tür etkinlikler huzurevi sakinlerinin sosyal ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak adına büyük önem taşıyor. Bu güzel günü düzenlememize katkı sağlayan herkese minnettarız. Huzurevi sakinlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için benzer etkinliklere devam edeceğiz. Onların mutluluğu bizim önceliğimizdir" dedi. Aşure Günü etkinliği, huzurevi sakinleri ve katılımcılar arasında birlik ve beraberliği pekiştiren, unutulmaz bir gün olarak hafızalarda yer etti. Katılımcılar, böyle anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, huzurevi sakinleri de etkinliğin kendileri için moral kaynağı olduğunu belirttiler. Geleneksel değerlerin yaşatıldığı ve paylaşıldığı bu anlamlı gün, huzurevi sakinleri ve misafirler için güzel anılarla dolu bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

Adana'da Huzurevi sakinlerine destek ve moral veren etkinlik Haber

Adana'da Huzurevi sakinlerine destek ve moral veren etkinlik

Adana Huzurevi sakinlerine yönelik düzenlenen etkinlik duygusal anların ve unutulmaz bir akşamın yaşanmasına sahne oldu. Huzurevi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, huzurevi sakinlerine özel akşam yemeği ve mevlit etkinliği düzenledi. Etkinlik, huzurevi sakinlerinin manevi duygularını artırarak unutulmaz anılarla dolu bir gece yaşanmasını sağladı.; ÖZEL KONUKLARLA DOLU BİR GECE Huzurevi yönetimi tarafından organize edilen programa, Adana'da faaliyet gösteren kamu-kurum ve kuruluşları ile STK’ların başkan ve temsilcileri ve hayırseverler katıldı. Konuklar, huzurevi sakinleriyle birlikte vakit geçirerek etkinliğe destek oldular. HAVUZ BAŞINDA İLAHİ DİNLETİSİ EŞLİĞİNDE AKŞAM YEMEĞİ Etkinlik, huzurevi sakinlerinin havuz başında ilahi dinletileri eşliğinde yedikleri akşam yemeği ile başladı. Yemeğin ardından Kur'an-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Program semazen gösterisi ile devam etti. NAZMİ BÜYÜKYAĞBASAN: "BİRLİK VE BERABERLİK DOLU BİR GECE" Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Kuruluş sakinlerimizle birlikte büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşadık. Bu tür etkinlikler, huzurevi sakinlerimizin moral ve motivasyonunu artırmak için büyük önem taşıyor. Manevi duyguların arttığı, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği bu güzel akşamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. İlahilerin hep birlikte söylendiği anlamlı etkinlik, huzurevi sakinlerine unutulmaz bir akşam yaşatırken, katılımcılardan da büyük beğeni topladı.

Huzurevinde bayram sevinci yaşandı Haber

Huzurevinde bayram sevinci yaşandı

Bayramın coşkusunu ve sevincini paylaşmak amacıyla huzurevini ziyaret eden yetkililer ve vatandaşlar, huzurevi sakinleri ile bayramlaşıp sohbet ederken onlarla keyifli anlar geçirerek onlara bayramın neşesini yaşattı. Yaşlıların memnuniyeti ve mutluluğu, gözlerinden okunurken bu mutluluk ve coşku, ziyaretçiler tarafından da büyük bir beğeni ve takdirle karşılandı. Ziyaretçiler huzurevinin çeşitli bölümlerini gezerek yaşlıların yaşam alanlarını yakından görme fırsatını da buldu.  Kurban Bayramı’nın paylaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yansıtan bu ziyaretler, huzurevi sakinleri için unutulmaz anılara sahne oldu. Ziyaretler sırasında duygu dolu anlar yaşanırken, huzurevi sakinleri misafirlerin ilgisinden oldukça memnun kaldılar. Bayram süresince devam eden bu ziyaretler, yaş almış insanların moral ve motivasyonuna büyük katkı sağladı. Kurban Bayramı’nda huzurevinde kalan insanlar ziyaretçi akınına uğradı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adana Huzurevi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan; "Birlik ve beraberlik içinde coşkulu bir bayram geçirdik. Huzurevi sakinlerimizi ziyaret eden, onların bayram sevincini yaşamasına, yüzlerinin gülmesine vesile olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Huzurevi Müdürü Büyükyağbasan'dan teşekkür mesajı Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Başta Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger olmak üzere bayram süresince bizleri yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Daha nice bayramları hep birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde kutlamayı diliyoruz." 

Adana Huzurevi'nde Babalar Günü unutulmaz bir etkinlikle kutlandı Haber

Adana Huzurevi'nde Babalar Günü unutulmaz bir etkinlikle kutlandı

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Babalar Günü, huzurevi sakinlerine yönelik özel bir etkinlikle kutlandı. Huzurevi yönetimi ve personeli, huzurevi sakinlerinin Babalar Günü'nü unutulmaz kılmak için titizlikle hazırlanmış bir program düzenledi. ÖZEL HEDİYELERLE GELEN SEVİNÇ Babalar Günü etkinliğinde, özel olarak hazırlanan ve huzurevi idarecileri ile personelleri tarafından verilen hediyeler, huzurevi sakinlerinin yüzlerinde tebessüm oluştururken her birinin gözlerindeki mutluluk, bu özel günde hatırlanmanın ne kadar anlamlı olduğunu gösterdi. Sohbetler, paylaşılan anılar ve birlikte geçirilen keyifli anlar, tüm katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı. Özel bir günde hatırlanmış olmanın sevincini yaşayan huzurevi sakinleri Babalar Günü'nün tadını çıkarırken, onların mutluluğu huzurevi yönetimi ve çalışanları için büyük bir gurur kaynağı oldu. Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; "Babalar Günü vesilesiyle burada bulunan tüm babalarımızın bu özel ve güzel gününü kutlamak ve onlara olan saygımızı göstermek istedik. Onların bizlere kattığı değerleri asla unutamayız. Bugün, onların mutluluğunu paylaşmak ve birlikte güzel anılar biriktirmek için bir araya geldik" dedi. Yaş almış olmanın sadece fiziksel bir durum olmadığını, ruhsal ve duygusal anlamda da desteklenmesi gereken bir süreç olduğunu vurgulayan Büyükyağbasan; "Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi olarak, büyüklerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu ve onlara olan sevgimizi her fırsatta göstermeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Huzurevimizde kalan misafirlerimiz kurumumuzun temel taşlarıdır ve onların mutluluğu bizim öncelikli görevimizdir" ifadelerini kullandı. Huzurevinde kalan insanların her birinin, kendi hikayesiyle, toplum hayatına değer katan isimler olduğunu da sözlerine ekleyen Nazmi Büyükyağbasan bu vesile ile tüm babaların Babalar Günü'nü de kutladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.